Finn de beste eiendomsmeglerne i Brummundal

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Brummundal? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

DNB Eiendom Brumunddal

Furnesvegen 14 A, 2382 BRUMUNDDAL

DNB Eiendom Brumunddal

1

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

DNB Eiendom Brumunddal er en pålitelig eiendomsmegler som tilbyr tjenester for kjøp og salg av eiendommer i Brumunddal og omkringliggende områder. Med sin lokalkunnskap, profesjonalitet og dedikasjon til kundetilfredshet, vil de hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få riktig pris på din eiendom.

Mer informasjon

Boligmarkedet i Brummundal

Brummundal, en vakker by i Norge med et blomstrende boligmarked. Her er det et mangfold av eiendommer som passer både for barnefamilier, unge par og eldre mennesker på jakt etter et komfortabelt hjem i en hyggelig atmosfære.


Eiendomsmegler Brummundal

Når du skal kjøpe eller selge eiendom i Brummundal, kan du dra nytte av tjenestene til dyktige eiendomsmeglere som har god kjennskap til området og et sterkt nettverk. Våre erfarne meglere tilbyr profesjonell rådgivning og veiledning gjennom hele prosessen, fra verdivurdering av eiendommen til inngåelse av salgskontrakten.


Om Brummundal

Brummundal er en sjarmerende by beliggende i Ringsaker kommune i Innlandet fylke. Byen har en befolkning på rundt 7 500 innbyggere, og har sett en jevn befolkningsvekst de siste årene. Dette har resultert i et stadig økende behov for boliger, noe som gjør Brummundal til et attraktivt sted å investere i eiendom.

Byen har et variert kulturliv og tilbyr et bredt spekter av fritidsaktiviteter for alle aldre. Med sine vakre omgivelser og nærhet til naturen, er det også gode muligheter for friluftsliv og naturopplevelser i nærområdet.

Når det gjelder boligmarkedet, har Brummundal opplevd en jevn økning i boligprisene de siste årene, noe som reflekterer den økende etterspørselen etter eiendommer i området.


Hva koster en eiendomsmegler i Brummundal

Når du skal selge eiendom i Brummundal, er det viktig å være oppmerksom på kostnadene knyttet til å bruke en eiendomsmegler. Salgsprovisjonen ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen.

Det er viktig å merke seg at plasseringen av eiendommen i Brummundal kan påvirke hva eiendomsmegleren vil ta seg betalt. Dersom eiendommen ligger i et attraktivt område med høy etterspørsel, kan megleren være mer villig til å forhandle om provisjonen.

Det er derfor viktig å diskutere provisjonen med megleren før du inngår en avtale, for å sikre at du får en rettferdig pris som er i tråd med markedet og verdien av eiendommen din.

Flere steder i nærheten av Brummundal

Få tilbud fra megler i Brummundal

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Brummundal

Vi finner ingen meglere i dette området.