Boligsalgsrapport (Pris, vilkår, tidsfrist og fordeler)

Boligsalgsrapport (Pris, vilkår, tidsfrist og fordeler)

Boligsalgsrapport (Pris, vilkår, tidsfrist og fordeler)
Marthe Frigaard

Senior skribent & innholdsforfatter

I denne guiden finner du

En boligsalgsrapport er en type tilstandsrapport som gir en grundig dokumentasjon av boligens tekniske tilstand. Rapporten er spesielt utarbeidet for situasjoner der boligen skal selges, og den gir detaljert informasjon om boligens tekniske forhold, inkludert eventuelle feil, skader og nødvendige reparasjoner.

Hva er en boligsalgsrapport?

I tillegg til å fokusere på boligens tekniske tilstand, inneholder rapporten også en verdivurdering, fotografier og lignende. Boligsalgsrapporten er spesielt viktig ved overdragelse av boligens eierskap, og den gir både selger og kjøper en bedre forståelse av boligens tilstand og verdi.

Det er viktig å merke seg at en boligsalgsrapport ikke er det samme som en verditakst. Mens en verditakst kun gir en vurdering av boligens verdi, gir en boligsalgsrapport en mer omfattende analyse av boligens tekniske tilstand.

Hvis du vurderer å selge eller kjøpe en bolig, kan en boligsalgsrapport være en verdifull ressurs for å sikre at du har all nødvendig informasjon om boligens tilstand og verdi.

Du kan også lese mer om dette på Nortakst.no

Forskjellen på tilstandsrapport og boligsalgsrapport

Når du skal kjøpe eller selge en bolig, er det viktig å ha en god forståelse av hva en tilstandsrapport og en boligsalgsrapport er og hva som skiller dem fra hverandre. Selv om mange bruker begrepene om hverandre, er det likevel en viss forskjell på de ulike rapporttypene.

En tilstandsrapport har hovedfokus på selve tilstanden til boligen og måler tilstanden i fem ulike kategorier, fra ingen avvik til stort eller alvorlig avvik. Rapporten gir en grundig dokumentasjon av boligens tekniske tilstand og er spesielt utformet for å avdekke relevant faktorer når en bolig skal skifte eiere.

På den annen side har en boligsalgsrapport som hovedformål å legge vekt på salgsaspektet ved en bolig og danner det fundamentale grunnlaget for en vellykket eiendomstransaksjon. Rapporten skal gi en helhetlig dekning av boligen og inkluderer også informasjon om blant annet energimerking og eventuelle pålegg fra kommunen.

Selv om en tilstandsrapport og en boligsalgsrapport kan brukes ved boligsalg, er det viktig å merke seg at det ikke er det samme. En tilstandsrapport er obligatorisk ved salg av bolig for å dokumentere boligens tilstand grundig, mens en boligsalgsrapport er en frivillig rapport som kan gi en god oversikt over boligen og dens tilstand.

Det er viktig å merke seg at begge rapportene gir økt sikkerhet for både kjøper og selger ved å gi klar og nøyaktig informasjon om boligens tilstand. Hvis du vurderer å kjøpe eller selge en bolig, anbefaler vi på det sterkeste å vurdere å få en tilstandsrapport eller boligsalgsrapport utført av en kvalifisert takstmann eller eiendomsmegler.

Når har man behov for en boligsalgsrapport?

Vi anbefaler sterkt at du får utarbeidet en boligsalgsrapport hvis du har planer om å selge boligen din. Rapporten gir både selgere og kjøpere økt grad av sikkerhet i forbindelse med bolighandelen. En boligsalgsrapport gir en fullstendig tilstandsrapport for boligen, og kan forhindre misforståelser og potensielle konflikter mellom partene. Ved å kunne presentere en omfattende og detaljert informasjon om boligen, kan man gi trygghet til både selger og kjøper.

