Finn de beste eiendomsmeglerne i Norge

Selger du, eller skal du kjøpe en eiendom og trenger en erfaren eiendomsmegler? Sammenlign ulike meglere her i Norge og finn den som passer best for deg.

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

Kongens Gate 2 7011 TRONDHEIM

915 05 250

trondheimsentrum@em1.no

Torshovgata 8, Oslo

Attentus Eiendomsmegling

Attentus Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise innen salg, kjøp og utleie av eiendommer. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og profesjonell rådgivning for å sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

Mer informasjon

Dir. Smidths gate 3 Klosterøya

Best Eiendomsmegler

Best Eiendomsmegler er en pålitelig eiendomsmegler basert i Norge. Vi tilbyr profesjonelle tjenester innen kjøp, salg og utleie av eiendom. Vår dedikerte og erfarne teamjobber effektivt for å oppfylle kundenes behov og sikre en smidig eiendomstransaksjon.

Mer informasjon

Kongsveien 91, 1177 Oslo

Boa Eiendomsmegling

Boa Eiendomsmegling: Din vei til drømmehjemmet. Vi er dedikerte eiendomsmeglere som gir deg personlig oppfølging og profesjonell service gjennom hele bolighandelen. Med vårt store nettverk og inngående kunnskap om markedet, er vi din trygghet når det gjelder kjøp eller salg av eiendom.

Mer informasjon

Østre Nesttunvegen 3, 5221 Nesttun

Fana Sparebank Eiendom

Fana Sparebank Eiendom er en pålitelig eiendomsmegler som tilbyr skreddersydde løsninger for kjøp, salg og leie av boliger og næringslokaler. Med sin lokale ekspertise og personlige tilnærming, gir de profesjonell service og veiledning for å gjøre eiendomshandler enkelt og trygt.

Mer informasjon

Østre Nesttunvegen 1-3 5221 Nesttun

Himla Eiendomsmegling

Himla Eiendomsmegling er en pålitelig og profesjonell eiendomsmegler som gjør det enkelt for kunder å kjøpe og selge eiendommer. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og personlig oppfølging for å sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon. Vårt dedikerte team er klare til å møte alle dine eiendomsbehov.

Mer informasjon

Ole Tobias Olsens gate 5 8622 Mo i Rana

Rede Eiendomsmegling

Rede Eiendomsmegling er et anerkjent og pålitelig eiendomsmeglerfirma som spesialiserer seg på å hjelpe kunder med å kjøpe og selge eiendommer. Med fokus på personlig service og ekspertise, sørger de for å gjøre eiendomstransaksjoner enkle og problemfrie.

Mer informasjon

Ruseløkkveien 30, 0251 Oslo

Sem & Johnsen Eiendomsmegling

Sem & Johnsen Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise innen eiendomsbransjen. De tilbyr skreddersydde tjenester og profesjonell rådgivning med fokus på kundens behov og ønsker. Med sitt engasjerte team sikrer de en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

Mer informasjon

Chr. Michelsens Gate 2A, 5013 Bergen

ZMegleren

ZMegleren er en ledende eiendomsmegler som tilbyr profesjonell service og ekspertise innen eiendomsmegling. Med et dedikert team av erfarne meglere, gir ZMegleren en personlig og skreddersydd tilnærming til hver eneste kunde. Vi jobber hardt for å oppnå de beste resultatene og gir kundene våre en trygg og enkel opplevelse gjennom

Mer informasjon

Skippergata 20, 4611 Kristiansand

Boligmegleren Marcussen & Horgen

Marcussen & Horgen er en anerkjent boligmegler som tilbyr profesjonelle tjenester innen salg og kjøp av boliger. Med solid erfaring og ekspertise innen eiendomsbransjen, sikrer de en smidig og trygg prosess for kundene. Marcussen & Horgen er kjent for sin dedikasjon og personlige tilnærming, og jobber for å oppfylle kundenes

Mer informasjon

Langebruvegen 12, 6800 Førde

Eigedomsmekling Sogn Og Fjordane

Eigedomsmekling Sogn Og Fjordane tilbyr profesjonell og pålitelig eiendomsmeglingstjenester i vakre Sogn Og Fjordane. Vårt erfarne team står klare til å veilede og bistå deg gjennom hele prosessen, enten du skal kjøpe eller selge eiendom. Ta kontakt i dag for en trygg og effektiv eiendomshandel!

