Eiendomsmegler vs. Eiendomsmeglerfullmektig: Hva er forskjellen?

Eiendomsmegler vs. Eiendomsmeglerfullmektig: Hva er forskjellen?

Eiendomsmegler vs. Eiendomsmeglerfullmektig: Hva er forskjellen?
Marthe Frigaard

Senior skribent & innholdsforfatter

I denne guiden finner du

En eiendomsmeglerfullmektig er en nyutdannet megler som jobber under oppsyn av en eiendomsmegler. Ifølge Meglerportalen.no jobber en eiendomsmeglerfullmektig to år i praksis før de kan søke om å få eiendomsmeglerbrev av Finanstilsynet. Når de har fått godkjent søknaden, kan de endelig kalle seg for eiendomsmeglere og jobbe som faglig leder i en bedrift eller som ansvarlig megler.

Eiendomsmegler vs. eiendomsmeglerfullmektig

Når man står overfor en situasjon der man ønsker å selge eller kjøpe en bolig, vil man ofte ha kontakt med en eiendomsmegler. Husk også at det en viktig distinksjon å forstå forskjellen mellom en "eiendomsmegler" og en "eiendomsmeglerfullmektig." En "eiendomsmeglerfullmektig" er en person som driver med eiendomsmegling, men som ennå ikke oppfyller alle kravene som kreves for å kunne bli betegnet som en "eiendomsmegler."

På den andre siden har en "eiendomsmegler" allerede fullført den nødvendige utdanningen og er offisielt godkjent av Finanstilsynet. Ifølge informasjon fra Forbrukertorget.no er en "eiendomsmegler" en autorisert fagperson med omfattende opplæring og praktisk erfaring som har evnen til å håndtere hele salgsprosessen.

Det er derfor av betydning å være klar over forskjellen mellom en "eiendomsmegler" og en "eiendomsmeglerfullmektig" når man skal ta avgjørelsen om hvem som skal bistå ved salg eller kjøp av en bolig, men et seriøs meglerhus lar ingen eiendomsmeglerfullmektig signere kjøp eller salgskontrakten (Dette går imot lovverket).

Kilder vedrørende samme tema:

Hva er forskjellen på eiendomsmeglere og eiendomsmeglerfullmektige?

Eiendomsmeglere og eiendomsmeglerfullmektige er to forskjellige yrker innenfor eiendomsmegling. Mens en eiendomsmegler er en fullfaglig utdannet og godkjent profesjonell, har en eiendomsmeglerfullmektig bestått den praktiske eksamenen, men har ikke fullført praksisperioden.

En eiendomsmegler er en autorisert fagperson med spesialisering innen kjøp og salg av eiendom. Deres arbeidsoppgaver inkluderer å bistå selgere med å legge ut boliger for salg, gjennomføre markedsføring, organisere visninger og budrunder, samt håndtere avslutning av transaksjoner. For å bli eiendomsmegler må man gjennomgå en omfattende utdanning på tre studieår, etterfulgt av to år med praktisk erfaring.

På den andre siden har en eiendomsmeglerfullmektig bestått den praktiske eksamenen, men har ikke fullført praksisperioden. Eiendomsmeglerfullmektige jobber tett med erfarne eiendomsmeglere gjennom hele prosessen med boligsalg. Det finnes spesifikke oppgaver som kun en godkjent eiendomsmegler kan utføre. Av denne grunn er det eiendomsmegleren som har hovedansvaret, og ikke eiendomsmeglerfullmektigen.

For å kunne bruke tittelen "eiendomsmeglerfullmektig" må følgende kriterier oppfylles:

  • Bestått juridisk embetseksamen eller eiendomsmeglereksamen
  • Ansettelse hos et meglerforetak, eventuelt et advokatforetak som tilbyr megler­tjenester
  • Tilsyn fra en ansvarlig megler

Tittelen "eiendomsmegler" er beskyttet, og dermed kan ikke studenter benytte denne tittelen før den er offisielt innvilget. Fullførelsen og godkjennelsen av både utdanningen og praksisperioden er nødvendig før man kan gå fra å være "eiendomsmeglerfullmektig" til å bli en profesjonell eiendomsmegler. Den samlede varigheten av meglerutdanningen er minimum fem år.