Det er viktig å påpeke at en boligsalgsrapport ikke erstatter selgerens plikt til å gi korrekte opplysninger, eller kjøperens ansvar for å selv undersøke boligen. Boligsalgsrapporten er utformet for å bidra til økt trygghet for alle involverte parter i en eiendomsoverdragelse. Rapporten gir kjøperne realistiske forventninger til boligen, og kan samtidig spare deg som selger fra ubehagelige overraskelser etter at salget er gjennomført.

En boligsalgsrapport er spesielt viktig hvis boligen har vært utsatt for skader eller har en ukjent historie. Rapporten gir en grundig dokumentasjon av boligens tekniske tilstand, og er spesielt utformet for å avdekke relevante faktorer når en bolig skal skifte eiere. Rapporten kan også gi deg en indikasjon på eventuelle reparasjoner som må gjøres, og kan dermed bidra til en høyere salgspris.

Takstering.no har også skrevet hva de mener om boligsalgsrapporten.

Må man ha boligsalgsrapport?

Når man skal selge eller kjøpe en bolig i Norge, er det ikke et krav å ha en boligsalgsrapport. Men det er sterkt anbefalt å ha en boligsalgsrapport, da det gir både kjøper og selger en trygghet i handelen.

En boligsalgsrapport gir en grundig dokumentasjon av boligens tekniske tilstand og avdekker eventuelle feil og mangler som kan være skjult for det utrente øyet. Dette er spesielt viktig for kjøperen, som kan unngå å kjøpe en bolig med store skjulte feil og mangler som kan koste mye å reparere i etterkant.

Selgeren har også en omfattende opplysningsplikt, og en boligsalgsrapport kan bidra til å redusere risikoen for reklamasjoner og konflikter i etterkant av salget. Dersom selgeren ikke har en boligsalgsrapport og det senere viser seg at det er skjulte feil og mangler, kan selgeren bli erstatningsansvarlig for disse i opptil fem år etter salget.

Det er vanligvis en takstmann som skriver både tilstandsrapport og boligsalgsrapporten. Det er viktig å velge en takstmann med god kunnskap og erfaring, slik at man kan være sikker på at rapporten er grundig og pålitelig.

I sum, selv om det ikke er et krav å ha en boligsalgsrapport ved salg eller kjøp av bolig, er det sterkt anbefalt å ha en. Det gir både kjøper og selger en trygghet i handelen, og kan bidra til å unngå ubehagelige overraskelser i etterkant.

Hva koster en boligsalgsrapport?

Når man skal selge eller kjøpe en bolig, kan det være lurt å få utarbeidet en boligsalgsrapport. En boligsalgsrapport gir en grundig gjennomgang av boligens tekniske tilstand, og kan være til god hjelp både for selger og kjøper.

Men hva koster egentlig en boligsalgsrapport? Prisen kan variere, avhengig av flere faktorer. Ifølge Meglersmart.no kan prisen på en tilstandsrapport, som også kan kalles boligsalgsrapport, variere fra rundt 7 000 til 25 000 kroner.

Prisen på en boligsalgsrapport avhenger blant annet av boligens størrelse, alder og tilstand. En større bolig vil naturligvis kreve mer arbeid og tid for takstmannen eller inspektøren, og dermed øke prisen på rapporten. En eldre bolig vil også kunne ha flere feil og mangler som må dokumenteres i rapporten, og dermed øke prisen.

Det kan også være forskjeller i pris mellom ulike takstmenn og inspektører. Det kan derfor være lurt å undersøke priser og tilbud fra flere ulike aktører før man bestemmer seg.

Selv om en boligsalgsrapport kan virke som en stor utgiftspost, kan det være verdt å investere i en slik rapport for å unngå uforutsette kostnader i fremtiden. En grundig gjennomgang av boligens tilstand kan avdekke feil og mangler som ellers ville blitt oversett, og dermed gi en tryggere bolighandel for både selger og kjøper.