Mer informasjon

Akersgata 41 Pb. 116 Sentrum 0102 Oslo

Garanti Eiendomsmegling

Garanti Eiendomsmegling er en pålitelig eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise på markedet. Vi leverer enestående tjenester til både kjøpere og selgere, og vårt dedikerte team jobber hardt for å sikre vellykkede eiendomstransaksjoner. Vi er stolte av vårt omdømme for å levere kvalitet, tillit og profesjonalitet til våre kunder.

Mer informasjon

Slettaveien 2, 1555 Son, Norge

Aasen Eiendomsmegling

Aasen Eiendomsmegling er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som hjelper kunder med å kjøpe og selge eiendommer. Vi gir personlig og profesjonell service, og strekker oss langt for å oppnå de beste resultatene for våre kunder.

Mer informasjon

Thorvald Meyers gate 44, Oslo

Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Eiendomsmegling er en profesjonell megler som tilbyr effektiv og personlig service. Med sin ekspertise og omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet, er de dedikert til å hjelpe kundene med å oppnå best mulig resultat. Med fokus på kvalitet og tillit, er Aktiv Eiendomsmegling det ideelle valget for en smidig eiendomshandel.

Mer informasjon

Bergen Omegn Eiendomsmegling

Bergen Omegn Eiendomsmegling er en veletablert eiendomsmegler i Bergen og omegn. Med sin dyktige og erfarne meglerstab har de oppnådd gode resultater og fornøyde kunder gjennom mange år. De tilbyr profesjonell rådgivning og skreddersydde løsninger for salg og kjøp av eiendommer.

Mer informasjon

Løkka 2, 3055 Krokstadelva

Bo Bedre Megling

Bo Bedre Megling er en pålitelig og profesjonell eiendomsmegler som hjelper kunder med å kjøpe, selge eller leie eiendommer. Vi gir personlig oppmerksomhet og skreddersydde løsninger for å oppfylle våre kunders behov. Vårt dyktige team av erfarne meglere sørger for en enkel, trygg og effektiv eiendomstransaksjon.

Mer informasjon

BoligPartner Eiendomsmegling

BoligPartner Eiendomsmegling er en profesjonell og erfaren eiendomsmegler som tilbyr tjenester innen salg og kjøp av boliger. De har et bredt nettverk og god kjennskap til markedet, og fokuserer på å sikre en smidig og trygg eiendomstransaksjon for sine kunder.

Mer informasjon

St. Olavsgate 3, Drammen

Dialog Eiendomsmegling

Dialog Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med ekspertise innen salg og kjøp av boliger. Vi har dedikerte meglere som tilbyr skreddersydde løsninger og personlig oppfølging for å sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

Mer informasjon

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

Eie Eiendomsmegling

Eie Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med stor kunnskap og erfaring innenfor boligmarkedet. Vi tilbyr profesjonell og personlig service, og har et stort nettverk av kjøpere og selgere. Vår mål er å gi våre kunder en enkel og trygg salgs- eller kjøpsprosess, med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Mer informasjon

Kongsveien 96 B, 1177 OSLO

Estate Meglerne

Estate Meglerne er en anerkjent eiendomsmegler med fokus på å levere profesjonelle og personlige tjenester. Med omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og en dedikert team av erfarne meglere, gir vi våre kunder en skreddersydd og smidig opplevelse. Vårt mål er alltid å oppnå de beste resultatene for våre kunder og skape

Mer informasjon

Bryggegata 42, 4514 Mandal

Exbo Eiendomsmegler

Exbo Eiendomsmegler er en anerkjent eiendomsmegler med lang erfaring i markedet. De tilbyr profesjonell hjelp til både salg og kjøp av eiendommer, og har ekspertise innenfor områdene bolig, næring og fritidseiendommer. Exbo Eiendomsmegler har et sterkt fokus på kundetilfredshet og leverer alltid skreddersydde løsninger for å imøtekomme kundenes behov.