I henhold til eiendomsmeglingsloven § 4-2 må en eiendomsmeglerfullmektig blant annet ha minst to års praktisk erfaring etter bestått eksamen før han eller hun kan søke om eiendomsmeglerbrev.

Andre kilder du burde sjekke ut:

Hvilke oppgaver har den eiendomsmeglerfullmektige?

En eiendomsmeglerfullmektig har rett til å utføre mange av de samme oppgavene som en eiendomsmegler, men til en mindre grad. De kan assistere med salgsprosessen, forhandle om priser, og håndtere kontrakter. Eiendomsmeglerfullmektiger kan også hjelpe med dokumentasjon, markedsføring av boligen, og dra på visninger.

Til tross for dette, er det viktig å merke seg at eiendomsmeglerfullmektiger ikke har lov til å utføre oppgaver som krever full autorisasjon. Dette inkluderer å lede budrunder, inngå oppdragsavtaler, og ta ansvar for prosessen rundt boligsalg.

Det er også verdt å nevne at en eiendomsmeglerfullmektig er på vei mot å bli en etablert eiendomsmegler. De kan betraktes som studenter i eiendomsmegling yrket, og arbeider under tilsyn og veiledning av en autorisert eiendomsmegler.

Selv om eiendomsmeglerfullmektiger ikke har de samme fullmektighetene som en eiendomsmegler, kan det fortsatt være en fordel å bruke en eiendomsmeglerfullmektig. De kan gi verdifull erfaring og assistanse til en autorisert eiendomsmegler, og kan være en ivrig og dyktig medhjelper.

I sum, eiendomsmeglerfullmektiger har rett til å utføre mange av de samme oppgavene som eiendomsmeglere, men til en mindre grad. De er på vei mot å bli autoriserte eiendomsmeglere, og arbeider under tilsyn og veiledning av en autorisert eiendomsmegler.

Hvor lang tid tar det før eiendomsmeglerfullmektig blir eiendomsmegler?

Ifølge eiendomsmeglingsloven § 4-2, må en eiendomsmeglerfullmektig ha minst to års praktisk erfaring etter bestått eksamen før han eller hun kan søke om eiendomsmeglerbrev. Dette betyr at det tar minst to år å bli eiendomsmegler etter å ha blitt en eiendomsmeglerfullmektig.

Hvis en eiendomsmeglerfullmektig blir permittert, kan praksistiden avbrytes i perioden han eller hun er permittert. Hvis fullmektigen blir permittert 100 %, vil praksistiden stoppe opp i perioden han eller hun er permittert, og starte igjen når han eller hun returnerer til arbeid som eiendomsmeglerfullmektig. Hvis en fullmektig blir permittert i to måneder, må han eller hun derfor arbeide som fullmektig i to "ekstra" måneder før han eller hun oppfyller praksiskravet. Først da kan han eller hun søke om eiendomsmeglerbrev.

Hvis en eiendomsmeglerfullmektig blir delvis permittert, må han eller hun legge sammen praksistiden på samme måte som når han eller hun arbeider deltid. Hvis en fullmektig blir permittert 50 % i to måneder, kan han eller hun kombinere de to månedene han eller hun har arbeidet 50 %, slik at det til sammen teller som én måned.

For eksempel: Hvis en fullmektig skulle egentlig fullføre fullmektigperioden den 1. juli, men blir permittert 50 % fra den 23. mars til den 23. mai, vil kravet til praksis være oppfylt den 1. august. (Praksistiden forlenges med én måned på grunn av to måneder med 50 % permittering.) Hvis en fullmektig blir permittert til den 25. mai, vil kravet til praksis være oppfylt den 2. august. (De to ekstra dagene med 50 % permittering fører til at praksistiden oppfylles én dag senere).