Vilkår og leveringstid på en boligsalgsrapport

Når du bestiller en boligsalgsrapport, vil prisen variere avhengig av størrelsen på eiendommen og omfanget av rapporten. For større eiendommer eller spesielle objekter, kan prisen være basert på den tiden som kreves, eller det kan være en fastpris basert på en avtale. Hvis eiendommen inkluderer flere objekter, vil prisen også bli basert på en avtale. Du kan kontakte en takstmann for å få et tilbud på prisen.

Leveringstiden for en boligsalgsrapport er vanligvis omtrent en uke etter en befaring, eller etter en avtale som er inngått med takstmannen. Det er viktig å merke seg at generelle betingelser for oppdraget vil være gjeldende i henhold til kontrakt eller skriftlig tilbud. Oppdraget vil ellers bli utført innenfor rammene av de nevnte betingelsene og ansvarsforholdene.

Det er viktig å ta hensyn til at boligsalgsrapporten er en omfattende rapport som gir en grundig dokumentasjon av boligens tekniske tilstand. Rapporten vil avdekke eventuelle feil, skader eller reparasjoner som må utføres, og vil gi både kjøper og selger en bedre forståelse av boligens tilstand. Derfor er det viktig å velge en pålitelig takstmann som vil utføre oppdraget på en profesjonell måte.

Les også hva en tilstandsrapport koster her.

Konklusjon - Boligsalgsrapport, du vil trenge det.

Når du skal kjøpe eller selge en bolig, er det flere dokumenter som må være på plass for å sikre en trygg og god handel. En av de viktigste dokumentene er boligsalgsrapporten. Som vi har diskutert i denne artikkelen, gir boligsalgsrapporten en grundig gjennomgang av boligens tekniske tilstand og gir deg som kjøper eller selger en god oversikt over eventuelle feil og mangler.

Selv om det ikke er pålagt å ha en boligsalgsrapport når du skal selge boligen din, vil det likevel være til stor fordel for deg å ha en oppdatert rapport på plass. En boligsalgsrapport kan redusere risikoen for konflikter mellom kjøper og selger og øke boligprisen.

Når du skal velge en takstmann til å utføre boligsalgsrapporten, er det viktig å velge en med lang erfaring og gode skussmål. Pris er også en faktor, men ikke den eneste. Les rapporten nøye og sørg for at du forstår konklusjonen som gjerne står helt i begynnelsen av rapporten.

Vi vil oppsummere med å si at en boligsalgsrapport definitivt er nødvendig når du skal selge eller kjøpe en bolig. Det vil gi deg trygghet og oversikt over boligens tekniske tilstand, og det kan spare deg for masse tid og penger når kjøper og selger møtes.

Nei, boligsalgsrapport er ikke et absolutt krav ved salg av bolig i Norge, men det blir stadig mer vanlig å bruke det. En boligsalgsrapport er en type tilstandsrapport som gir omfattende og detaljert informasjon om boligens tekniske tilstand før den legges ut for salg (kilde: Forbrukertorget.no). Hvis du velger å bruke en boligsalgsrapport, må den være fersk, og det anbefales ikke å bruke en rapport som er mer enn seks måneder gammel (kilde: Meglerportalen.no).

Boligsalgsrapport kan tilbys av ulike takstmannsfirmaer i Norge. Noen eksempler på firmaer som tilbyr boligsalgsrapport inkluderer NITO Takst (tidligere NTF), Norges TakseringsForbund (NTF), Verdi Takst og EiendomsMegler 1 (kilde: Takstmann.no). Det er viktig å velge en kvalifisert takstmann med godkjent utdanning og erfaring for å sikre at rapporten er pålitelig og nøyaktig.

Kostnaden for en boligsalgsrapport kan variere basert på flere faktorer, inkludert boligens størrelse og omfanget av rapporten. Ifølge DNB Eiendom, kan prisen variere fra omtrent 7 000 til 25 000 NOK. Prisene kan også avhenge av valgt takstmannsfirma og geografisk plassering av boligen.

Vurderer du å selge boligen?

Velge den rette eiendomsmegleren er avgjørende for å sikre et vellykket salg. Meglerbasen forenkler prosessen og hjelper deg med å finne en dyktig eiendomsmegler i ditt område.

