Motvirke falske anmeldelser

Slik motvirker vi falske anmeldelser på Meglerbasen

SMS Verifisering

Ved å implementere SMS-verifisering har vi utviklet et system som muliggjør grundig autentisering av omtaleforfatterens identitet. Dette tiltaket representerer et høyere sikkerhetsnivå enn tradisjonell e-postbekreftelse, og tilfører ekstra trygghet for oss, meglere og anmeldere.

Oppkoblet FINN annonse

Eiendomsmegleren som mottar anmeldelsen må manuelt knytte omtalen til en gyldig FINN-annonse, en prosess som utføres etter at omtalen er blitt publisert via Min side. Selv om omtalen blir publisert etter vellykket verifisering, vil den automatisk fjernes innen en angitt tidsperiode dersom megleren ikke bekrefter den med en tilknyttet FINN-annonse.

Kontinuerlig overvåking

Vi har implementert et skreddersydd system som varsler våre teknikere når en anmeldelse registreres som unormal. Dette systemet, sammen med manuelle stikkprøver av anmeldelser, gjør det nesten umulig å forfalske omtaler på Meglerbasen.

Unngå falske omtaler og misbruk.

Vi benytter en kombinasjon av dedikerte ansatte og avansert teknologi for å sikre Meglerbasen mot falske og fiktive omtaler. Med vår SMS-verifisering kreves det at anmelderen har et norsk gyldig telefonnummer, som blir lagret i vår database. I tillegg må eiendomsmegleren koble omtalen til en gyldig FINN-annonse. For å ytterligere forsterke sikkerheten gjennomfører vi manuelle stikkprøver og bruker spesialisert programvare som identifiserer "uvanlige" omtaler, som deretter blir grundig inspisert av våre ansatte.

Hjelp fra fellesskapet

Meglerbasen er en tjeneste for folket, laget av folket. Plattformen er bygget på ærlige anmeldelser fra andre brukere om sine erfaringer med eiendomsmeglere de har samarbeidet med. Selv om vi har et solid system for å oppdage falske anmeldelser, ønsker vi også hjelp fra fellesskapet. Hvis du opplever en anmeldelse som falsk, fiktiv eller krenkende, oppfordrer vi deg til å ta kontakt.

Før omtalen, og etter

Ved hjelp av flere verktøy, blant annet captcha og SMS-verifisering, som undersøker legitimiteten av omtalen, tar vi sikte på å redusere antallet falske og fiktive anmeldelser på Meglerbasen. For å forhindre at eiendomsmeglere samler inn falske anmeldelser fra kunder de ikke samarbeider med, ber vi også eiendomsmegleren om å legge ved en FINN-annonse via deres kontrollpanel etter at omtalen er publisert på Meglerbasen.

Bli kontaket

Takk! En av våre rådgivere tar kontakt med deg innen kort tid.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Timmi@meglerbasen.no
+47 45 11 74 88
Markedsansvarlig