Fellesgjeld: Alt du trenger å vite når du kjøper bolig

Fellesgjeld: Alt du trenger å vite når du kjøper bolig

Marthe Frigaard
Marthe Frigaard

Senior skribent & innholdsforfatter

I denne guiden finner du

Å kjøpe bolig er en stor beslutning, og det er viktig å forstå alle aspekter av kjøpet, inkludert fellesgjeld – som er helt avgjørende om du kjøper i borettslag og sameie. Dette kan virke komplisert, men vi skal forklare det på en enkel måte, slik at du kan føle deg trygg når du kjøper din drømmebolig.

Kortversjonen

 • Fellesgjeld er den delen av et boligselskaps gjeld som hver boligeier er ansvarlig for.
 • Hvordan gjelden fordeles mellom boligeierne kan variere basert på avtaler eller vedtekter i boligselskapet.
 • Mengden gjeld kan endre seg over tid, avhengig av beslutninger tatt av boligselskapet.
 • Potensielle boligkjøpere bør vurdere fellesgjeld som en viktig faktor når de bestemmer seg for kjøp.
 • En høy fellesgjeld kan påvirke verdien av boligen din og boligens attraktivitet i markedet.
 • Høy gjeld kan medføre økt risiko for boligeiere, spesielt hvis renten øker eller boligselskapet får økonomiske utfordringer.
 • Det er essensielt for boligeiere å forstå hvordan gjelden er strukturert og hvilke betalingsforpliktelser de har.

Hva er fellesgjeld?

Fellesgjeld er den gjelden som et borettslag, sameie eller boligaksjeselskap har tatt opp for å finansiere ulike kostnader, som bygging, oppussing eller vedlikehold av boligene. Alle som bor i borettslaget deler ansvaret for å betale ned på denne gjelden, men beløpet varierer fra enhet til enhet. Det bestemmes vanligvis ved å dele gjelden på antall boenheter og bruke en fordelingsnøkkel som tar hensyn til enhetenes størrelse.

Når du kjøper en bolig i et borettslag, blir du ansvarlig for å betale din del av renter og avdrag på gjelden. Det totale beløpet for boligen inkluderer også gjelden. Dette er viktig å huske på under en budrunde.

Noen borettslag tilbyr en IN-ordning, som gir deg muligheten til å betale ned fellesgjelden individuelt. Du kan velge å betale hele beløpet på en gang eller i avdrag. Dette kan redusere de månedlige kostnadene dine, men vær oppmerksom på at hvis borettslaget går konkurs etter at du har nedbetalt din del, vil du også miste den delen. Borettslaget er ansvarlig for gjelden sammen, men konkurs er sjelden i Norge.

Gjelden er inkludert i de månedlige fellesutgiftene, som dekker ting som forsikring, vaktmestertjenester, vedlikehold og kommunale avgifter. Styret betaler regningene, men kostnadene deles av alle beboerne.

Er det lurt å kjøpe bolig med høy fellesgjeld?

Noen er skeptiske til å kjøpe bolig med høy fellesgjeld, men det trenger ikke nødvendigvis å være et problem. Det viktigste å vurdere er den totale prisen på boligen. Hvis du ikke har økonomi til å betjene både ditt private lån og fellesgjelden, bør du kanskje revurdere kjøpet.

Høy gjeld kan skyldes nylige oppgraderinger eller renoveringer i borettslaget. Det er også vanlig i nybygg, der lånet kanskje ikke er nedbetalt ennå. Høy gjeld kan faktisk være et tegn på at borettslaget er opptatt av å vedlikeholde eiendommen, noe som kan øke verdien på boligen din over tid, så det trenger ikke nødvendigvis å være negativt. 

Noen borettslag har gått konkurs på grunn av høy fellesgjeld, men dette er sjelden i Norge. Hvis du vurderer å kjøpe en bolig med høy gjeld, bør du uansett sjekke om borettslaget er medlem av en sikringsordning. Dette beskytter deg mot å måtte betale for en nabo som ikke kan betale sin del av felleskostnadene.

Det er også viktig å forstå hvorfor fellesgjelden er høy eller lav. Det kan være dårlig styring av borettslaget eller planlagte arbeider som vil påvirke kostnadene i fremtiden. Sjekk alltid siste referat fra styrets generalforsamling for informasjon om fremtidige oppgraderinger som kan påvirke økonomien din. Om borettslaget f.eks. planlegger å bytte ut hele det elektriske anlegget eller legge nye rør neste år, kan dette komme til å påvirke din privatøkonomi betraktelig. 