Uforpliktende

Gratis

Raskt og enkelt

Klar for å sammenligne meglere?

Det tar 2 minutter. 100% gratis og helt uforpliktende.

Nye omtaler på Meglerbasen

Les anmeldelser av eiendomsmeglere

Han fulgte opp hele veien og gjorde en formidabel jobb under budrunden.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Han fulgte opp hele veien og gjorde en formidabel jobb under budrunden.

Dyktig megler

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Dyktig megler

Det var en stor fornøyelse å benytte Aida

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner

5

Det var en stor fornøyelse å benytte Aida

Topp

Houssam Ben Zrelli

Salgsleder

5

Topp

Veldig fornøyd!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig fornøyd!

Veldig hyggelig og flink megler!

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Veldig hyggelig og flink megler!

Lillian anbefales på det varmeste!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian anbefales på det varmeste!

Veldig fornøyd med Mikkel!

Mikkel Johnsen

Eiendomsmegler MNEF

5

Veldig fornøyd med Mikkel!

Han er "på" og følger virkelig opp

Daniel Bruce Beadle

Eiendomsmegler

5

Han er "på" og følger virkelig opp

hun er ryddig og lett å forholde seg til

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner

5

hun er ryddig og lett å forholde seg til

Knut er en selger som ser kunden og de behovene som trengs. Han er alltid tilgjengelig og om det oppstår noe uforutsett er han på det med en gang.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Knut er en selger som ser kunden og de behovene som trengs. Han er alltid tilgjengelig og om det oppstår noe uforutsett er han på det med en gang.

Hardtarbeidende, tilgjengelig og dyktig!

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Hardtarbeidende, tilgjengelig og dyktig!

Anbefales!

Malene Sunde

Eiendomsmegler

5

Anbefales!

Bolig solgt for Petter Kolling Johansen i 2023

Mikkel Johnsen

Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt for Petter Kolling Johansen i 2023

Bolig solgt for Tina Ledsaak i 2023

Mikkel Johnsen

Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt for Tina Ledsaak i 2023

Lillian Tunge er et behagelig og vinnende vesen

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian Tunge er et behagelig og vinnende vesen

Grytten har til de grader svart til forventningene. Tilgjengelig. Rask. Nøyaktig. Punktlig. Høflig framferd kombinert med et representativt ytre.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Grytten har til de grader svart til forventningene. Tilgjengelig. Rask. Nøyaktig. Punktlig. Høflig framferd kombinert med et representativt ytre.

Bolig solgt

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt

Bolig solgt for Tormod Gustavsen i 2023

Mikkel Johnsen

Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt for Tormod Gustavsen i 2023

Aldri hatt så god oppfølging fra en megler tidligere

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

Aldri hatt så god oppfølging fra en megler tidligere

Anbefales

Eline Tilley

EIENDOMSMEGLER MNEF | PARTNER

5

Anbefales

Bolig solgt for Tor Einar Dahle i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Tor Einar Dahle i 2022

Upåklagelig kommunikasjon.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Upåklagelig kommunikasjon.

Dyktig og imøtekommende megler

Malene Sunde

Eiendomsmegler

5

Dyktig og imøtekommende megler

Fantastisk megler som alltid er tilgjengelig når vi trenger.

Nini Tran

Eiendomsmeglerfullmektig

5

Fantastisk megler som alltid er tilgjengelig når vi trenger.

Profesjonell og godt forberedt fra første møte. Alltid hyggelig og blid. Stod på til de sene timer, for å få til et godt salg.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Profesjonell og godt forberedt fra første møte. Alltid hyggelig og blid. Stod på til de sene timer, for å få til et godt salg.

Veldig god oppfølgning gjennom prosessen. Ivrig, imøtekommende og hyggelig !

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Veldig god oppfølgning gjennom prosessen. Ivrig, imøtekommende og hyggelig !

Pålitelig og service-minded

Nini Tran

Eiendomsmeglerfullmektig

5

Pålitelig og service-minded

Anbefales!