Les også: Eiendomsmeglerfullmektiger og praksistid – hva hvis du blir permittert?

Slik finner du en god eiendomsmegler

Når du skal selge boligen din, er det viktig å finne en god eiendomsmegler som kan hjelpe deg gjennom hele salgsprosessen. Her er 5 tips som kan hjelpe deg med å finne en god eiendomsmegler:

  1. Spør venner og familie: Spør venner og familie om de har noen anbefalinger på eiendomsmeglere de har brukt tidligere. Det kan være lurt å få anbefalinger fra noen du stoler på.
  2. Sjekk eiendomsmeglerens erfaring: Sjekk eiendomsmeglerens erfaring og se om de har solgt boliger i ditt område tidligere. En erfaren eiendomsmegler vil ha bedre kunnskap om markedet og kan gi deg bedre råd.
  3. Sjekk eiendomsmeglerens omdømme: Sjekk eiendomsmeglerens omdømme ved å se på anmeldelser på nettet og sjekke om de er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF). NEF medlemmer må følge strenge regler og etiske standarder.
  4. Møt eiendomsmegleren personlig: Møt eiendomsmegleren personlig før du velger å bruke deres tjenester. Dette vil gi deg en mulighet til å stille spørsmål og se om dere har en god kjemi.
  5. Sjekk priser og betingelser: Sjekk priser og betingelser fra flere eiendomsmeglere før du velger en. Det kan være lurt å sammenligne tilbudene for å finne den beste avtalen.

Husk at det å finne en god eiendomsmegler kan være en avgjørende faktor for å få solgt boligen din. Ta deg tid til å finne en som passer for deg og din situasjon.

Konklusjon - Eiendomsmeglerfullmektig og eiendomsmeglere

Det kan være forvirrende å skille mellom eiendomsmeglerfullmektig og eiendomsmeglere, men som tidligere nevnt er forskjellen at en eiendomsmeglerfullmektig er fortsatt under utdanning og praksisperioden, mens en eiendomsmegler er en ferdig utdannet megler.

Selv om eiendomsmeglerfullmektiger ikke har fullført sin utdannelse, kan det likevel være en fordel for meglerhus å bruke dem i visse situasjoner. For eksempel kan de hjelpe med administrative oppgaver og avlaste eiendomsmeglerne slik at de kan fokusere på mer komplekse oppgaver.

Hvis du møter på en eiendomsmeglerfullmektig, kan du føle deg trygg på at de vil ha den nødvendige opplæringen og tilsynet fra en erfaren megler.

Når du velger en eiendomsmegler, bør du vurdere både deres erfaring og kunnskap om området der eiendommen din ligger. Det kan også være lurt å vurdere prisen og eventuelle tilbud de kan gi deg.

Uansett om du velger en eiendomsmegler eller en eiendomsmeglerfullmektig, er det viktig å finne noen du kan stole på og som vil jobbe for å sikre at du får den beste avtalen for din eiendom.

Nei, en eiendomsmeglerfullmektig kan ikke signere en salgs- eller kjøpskontrakt på vegne av en kjøper eller selger. En eiendomsmeglerfullmektig kan utføre enkelte oppgaver som er relatert til eiendomsmegling, men de har ikke fullmakt til å inngå avtaler eller signere kontrakter. Dette er oppgaver som kun kan utføres av en registrert eiendomsmegler (kilde: Meglerportalen.no).

Vurderer du å selge boligen?

Velge den rette eiendomsmegleren er avgjørende for å sikre et vellykket salg. Meglerbasen forenkler prosessen og hjelper deg med å finne en dyktig eiendomsmegler i ditt område.