Mer informasjon

Edvard Griegs vei 1, 1410 Kolbotn

Foss & Co Eiendomsmegling

Foss & Co Eiendomsmegling er en profesjonell og pålitelig eiendomsmegler som tilbyr tjenester innen salg, kjøp og utleie av boliger og næringseiendommer. Vi streber etter å sikre en smidig og lønnsom eiendomshandel for våre kunder, med fokus på trygghet og kvalitet.

Mer informasjon

Hans Michelsens veg 10 7080 Heimdal

Heimdal Eiendomsmegling

Heimdal Eiendomsmegling er en pålitelig eiendomsmegler med stor erfaring og ekspertise. Vårt dedikerte team gir personlig oppmerksomhet til hver klient, og hjelper dem med å selge, kjøpe eller leie eiendommer på en effektiv og profesjonell måte. Vi jobber hardt for å oppnå best mulig resultater og skape gode opplevelser for

Mer informasjon

Spikkestadveien 92 B, 3440 Røyken

Frem Eiendomsmegling

Frem Eiendomsmegling er en pålitelig og profesjonell eiendomsmegler som leverer eksepsjonell kundeservice og gode resultater. Med sin omfattende kunnskap og erfaring i markedet, hjelper de kunder med å finne drømmeboligen eller selge eiendommen til rett pris. Velg Frem for en trygg og vellykket eiendomshandel.

Mer informasjon

Dronningens gate 30, 1530 Moss

Guttulsrød Eiendomsmegling

Guttulsrød Eiendomsmegling er en pålitelig eiendomsmegler som tilbyr profesjonelle tjenester innen salg og kjøp av eiendommer. Med sin ekspertise og engasjement jobber de for å sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon for kundene.

Mer informasjon

Grønnegata 40, 9008 Tromsø

Hjem Eiendomsmegling

Hjem Eiendomsmegling - din vei til et vellykket salg eller en drømmebolig. Vi tilbyr skreddersydde tjenester for å sikre et problemfritt boligsalg eller kjøp. Med vår ekspertise, profesjonalitet og personlige tilnærming kan du føle deg trygg gjennom hele prosessen. Velkommen hjem med Hjem Eiendomsmegling.

Mer informasjon

Marton Eiendomsmegling

Marton Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med en solid erfaring og ekspertise innen kjøp og salg av eiendommer. Vi tilbyr skreddersydde tjenester og en personlig tilnærming for å oppfylle kundenes behov på best mulig måte. Med vårt dedikerte team av profesjonelle meglere er vi klare til å hjelpe deg med

Mer informasjon

Sognsveien 70b 0855 Oslo

Noroppgjør

Noroppgjør er en ledende aktør innen oppgjørstjenester for eiendomsmeglere i Norge. Med lang erfaring og ekspertise bidrar de til at både kjøpere og selgere får en trygg og effektiv oppgjørsprosess. Noroppgjør legger vekt på god kommunikasjon, og leverer løsninger som optimaliserer arbeidsflyten for eiendomsmeglere.

Mer informasjon

Haraldsgaten 139, 5527 Haugesund

Meglerhuset Rele

Meglerhuset Rele er en anerkjent eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise innenfor salg og kjøp av boliger. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og personlig oppfølging for å sikre våre kunders suksess. Velg Meglerhuset Rele for en trygg og effektiv eiendomshandel.

Mer informasjon

St. Olavs gate 1, 2414 Elverum

Meglerhuset Østlandet

Meglerhuset Østlandet er en anerkjent eiendomsmegler med fokus på eiendommer på Østlandet. Deres erfarne team tilbyr profesjonell og personlig service, og hjelper kunder med å kjøpe og selge eiendommer på en effektiv og pålitelig måte.