Ludvig Bøgseth

Eiendomsmeglerfullmektig

5

Anbefales!

Så fornøyd med hvor tilgjengelig hun er, står på for å ordne visninger og alltid smilende

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Så fornøyd med hvor tilgjengelig hun er, står på for å ordne visninger og alltid smilende

Bolig solgt

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt

Bolig solgt for Helge Flaathe i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Helge Flaathe i 2022

Kvalitet i prosessen, knall oppfølging hele veien.

Ludvig Bøgseth

Eiendomsmeglerfullmektig

5

Kvalitet i prosessen, knall oppfølging hele veien.

Andres er godt forbredt og på ballen, som gjorde at salget gikk bedre og raskere enn forventet

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Andres er godt forbredt og på ballen, som gjorde at salget gikk bedre og raskere enn forventet

Profesjonell eiendomsmegler

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

Profesjonell eiendomsmegler

Har både kjøpt og solgt leilighet gjennom André.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Har både kjøpt og solgt leilighet gjennom André.

Veldig imøtekommende og hyggelig

Nini Tran

Eiendomsmeglerfullmektig

5

Veldig imøtekommende og hyggelig

Fantastisk oppfølging og ryddig salgsprosess

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Fantastisk oppfølging og ryddig salgsprosess

Anbefales på det varmeste!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Anbefales på det varmeste!

Dyktig, profesjonell og tilgjengelig

Hanne Vågen Roaldset

eiendomsmeglerfullmektig

5

Dyktig, profesjonell og tilgjengelig

Bolig solgt for Cecilie Marie Gjerseth i 2023

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Cecilie Marie Gjerseth i 2023

Kjempegod service!

Joakim Steine

Eiendomsmegler

5

Kjempegod service!

Kjenner markedet i Trondheim godt

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

Kjenner markedet i Trondheim godt

Kjempefornøyd med hele prosessen

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Kjempefornøyd med hele prosessen

Veldig fornøyd!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig fornøyd!

Meget fornøyd

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Meget fornøyd

Fornøyd kunde

Vetle Larsen

Eiendomsmegler | Partner

5

Fornøyd kunde

Anbefales!

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner

5

Anbefales!

Kjempefornøyd!

Marit Havik Staalesen

Eiendomsmegler

5

Kjempefornøyd!

Gjennomført salgsplan fra A til Å

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

Gjennomført salgsplan fra A til Å

Meget fornøyd

Geir Einar Moen

Eiendomsmegler

5

Meget fornøyd

Engasjert, kunnskapsrik og profesjonell

Karoline Dovland

Eiendomsmegler og Partner

5

Engasjert, kunnskapsrik og profesjonell

Profesjonell og effektiv

Malene Sunde

Eiendomsmegler

5

Profesjonell og effektiv

Fornøyd Kunde

Vetle Larsen

Eiendomsmegler | Partner

5

Fornøyd Kunde

Proff

Ludvig Bøgseth

Eiendomsmeglerfullmektig

5

Proff

Meget bra oppfølging av megler

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Meget bra oppfølging av megler

Tilgjengelig, kunnskapsrik og troverdig megler

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner

5

Tilgjengelig, kunnskapsrik og troverdig megler

Herlig og betryggende megler!

Mikkel Johnsen

Eiendomsmegler MNEF

5

Herlig og betryggende megler!

Bolig solgt for Astrid Sliper i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Astrid Sliper i 2022

Bolig solgt

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt

Jeg ga et tydelig oppdrag til Aida

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner

5

Jeg ga et tydelig oppdrag til Aida

kan trygt anbefale ham for andre

Daniel Bruce Beadle

Eiendomsmegler

5

kan trygt anbefale ham for andre

Flink og dyktig megler. Anbefales!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Flink og dyktig megler. Anbefales!

Veldig godt planlagt og veldig effektiv salgsprosess.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Veldig godt planlagt og veldig effektiv salgsprosess.