Uforpliktende

Gratis

Raskt og enkelt

Klar for å sammenligne meglere?

Det tar 2 minutter. 100% gratis og helt uforpliktende.

Nye omtaler på Meglerbasen

Les anmeldelser av eiendomsmeglere

Høy kompetanse i sin profesjon

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

Høy kompetanse i sin profesjon

Jeg er svært fornøyd!

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Jeg er svært fornøyd!

Jeg opplevde Nini som en effektiv

Nini Tran

Eiendomsmeglerfullmektig

5

Jeg opplevde Nini som en effektiv

Bolig solgt for Line Moen Luterloh i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Line Moen Luterloh i 2022

Anbefales på det varmeste!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Anbefales på det varmeste!

Han holdt meg oppdatert gjennom hele prosessen og salget endte som prisrekord i bygget for leiligheter av lik størrelse.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Han holdt meg oppdatert gjennom hele prosessen og salget endte som prisrekord i bygget for leiligheter av lik størrelse.

Ryddig og greit. Følte meg godt fulgt opp i hele prosessen

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner

5

Ryddig og greit. Følte meg godt fulgt opp i hele prosessen

Effektiv god gjennomføring fra start til slutt!

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

Effektiv god gjennomføring fra start til slutt!

Veldig fornøyd

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner

5

Veldig fornøyd

Bolig solgt for Tina Ledsaak i 2023

Mikkel Johnsen

Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt for Tina Ledsaak i 2023

Aldri hatt så god oppfølging fra en megler tidligere

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

Aldri hatt så god oppfølging fra en megler tidligere

Utmerket megler som gjør en veldig god jobb og er tilgjengelig til å gi svar og råd.

Rebekka Storrø Levik

Eiendomsmegler

5

Utmerket megler som gjør en veldig god jobb og er tilgjengelig til å gi svar og råd.

Lillian vet hva hun driver med!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian vet hva hun driver med!

Heimdal Eiendomsmegling ved André Sandnes og Eirik Langsæter har gjort en bra jobb for mitt objekt og kan på sterkeste anbefale begge to.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Heimdal Eiendomsmegling ved André Sandnes og Eirik Langsæter har gjort en bra jobb for mitt objekt og kan på sterkeste anbefale begge to.

Hele prosessen har vært veldig behagelig, og jeg er svært fornøyd med å velge Knut som megler.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Hele prosessen har vært veldig behagelig, og jeg er svært fornøyd med å velge Knut som megler.

Meget fornøyd

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Meget fornøyd

En helt rå megler!

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

En helt rå megler!

Is the best experience to buying the house

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Is the best experience to buying the house

Bolig solgt for Kim Espen Johansen i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Kim Espen Johansen i 2022

Fikk anbefalt Aida av en venninne, som kjøpte bolig av henne.

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner

5

Fikk anbefalt Aida av en venninne, som kjøpte bolig av henne.

Punktlig og detaljert, veldig god gjennom hele salgsprosessen.

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Punktlig og detaljert, veldig god gjennom hele salgsprosessen.

Bolig solgt for Petter Kolling Johansen i 2023

Mikkel Johnsen

Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt for Petter Kolling Johansen i 2023

Flinke og Profosjonel

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Flinke og Profosjonel

Effektiv og dyktig

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner

5

Effektiv og dyktig

tok hensyn til våre ønsker

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner

5

tok hensyn til våre ønsker

Pålitelig og service-minded

Nini Tran

Eiendomsmeglerfullmektig

5

Pålitelig og service-minded

Strålende fornøyde boligselgere!

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Strålende fornøyde boligselgere!

Meget fornøyd

Daniel Bruce Beadle

Eiendomsmegler

5

Meget fornøyd

Meget serviceinnstilt

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

Meget serviceinnstilt

En megler i verdensklasse

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

En megler i verdensklasse

Utrolig fornøyd!

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Utrolig fornøyd!