Mer informasjon

Storgata 41-43, Molde

Møre Eiendomsmegling

Møre Eiendomsmegling er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler i Møre og Romsdal. Vi tilbyr profesjonell og personlig service til våre kunder, og hjelper dem med å kjøpe eller selge eiendommer på en trygg og effektiv måte. Vi er dedikert til å skape gode og lønnsomme eiendomstransaksjoner for våre kunder.

Mer informasjon

Waldemar Thranes gate 72 0175 OSLO

Notar

Notar er en anerkjent eiendomsmeglerkjede i Norge, med lang erfaring og ekspertise innen eiendomssalg og -kjøp. De tilbyr profesjonelle tjenester og gjennomfører trygge og effektive transaksjoner for både privatpersoner og bedrifter.

Mer informasjon

Propr

Propr er en fremtidsrettet eiendomsmeglerplattform som bruker AI-teknologi for å optimalisere og automatisere eiendomstransaksjoner. Ved å tilby en innovativ og brukervennlig løsning, forenkler Propr prosessen både for meglere og kunder, og sikrer en effektiv og smidig eiendomshandel.

Mer informasjon

Ottos Megling

Ottos Megling er en velrenommert eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og pålitelig eiendomsrådgivning. Med lang erfaring og ekspertise i bransjen, hjelper vi kundene med å kjøpe, selge eller leie eiendommer på en smidig og effektiv måte. Vi er engasjerte i å oppnå de beste resultatene for våre kunder og legger stor

Mer informasjon

Partners Eiendomsmegling

Partners Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service. Med fokus på kundenes behov og ønsker, sikrer de en smidig og effektiv salgsprosess. Med lang erfaring og høy kompetanse er de ledende innen eiendomsbransjen.

Mer informasjon

Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo

Røisland & Co Eiendomsmegling

Røisland & Co Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise innenfor boligmarkedet. Vi leverer profesjonell og personlig service til både kjøpere og selgere, og jobber hardt for å oppnå de beste resultatene for våre kunder.

Mer informasjon

Remax

Remax er et anerkjent eiendomsmeglerfirma som leverer profesjonelle tjenester med strålende resultater. Med sin ekspertise og dedikerte team av meglere, sikrer Remax en enestående opplevelse for kjøpere og selgere.

Mer informasjon

Skippergata 10, 4611 Kristiansand S

Sørmegleren

Sørmegleren er en anerkjent eiendomsmegler i Sør-Norge med lang erfaring og ekspertise innen boligmarkedet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og personlig service som sikrer trygge og vellykkede eiendomstransaksjoner. Med fokus på kvalitet og tillit er Sørmegleren ditt foretrukne valg for profesjonell eiendomsmegling.

Mer informasjon

Markens gate 8, 4611 Kristiansand, Norway

Skivik & Co Eiendomsmegling

Skivik & Co Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise innen salg og kjøp av boliger. Vi tilbyr personlig og profesjonell service til våre kunder, og streber etter å oppnå de beste resultatene. Med vår dedikerte og kunnskapsrike stab kan du være trygg på en smidig eiendomshandel.

Mer informasjon

Storgata 83B, 9008 Tromsø

Sne Eiendomsmegling

Sne Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler i markedet, med høy kompetanse og dedikerte meglere som leverer profesjonell og personlig service til kunder. De har et sterkt fokus på å oppnå gode resultater og skape fornøyde kunder gjennom sin omfattende erfaring og innsikt i eiendomsmarkedet.

Mer informasjon

Festningsgata 8, 4663 Kristiansand

Stray & Co Eiendomsmegling

Stray & Co Eiendomsmegling er en pålitelig og profesjonell eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med et dedikert team av eksperter og omfattende kunnskap om markedet, er de ledende innen eiendomssalg og -kjøp. Trygg, effektiv og personlig service er deres kjennetegn.

Mer informasjon

Madlaveien 25, 4009 Stavanger

Verdi Eiendomsmegling

Verdi Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og pålitelig tjenester. Med fokus på kundens behov og mål, leverer de effektive løsninger for kjøp og salg av eiendom. Med sitt erfarne team og omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet, sikrer Verdi Eiendomsmegling en vellykket transaksjon.