Det er en maksgrense for hvor mye fellesgjeld et borettslag eller sameie kan ha, satt til 70% av verdien. Dette er for å beskytte kjøpere og andre andelseiere.

Avdragsfrihet

Enkelte boligbyggelag tilbyr også gunstige ordninger for nye eiere. Det er for eksempel tilfellet for OBOS-medlemmer som kjøper bolig i et OBOS-borettslag. De får fem års avdragsfrihet fra gjelden. 

Viktige begreper

 • Fellesgjeld: Borettslagets lån, delt mellom andelseierne.
 • IN-ordning: Individuell nedbetaling av fellesgjeld.
 • Borettslag: Boligselskap som gir andelseierne bruksrett til enhetene.
 • Felleskostnader: Månedlige utgifter som dekker drift, avdrag på lån og renter, forsikringer, vedlikehold og mer.
 • Sikringsordning: Garanti som beskytter andelseierne mot mislighold av gjeld.

Avsløre manipulasjon av fellesutgifter

I noen tilfeller kan fellesutgiftene bli manipulert for å gjøre boliger mer attraktive. Vær oppmerksom på mistenkelig lave fellesutgifter, spesielt for førstegangskjøpere og nybygg. Sjekk renten og den økonomiske planen for borettslaget nøye for å unngå ubehagelige overraskelser.

Hvordan kjøpe bolig med fellesgjeld

Før du kjøper bolig, må du sette deg grundig inn i salgsprospektet og sørge for å forstå hva fellesgjelden innebærer. Sjekk også boligens og borettslagets tilstand og hva som må oppgraderes i fremtiden. Som vi var inne på tidligere, er ikke høy gjeld nødvendigvis negativt, men da bør også borettslaget være godt vedlikeholdt. Kommer du over dårlig vedlikehold er det best å ta på seg tenkehatten: hvorfor er gjelden så høy, og hva har pengene gått på? Innebærer dette at du blir en del av store renoveringer i fremtiden? Pass på at du har råd til både gjelden og ditt private lån, og ikke glem at renteendringer også påvirker gjelden. Har du råd til å betale din andel om den går opp? 

Risiko ved kjøp av bolig med høy fellesgjeld

Fellesgjelden i et borettslag eller sameie kan påvirke boligkjøperen på flere måter, og det er viktig å forstå hvilken risiko du løper, før du går videre med kjøpet. 

Konkurssikring

En av de største bekymringene knyttet til høy fellesgjeld er borettslagets eller sameiets økonomiske stabilitet. Selv om det er sjelden med konkurser i Norge, er det en risiko du må være kjent med. Hvis gjelden er veldig høy i forhold til kjøpesummen, kan det utgjøre en betydelig risiko. I tilfelle borettslaget går konkurs eller havner i økonomiske problemer, kan det føre til at beboerne mister sine investeringer. For å beskytte deg selv, bør du forsikre deg om at borettslaget er medlem i en sikringsordning som Borettslagenes Sikringsfond. Dette gir deg et ekstra sikkerhetsnett om det verste skulle skje. 

Unaturlig lave fellesutgifter

Det er lett å falle for løftet om lave fellesutgifter, men det kan også være et faresignal. Noen borettslag eller sameier kan manipulere fellesutgiftene for å gjøre boligen mer attraktiv, spesielt rettet mot førstegangskjøpere eller i nybyggprosjekter hvor gjelden er nylig opprettet. Dette kan føre til urealistiske forventninger og økonomisk uforutsigbarhet. Spør alltid om rentesatsen, avdragsfrie perioder og fremtidige kostnader som er planlagt. 

Fellesgjeldens størrelse og maksgrense

Det er en maksgrense for hvor stor gjelden kan være i et borettslag eller sameie. Denne grensen er satt for å forhindre spekulasjon i boligmarkedet og beskytte kjøpere og andelseiere. I henhold til "borettslagslova" er maksgrensen 70 prosent. Dette betyr at fellesgjelden ikke kan overstige 70 prosent av boligens totale verdi. Denne regelen ble innført for å hindre at boligkjøpere blir fanget i situasjoner der de må betale andres andel av gjelden.

Våre beste råd om fellesgjeld

 • Pass på å ha råd til både fellesgjeld og privat lån.
 • Undersøk om det er planlagt vedlikeholdsarbeid.
 • Sjekk rentesatsen på gjelden.
 • Undersøk borettslagets økonomi.
 • Sjekk om borettslaget er medlem i et sikringsfond.
 • Sett deg inn i andre gode råd hos Norsk Eiendomsmeglerforbund

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Spørsmål: Hva skjer hvis borettslaget går konkurs? 

Svar: Hvis borettslaget går konkurs, er det vanligvis en sikringsordning som trår til for å beskytte andelseierne. Du vil ikke bli ansvarlig for hele fellesgjelden til borettslaget.

Spørsmål: Kan jeg refinansiere fellesgjelden min? 

Svar: Nei, du kan ikke refinansiere fellesgjelden din. Denne gjelden er felles for alle andelseiere, og du kan ikke individuelt refinansiere den.

Spørsmål: Hvorfor er fellesgjelden så høy i noen borettslag?

Svar: Høy fellesgjeld kan skyldes oppgraderinger, renoveringer eller nybygg i borettslaget. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men du bør vurdere nøye om du har råd til det.

Spørsmål: Hva er IN-ordning?

IN-ordning er en forkortelse for "individuell nedbetaling". Dette er en ordning som enkelte borettslag tilbyr, hvor boligeiere får mulighet til å betale ned sin egen andel av fellesgjelden etter eget ønske og evne.

Oppsummering

Fellesgjeld er en viktig faktor å vurdere når du kjøper bolig i et borettslag eller sameie. Forståelse av hvordan fellesgjeld fungerer, hva den dekker, og hvordan den påvirker din økonomi er avgjørende for å ta en informert beslutning. Sørg for å gjennomgå all relevant dokumentasjon grundig og søk gjerne råd fra en eiendomsmegler eller finansrådgiver hvis du er usikker. Å kjøpe bolig er en betydelig investering, og det er viktig å gjøre det med omtanke.

Vurderer du å selge boligen?

Velge den rette eiendomsmegleren er avgjørende for å sikre et vellykket salg. Meglerbasen forenkler prosessen og hjelper deg med å finne en dyktig eiendomsmegler i ditt område.

Uforpliktende

Gratis

Raskt og enkelt

Klar for å sammenligne meglere?

Det tar 2 minutter. 100% gratis og helt uforpliktende.

Nye omtaler på Meglerbasen

Les anmeldelser av eiendomsmeglere

Min datter brukte Yasin i forbindelse med salg

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Min datter brukte Yasin i forbindelse med salg

Bolig solgt for Cemil Köylüoglu i 2019

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt for Cemil Köylüoglu i 2019

Grytten har til de grader svart til forventningene. Tilgjengelig. Rask. Nøyaktig. Punktlig. Høflig framferd kombinert med et representativt ytre.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Grytten har til de grader svart til forventningene. Tilgjengelig. Rask. Nøyaktig. Punktlig. Høflig framferd kombinert med et representativt ytre.

Ole Sundnes er en fantastisk megler som jobber hardt, svarer fort og gir kunden en veldig god opplevelse.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole Sundnes er en fantastisk megler som jobber hardt, svarer fort og gir kunden en veldig god opplevelse.

Hun var imøtekommende, lett tilgjengelig på telefonen, og fremstod som en god veileder

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Hun var imøtekommende, lett tilgjengelig på telefonen, og fremstod som en god veileder

Bolig solgt for Zulkernain Akhter i 2021

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt for Zulkernain Akhter i 2021

Vi er svært fornøyd med den tjenesten Ole har gitt oss.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Vi er svært fornøyd med den tjenesten Ole har gitt oss.

En megler som brenner for faget sitt!

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

En megler som brenner for faget sitt!

seriøs samt højt motiveret mægler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

seriøs samt højt motiveret mægler

Vi valgte Yasin etter solid første inntrykk

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Vi valgte Yasin etter solid første inntrykk

Veldig ryddig og hurtig. Veldig fornøyd med megler!

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Veldig ryddig og hurtig. Veldig fornøyd med megler!

Bolig solgt for Katrine Haram Rotnes og Hege Stette i 2015

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Bolig solgt for Katrine Haram Rotnes og Hege Stette i 2015

Bolig solgt for Anita Skansen i 2019

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt for Anita Skansen i 2019

Dyktig megler som sitter på mye kunnskap og erfaring

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Dyktig megler som sitter på mye kunnskap og erfaring

Bolig solgt for Christoffer Marthinsen i 2021

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Bolig solgt for Christoffer Marthinsen i 2021

Han er tydelig og klar

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Han er tydelig og klar

Jeg gikk grundig til verks når jeg skulle velge megler

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Jeg gikk grundig til verks når jeg skulle velge megler

Meget god eiendomsmegler som er dyktig i sin jobb

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Meget god eiendomsmegler som er dyktig i sin jobb

Han er lett tilgjengelig og svarer kjapt på spørsmål.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Han er lett tilgjengelig og svarer kjapt på spørsmål.

Utmerket megler som gjør en veldig god jobb og er tilgjengelig til å gi svar og råd.

Rebekka Storrø Levik

Eiendomsmegler

5

Utmerket megler som gjør en veldig god jobb og er tilgjengelig til å gi svar og råd.

dyktig eiendomsmegler

Håvard Andreas Midtsjø

Eiendomsmegler

5

dyktig eiendomsmegler

Veldig bra og ryddig prosess

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Veldig bra og ryddig prosess

Bolig solgt for Bjørn Otto Brevik Jørrestol i 2019

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Bolig solgt for Bjørn Otto Brevik Jørrestol i 2019

Bolig solgt for Mariia Stepanova i 2021

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Bolig solgt for Mariia Stepanova i 2021

Rask og god salgsprosess

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Rask og god salgsprosess

Leiligheten ble solgt etter første visning på den prisen jeg ønsket

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Leiligheten ble solgt etter første visning på den prisen jeg ønsket

Godt samarbeid.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Godt samarbeid.

Meget fornøyd

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Meget fornøyd

Blid, imøtekommende, ærlig og ryddig type

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Blid, imøtekommende, ærlig og ryddig type

100% profesjonell ovenfor meg som selger, og det samme for kjøper

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

100% profesjonell ovenfor meg som selger, og det samme for kjøper

Bolig solgt for Janne og Justin Walker i 2019

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt for Janne og Justin Walker i 2019

Yasin anbefales helt klart.

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Yasin anbefales helt klart.

En ærlig lagspiller!

Torbjørn Lie

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

5

En ærlig lagspiller!

Og nå er det min tur å anbefale han videre på det sterkeste!

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Og nå er det min tur å anbefale han videre på det sterkeste!

Mikael Myhre gjorde en utmerket jobb.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Mikael Myhre gjorde en utmerket jobb.

Jeg tror han vet hva han skal gjøre

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Jeg tror han vet hva han skal gjøre

Jeg er veldig fornøyd, skal sikkert bruke Ole videre med salg og kjøp av bolig.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Jeg er veldig fornøyd, skal sikkert bruke Ole videre med salg og kjøp av bolig.

En fantastisk selger men også en fantastisk person!

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

En fantastisk selger men også en fantastisk person!

Prosess ble godt forklart i forkant, og godt fulgt opp underveis. Gode og fornuftige råd underveis i budrunde.

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Prosess ble godt forklart i forkant, og godt fulgt opp underveis. Gode og fornuftige råd underveis i budrunde.

svært hjelpsom gjennom hele prosessen

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

svært hjelpsom gjennom hele prosessen

Vi er utrolig fornøyd med Eie og Michael Myhre

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vi er utrolig fornøyd med Eie og Michael Myhre

Imøtekommende

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Imøtekommende

Bolig solgt for Steffen Juul Mollan i 2015

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Bolig solgt for Steffen Juul Mollan i 2015

Helt fantastisk arbeid, utrolig hjelpsom og flink til å prate for seg! Bolig solgt i 2023

Marit Havik Staalesen

Eiendomsmegler

5

Helt fantastisk arbeid, utrolig hjelpsom og flink til å prate for seg! Bolig solgt i 2023

Vi kan varmt anbefale Sandra Nilssen

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

5

Vi kan varmt anbefale Sandra Nilssen

Hyggelig og svært dyktig megler.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Hyggelig og svært dyktig megler.

Flink og pliktoppfyllende megler

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Flink og pliktoppfyllende megler

Godt samarbeid

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Godt samarbeid

Bolig solgt for Tonje B. Gimse og Ronny S. Høibråten i 2018

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Bolig solgt for Tonje B. Gimse og Ronny S. Høibråten i 2018

Ole Sundnes får min varmeste anbefaling.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole Sundnes får min varmeste anbefaling.

Bryr seg oppriktig om faget han driver

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Bryr seg oppriktig om faget han driver

Andre var veldig hyggelig, og en ryddig prossess fra start til mål.

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

Andre var veldig hyggelig, og en ryddig prossess fra start til mål.

Bolig solgt for Henrik Fremo-Foss i 2020

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt for Henrik Fremo-Foss i 2020

Dedikert megler som gjør alt for at kunden skal bli fornøyd

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Dedikert megler som gjør alt for at kunden skal bli fornøyd

Jeg er svært godt fornøyd med Yasin Unal

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Jeg er svært godt fornøyd med Yasin Unal

Rask, tydelig og lett forståelig informasjon

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Rask, tydelig og lett forståelig informasjon

"hands on"

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

"hands on"

Dyktig og profesjonelt

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Dyktig og profesjonelt

Veldig fornøyd med Home og Sandra Nilssen

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

5

Veldig fornøyd med Home og Sandra Nilssen

Anbefaler han på det sterkeste!

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Anbefaler han på det sterkeste!

Anbefaler flotte Aida på det sterkeste!

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Partner

5

Anbefaler flotte Aida på det sterkeste!

utrolig godt ivaretatt!

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Partner

5

utrolig godt ivaretatt!

serviceinnstilt

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

5

serviceinnstilt

God og pålitelig service.

Tor Inge Polden

Eiendomsmegler

5

God og pålitelig service.

Megleren opptrer profesjonell og trygg

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Megleren opptrer profesjonell og trygg

Han er forståelig og jordnær

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Han er forståelig og jordnær

Yasin var alltid tilgjengelig 24/7

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Yasin var alltid tilgjengelig 24/7

Jeg valgte Yasin blant flere

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Jeg valgte Yasin blant flere

impressed me with his confidence

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

impressed me with his confidence

Aida anbefales varmt hvis du skal selge din bolig

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Partner

5

Aida anbefales varmt hvis du skal selge din bolig

Pliktoppfyllende, lett tilgjengelig og fremfor alt profesjonell

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Pliktoppfyllende, lett tilgjengelig og fremfor alt profesjonell

Løsningsorientert

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Løsningsorientert

Superfornøyd med Markus

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Superfornøyd med Markus

Salget ble gjennomført meget

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Salget ble gjennomført meget

Meget godt samarbeid og svært godt utført jobb fra start til mål

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Meget godt samarbeid og svært godt utført jobb fra start til mål

Bolig solgt for Tore Grindheim i 2016

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Bolig solgt for Tore Grindheim i 2016

Jeg ga et tydelig oppdrag til Aida

Aida Rajic

Eiendomsmegler | Partner

5

Jeg ga et tydelig oppdrag til Aida

Bolig solgt for Kjell Ivar Buaas i 2016

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Bolig solgt for Kjell Ivar Buaas i 2016

En megler som engasjerer seg

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

En megler som engasjerer seg

Kjempe bra

Stian Remme

Eiendomsmegler

5

Kjempe bra

Stiller opp når du trenger det

Torbjørn Lie

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

5

Stiller opp når du trenger det

Imøtekommende og positiv

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Imøtekommende og positiv

Bolig solgt for Erik Mogstad i 2020

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt for Erik Mogstad i 2020

Bolig solgt for Kristin Vordahl Sand og Knut Arne Sand i 2015

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Bolig solgt for Kristin Vordahl Sand og Knut Arne Sand i 2015

Fantastik proffesionel erfaring.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Fantastik proffesionel erfaring.

Veldig bra oppfølging

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig bra oppfølging

Bolig solgt for Per Aamo i 2018

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Bolig solgt for Per Aamo i 2018

hyggelig og imøtekommende

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

hyggelig og imøtekommende

5-stjerners vurdering

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

5-stjerners vurdering

Meget proaktiv megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Meget proaktiv megler

Lett å samarbeide med, selger, og målrettet.

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Lett å samarbeide med, selger, og målrettet.

Godt samarbeid og god kommunikasjon

Siren Skoie

Eiendomsmegler/daglig leder avd. Mandal

5

Godt samarbeid og god kommunikasjon

Bolig solgt for Ann Kristin Kvamsø i 2018

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Bolig solgt for Ann Kristin Kvamsø i 2018

Bolig solgt for Arne Bredesen og Anita Bredesen i 2020

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Bolig solgt for Arne Bredesen og Anita Bredesen i 2020

Meget god lokalkunnskap

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Meget god lokalkunnskap

Sandra er en selger som man kan stole på

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

5

Sandra er en selger som man kan stole på

Veldig fornøyd med salgsprosessen

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig fornøyd med salgsprosessen

Bolig solgt for Jonas Sæther Mari Unneland Løveng i 2017

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

5

Bolig solgt for Jonas Sæther Mari Unneland Løveng i 2017

Flott og ryddig salg. Anbefales.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Flott og ryddig salg. Anbefales.

God megler med mye erfaring

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

God megler med mye erfaring