Knut er en selger som ser kunden og de behovene som trengs. Han er alltid tilgjengelig og om det oppstår noe uforutsett er han på det med en gang.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Knut er en selger som ser kunden og de behovene som trengs. Han er alltid tilgjengelig og om det oppstår noe uforutsett er han på det med en gang.

Profesjonell, effektiv, hyggelig og god kommunikasjon

Nini Tran

Eiendomsmeglerfullmektig

5

Profesjonell, effektiv, hyggelig og god kommunikasjon

Han har opptrådt profesjonelt og effektivt under prosessen.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Han har opptrådt profesjonelt og effektivt under prosessen.

Veldig fornøyd

5

Veldig fornøyd

Bolig solgt for Astrid Sliper i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Astrid Sliper i 2022

Bolig solgt for Andreas Helgesen i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Andreas Helgesen i 2022

Bolig solgt

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt

Anbefales for et vellykket boligsalg: Kunnskapsrik, pålitelig og tilgjengelig.

Malene Sunde

Eiendomsmegler

5

Anbefales for et vellykket boligsalg: Kunnskapsrik, pålitelig og tilgjengelig.

If I need a real estate agent in the future the choice is obivous.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

If I need a real estate agent in the future the choice is obivous.

Veldig fornøyd!

Malene Sunde

Eiendomsmegler

5

Veldig fornøyd!

Pålitelig og forutsigbar

Hanne Vågen Roaldset

eiendomsmeglerfullmektig

5

Pålitelig og forutsigbar

Bolig solgt for Erlend Yterhus i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Erlend Yterhus i 2022

Ekspert på boligmarkedet i Trondheim

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

Ekspert på boligmarkedet i Trondheim

God hjelp av en erfaren og hyggelig megler

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

God hjelp av en erfaren og hyggelig megler

Profesjonell og erfaren megler

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Profesjonell og erfaren megler

Fantastisk levert av Norges beste megler!

Anders Karlstrøm

Eiendomsmegler MNEF / Partner

5

Fantastisk levert av Norges beste megler!

Veldig hyggelig og dyktig i faget sitt, anbefales på det sterkeste

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig hyggelig og dyktig i faget sitt, anbefales på det sterkeste

Bolig solgt

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt

Bolig solgt

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt

Veldig hyggelig og flink. Solgte leiligheten min på første visning, som han da sa at han skulle klare.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Veldig hyggelig og flink. Solgte leiligheten min på første visning, som han da sa at han skulle klare.

Meget ryddigt og effektivt arbeid.

Hanne Vågen Roaldset

eiendomsmeglerfullmektig

5

Meget ryddigt og effektivt arbeid.

Ryddig salgsprosess

Ludvig Bøgseth

eiendomsmeglerfullmektig

5

Ryddig salgsprosess

Lillian var tydelig, profesjonell, rolig og direkte

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian var tydelig, profesjonell, rolig og direkte

Godt samarbeid.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Godt samarbeid.

Meget hyggelig megler og en trygg veileder gjennom salgsprosessen

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Meget hyggelig megler og en trygg veileder gjennom salgsprosessen

Jeg er kjempefornøyd med valget av Lillian som megler ved salget

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Jeg er kjempefornøyd med valget av Lillian som megler ved salget

Kjempedyktig megler.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Kjempedyktig megler.

Pliktoppfyllende og realistisk

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Pliktoppfyllende og realistisk

Andrè er en ryddig, pliktoppfyllende og tydelig megler.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Andrè er en ryddig, pliktoppfyllende og tydelig megler.

Hyggelig

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Hyggelig

En trygg og kunnskapsrik megler!

Malene Sunde

Eiendomsmegler

5

En trygg og kunnskapsrik megler!

Utførte oppdraget på en svært god måte!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Utførte oppdraget på en svært god måte!

God relasjonsbygger og faglig profesjonell

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

God relasjonsbygger og faglig profesjonell

En meget god kundeopplevelse - anbefales!