Mer informasjon

Kirkebrygga 2-4, 1607 Fredrikstad

Stavlund

Stavlund er en eiendoms-assistent som spesialiserer seg i å hjelpe bedriftskunder med sine eiendomsbehov. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for kjøp, salg og utleie av kommersiell eiendom. Vårt erfarne team er dedikert til å finne de beste eiendommene som passer bedrifters unike krav og budsjett.

Mer informasjon

Webmegling

Webmegling er en anerkjent eiendomsmegler som spesialiserer seg på digital eiendomsmeglingstjenester. Vi tilbyr en sømløs og brukervennlig plattform hvor kjøpere og selgere kan finne, kjøpe og selge eiendommer enkelt og effektivt. Vårt dedikerte team er her for å hjelpe deg med dine eiendomsbehov.

Mer informasjon

Lysaker Torg 45 1366 Lysaker

Utleiemegleren

Utleiemegleren er en ledende eiendomsmegler med spesialisering innen utleie av boliger og næringseiendommer. Med sin omfattende kunnskap og erfaring i markedet, tilbyr de profesjonell rådgivning og skreddersydde løsninger for både utleiere og leietakere. Utleiemegleren legger vekt på å skape trygghet og tillit i utleieprosessen for å sikre en vellykket og

Mer informasjon

Z-eiendomsmegling

Z-eiendomsmegling er den ledende eiendomsmegleren kjent for sitt profesjonelle og dedikerte team. Med fokus på kundetilfredshet og skreddersydde løsninger, hjelper de kundene med å realisere sine eiendomsdrømmer. Med stor kunnskap om markedet og en personlig tilnærming, leverer Z-eiendomsmegling resultater som imponerer.

Mer informasjon

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Proaktiv Eiendomsmegling

Proaktiv Eiendomsmegling er en velrenommert kjede av eiendomsmeglere som fokuserer på kvalitet. Kjeden er spesielt sterk i områder med høy befolkningstetthet i landet. På denne nettsiden kan du utforske mer om denne eiendomsmeglerkjeden og sammenligne den med andre meglere i ditt område. Deretter har du muligheten til å motta kostnadsfrie og uforpliktende tilbud fra ulike meglere.Proaktiv Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmeglerkjede som har spesialisert seg i områder med høy befolkningstetthet rundt i landet. Proaktiv tilbyr omfattende meglertjenester for en rekke eiendomstyper, inkludert boliger, kommersielle eiendommer og prosjektsalg. Eiendomsmeglerkjeden har en imponerende stab på omtrent 130 dedikerte medarbeidere og har etableringer i flere byer, deriblant Oslo, Asker, Holmestrand, Lillestrøm, Jessheim, Lørenskog, Trondheim, Heimdal, Moholt, Bergen, Voss, Stavanger og Sandnes.

Mer informasjon

Torget 5, 1707 Sarpsborg

ASK Eiendomsmegling

ASK Eiendomsmegling har kontorer i Saprsborg, Fredrikstad, Halden, Moss, Kolbotn, Sarpsborg, Bergen og Askim.

Mer informasjon

Gladengveien 4, 0661 Oslo

OBOS Eiendomsmegling

OBOS Eiendomsmegling er en eiendomsmeglerkjede som er en del av OBOS-gruppen, en av Nordens største boligbyggelag og eiendomsutviklere. Den spesialiserer seg på kjøp og salg av boliger, og tilbyr tjenester relatert til eiendomsmegling, som verdivurdering og rådgivning.

Mer informasjon

Kongens gate 34, 8503 Narvik

Jenssen & Bolle

Jenssen & Bolle ble etablert høsten 1999. Firmaet er et selvstendig meglerfirma med full frihet til samarbeid med ulike aktører i markedet. Vårt innbydende salgskontor er plassert midt i Narviks hovedgate, populært kalt “gate 1”.

Mer informasjon

Få tilbud fra eiendomsmeglere

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud