Ofte stilte spørsmål

Hva er Meglerbasen.no?

Meglerbasen er eid av Medienor AS, og er en tjeneste der du enkelt, gratis og uforpliktende kan registrere boligsalgsoppdraget ditt og motta tilbud fra mange potensielle eiendomsmeglere. Tjenesten ble startet i 2023, og er i dag en egen tjeneste for formidling av boligsalg til eiendomsmeglere. Meglersiden samarbeider med de største og de mest seriøse meglerkjedene i Norge, noe som gjør det enkelt for deg å komme i kontakt med flere meglere før du bestemmer deg. Du kan enkelt legge ut boligen du skal selge i et registreringsskjema, og få tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere.

Hvorfor lønner det seg å få tilbud fra flere?

Å få tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere kan lønne seg, både økonomisk og tidsmessig. Blant annet anbefaler Norges Eiendomsmeglerforbund at du snakker med flere eiendomsmeglere før du bestemmer deg, slik at du får en bedre oversikt over hva meglerne mener er lurt med tanke på salget av din bolig. Inviter gjerne to – tre meglere på befaring slik at du lettere kan sjekke om de har riktig kompetanse for å selge din bolig.

Hvordan legger jeg ut en jobb på Meglersiden?

Start registreringen ved å skrive inn kommunen du bor i på Meglerbasen og beskriv boligen ved få enkle klikk.

Hvordan kontakter eiendomsmeglerne meg?

Etter å ha lagt ut en jobb mottar eiendomsmegleren informasjon om boligen du ønsker å selge. De vil så ta kontakt med deg, enten over telefon eller via e-post.

Må jeg benytte meg av en eiendomsmegler som har kontaktet meg?

Ved å legge ut boligsalget vil Meglerbasen koble deg opp mot fem forskjellige meglere i ditt nærområdet. Det er opp til deg om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke.

Hvordan kan Meglerbasen være gratis?

For deg som forbruker som ønsker hjelp fra megler vil tjenesten være gratis. For eiendomsmeglere og meglerkontorer vil tjenesten koste dersom de ønsker mer synlighet, eller har inngått en avtale om innkjøp av leads fra oss.

Hvordan registrerer jeg en omtale på en megler?

Du kan søke opp megler, eller finne frem til meglerkontoret. Når du har funnet frem til megleren vil du se et skjema som må bli fylt ut. Omtalen vil vi verifisere via epost og telefonnummer, og i fremtiden vil vi bruke SMS verifisering for ekstra sikkerhet.

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 889 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.