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

En meget god kundeopplevelse - anbefales!

Ryddig, engasjert og imøtekommende

Malene Sunde

Eiendomsmegler

5

Ryddig, engasjert og imøtekommende

Dyktig megler

Didrik Hagel Pedersen

Eiendomsmeglerfullmektig

5

Dyktig megler

Dyktig rådgiver

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Dyktig rådgiver

Dyktig og profesjonelt

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Dyktig og profesjonelt

Topp service fra start til slutt!

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Topp service fra start til slutt!

Kjempefornøyd med hele prosessen

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Kjempefornøyd med hele prosessen

Effektiv og ryddig

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Effektiv og ryddig

En megler som overstiger forventninger!

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

En megler som overstiger forventninger!

Dedikert megler som gjør alt for at kunden skal bli fornøyd

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

Dedikert megler som gjør alt for at kunden skal bli fornøyd

Knut Øyvind har gjort en strålende jobb fra start til slutt. Uten tvil valgt rett megler!

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Knut Øyvind har gjort en strålende jobb fra start til slutt. Uten tvil valgt rett megler!

Fornøyd kunde

Vetle Larsen

Eiendomsmegler | Partner

5

Fornøyd kunde

En profesjonell og dyktig megler

Marit Havik Staalesen

Eiendomsmegler

5

En profesjonell og dyktig megler

Bolig solgt for Hanne Wanberg Veimo i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Hanne Wanberg Veimo i 2022

Accessible, professional, and responsive

Rebekka Storrø Levik

Eiendomsmegler

5

Accessible, professional, and responsive

Upåklagelig kommunikasjon.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Upåklagelig kommunikasjon.

Bolig solgt for Tor Einar Dahle i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Tor Einar Dahle i 2022

godt inntrykk

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

godt inntrykk

Bolig solgt for Brita Birgite Ellingsen i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Brita Birgite Ellingsen i 2022

André er en profesjonell og pålitelig megler som virkelig gjorde en god jobb med boligsalget mitt.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

André er en profesjonell og pålitelig megler som virkelig gjorde en god jobb med boligsalget mitt.

Tillitsfull og grundig megler. Anbefales!

Marius Kvalvik

Daglig leder | Eiendomsmegler

5

Tillitsfull og grundig megler. Anbefales!

Bolig solgt for Renate Jannie Eidesmo i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Renate Jannie Eidesmo i 2022

Det har vært en fornøyelse å samarbeide med André ved salg av leilighet i Ila.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Det har vært en fornøyelse å samarbeide med André ved salg av leilighet i Ila.

Salg av bolig med Michael er helt uten problemer.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Salg av bolig med Michael er helt uten problemer.

Meget fornøyd

Mikkel Johnsen

Eiendomsmegler MNEF

5

Meget fornøyd

Bolig solgt for Tove Rokseth Larsen i 2023

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Tove Rokseth Larsen i 2023

Dyktig megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Dyktig megler

En vellykket salgsprosess.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

En vellykket salgsprosess.

Engasjert, kunnskapsrik og profesjonell

Karoline Dovland

Eiendomsmegler og Partner

5

Engasjert, kunnskapsrik og profesjonell

Bolig solgt for  i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for i 2022

Veldig fornøyd

Mikkel Johnsen

Eiendomsmegler MNEF

5

Veldig fornøyd

Alt du ønsker i en megler pluss litt til!

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner

5

Alt du ønsker i en megler pluss litt til!

Bolig solgt for Tommy Hårstad i 2023

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Tommy Hårstad i 2023

Veldig fornøyd kunde

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Veldig fornøyd kunde

Bolig solgt for Trine Hultgren i 2022

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

5

Bolig solgt for Trine Hultgren i 2022

Lillian som profesjonell, lydhør og dyktig

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian som profesjonell, lydhør og dyktig