Slik bruker du Meglerbasen
for å finne en god eiendomsmegler

Valget av riktig eiendomsmegler kan spare deg for masse tid og hodebry. Vi hjelper deg med den avgjørelsen. Slik gjør du det:

1. Fortell oss om din eiendom

Skriv inn ditt stedsnavn eller postnummer så genererer vi en liste med lokale eiendomsmeglere vi mener vill passe for deg.

Vi analyserer ytelsen til hver enkelt eiendomsmegler i Norge som har oppført boligsalg de siste 12 månedene. Ved å bruke grunnleggende informasjon om ditt hjem, lager vi en liste over de beste meglerne for ditt hjem og dine spesifikke krav. Vi ser på antall lignende eiendommer megleren har solgt i samme området, tiden det tar for disse oppføringene å bli solgt, og prosentandelen av den opprinnelige prisantydningen som er oppnådd.

Dessverre ikke, men vi gjør vårt beste! Vi er avhengige av dataen som meglerne laster opp til portalene er ekte. For eksempel hvis en eiendomsmegler publiserer samme boligsalg flere ganger, eller mottar flere enn en omtale for et boligsalg (Noe vi ikke tillater). Selv om vi har prosesser på plass for å oppdage dette, er de ikke alltid perfekte. Våre anbefalinger er basert på våre egne algoritmer som ikke er helt perfekte, om du opplever feil kan du kontakte oss på kundeservice@meglerbasen.no

Foreløpig nei, vi har omtrent importert 30% av alle eiendomsmeglere i hele landet inn på tjenesten. Du kan også se hvilken profiler som er verifisert av en ekte person og ikke.

Meglerbasen tjener penger på salg av leads, salg av Premium abonnement og annonse plasseringer.

2. Kontakte eiendomsmeglere

Vi setter deg i kontakt med eiendomsmeglere som er flinke. La oss gjøre jobben enklere for deg.

Eneste gangen vi deler din informasjon er når du fyller ut tilbudsskjema vårt og bekrefter at vi kan dele din informasjon med lokale eiendomsmeglere.

Vanligvis får du svar innen 24 timer etter du hr fylt ut skjema hos oss.


3. Velg din eiendomsmegler

Nå som du har kontaktet eiendomsmegleren kan du følge prosessen på 'din side'. Når samarbeidet er avsluttet kan du skrive en anmeledelse om hvordan du syntes arbeidet har vært!

4. Andre spørsmål og svar

Meglerbasen er eid av Medienor AS, og er en tjeneste der du enkelt, gratis og uforpliktende kan registrere boligsalgsoppdraget ditt og motta tilbud fra mange potensielle eiendomsmeglere. Tjenesten ble startet i 2023, og er i dag en egen tjeneste for formidling av boligsalg til eiendomsmeglere. Meglersiden samarbeider med de største og de mest seriøse meglerkjedene i Norge, noe som gjør det enkelt for deg å komme i kontakt med flere meglere før du bestemmer deg. Du kan enkelt legge ut boligen du skal selge i et registreringsskjema, og få tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere.

Å få tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere kan lønne seg, både økonomisk og tidsmessig. Blant annet anbefaler Norges Eiendomsmeglerforbund at du snakker med flere eiendomsmeglere før du bestemmer deg, slik at du får en bedre oversikt over hva meglerne mener er lurt med tanke på salget av din bolig. Inviter gjerne to – tre meglere på befaring slik at du lettere kan sjekke om de har riktig kompetanse for å selge din bolig.


Etter å ha lagt ut en jobb mottar eiendomsmegleren informasjon om boligen du ønsker å selge. De vil så ta kontakt med deg, enten over telefon eller via e-post.


Du kan slappe av fordi vi finner den beste eiendomsmeglerene i ditt området for deg.

Ingen svar innen 3 timer? Vi følger opp eiendomsmegleren på dine vegne.

Gratis, uforpliktende og gratis support fra oss om noe dukker opp.