Bra oppfølging gjennom hele salgsprosessen, hyggelig, profesjonell og veldig dyktig i faget sitt

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Bra oppfølging gjennom hele salgsprosessen, hyggelig, profesjonell og veldig dyktig i faget sitt

Erfaren megler med stor kundekrets

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

Erfaren megler med stor kundekrets

Bolig solgt for Haakon Backe i 2023

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Haakon Backe i 2023

Han har opptrådt profesjonelt og effektivt under prosessen.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Han har opptrådt profesjonelt og effektivt under prosessen.

som selger var over forventet.

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner

5

som selger var over forventet.

Andrè er en ryddig, pliktoppfyllende og tydelig megler.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Andrè er en ryddig, pliktoppfyllende og tydelig megler.

Andre var veldig hyggelig, og en ryddig prossess fra start til mål.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Andre var veldig hyggelig, og en ryddig prossess fra start til mål.

Dyktig megler med genuin interesse for bolig

Karoline Dovland

Eiendomsmegler og Partner

5

Dyktig megler med genuin interesse for bolig

Fikk anbefalt Aida av en venninne, som kjøpte bolig av henne.

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner

5

Fikk anbefalt Aida av en venninne, som kjøpte bolig av henne.

En pålitelig og behagelig person å samarbeide med.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

En pålitelig og behagelig person å samarbeide med.

Hele prosessen føltes trygg, oversiktlig, og jeg kunne ikke valgt bedre megler

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner

5

Hele prosessen føltes trygg, oversiktlig, og jeg kunne ikke valgt bedre megler

Fornøyd

Houssam Ben Zrelli

Salgsleder

5

Fornøyd

Bolig solgt for Morten Rodahl i 2023

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Morten Rodahl i 2023

God oppfølging i både kjøp og salg

Mikkel Johnsen

Eiendomsmegler MNEF

5

God oppfølging i både kjøp og salg

Veldig fornøyd

Geir Einar Moen

Eiendomsmegler

5

Veldig fornøyd

Fantastisk eiendomsmeglingsfirma

Geir Einar Moen

Eiendomsmegler

5

Fantastisk eiendomsmeglingsfirma

André var virkelig super å samarbeide med!

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

André var virkelig super å samarbeide med!

Profesjonell og fleksibel

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Profesjonell og fleksibel

Bra!

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Bra!

Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet!

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet!

Solgt etter første visning og fornøyd med prisen!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Solgt etter første visning og fornøyd med prisen!

Bolig solgt for  i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for i 2022

Lillian er meget serviceinnstillt og proaktiv

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian er meget serviceinnstillt og proaktiv

Kjempe fornøyd med Andre.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Kjempe fornøyd med Andre.

Fantastisk levert av Norges beste megler!

Anders Karlstrøm

Eiendomsmegler MNEF / Partner

5

Fantastisk levert av Norges beste megler!

Hurtig og god oppfølging fra A til Å

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Hurtig og god oppfølging fra A til Å

Hun er en dyktig megler som kan sitt fag

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Hun er en dyktig megler som kan sitt fag

Dette takket være en fantastisk megler som Knut Øyvind Grytten, kan egentlig ikke få fullrost han nok, tusen takk!

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Dette takket være en fantastisk megler som Knut Øyvind Grytten, kan egentlig ikke få fullrost han nok, tusen takk!

Godt samarbeid.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Godt samarbeid.

Tillitsvekkende og engasjert megler

Nini Tran

Eiendomsmeglerfullmektig

5

Tillitsvekkende og engasjert megler

Boligen solgt for Iren Blomstervik i 2023

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Boligen solgt for Iren Blomstervik i 2023

En meget god kundeopplevelse - anbefales!

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

En meget god kundeopplevelse - anbefales!

Meget god lokalkunnskap

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

Meget god lokalkunnskap

Veldig bra og ryddigt salg

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Veldig bra og ryddigt salg

Resultatet godt i overkant av forventet. Anbefales !!

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Resultatet godt i overkant av forventet. Anbefales !!

Bolig solgt for Erlend Yterhus i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Erlend Yterhus i 2022