Kontakt

Områder

Omtaler

Avdeling

Premium bruker

Trond Ivar Olsen
Gi anmeldelse

Omtaler

0 anmeldelser
1 anmeldelser

Kundetilfredshet

Ingen tilbakemelding
5.0 av 5

Rangering

Ukjent
42. / 1027

Salgsprestasjon

Ingen boligsalg

Boliger solgt

0 m²

Gj.snitt p-rom

0 kr
kr

Gj.snitt salgspris

Boligsalg
No items found.

38 salg

Vis mer
No items found.
No items found.

Rangering (basert på omtaler)

42. av 1027 eiendomsmeglere i Norge

Profilbeskrivelse

Trond Ivar Olsen er en dedikert og meget dyktig eiendomsmegler med en imponerende karriere som strekker seg over 25 år. Hans lidenskap for bransjen og hans evne til å levere resultater har gjort ham til en anerkjent aktør i eiendomsmarkedet. Erfaring og Resultater: Med en solid bakgrunn og erfaring har Trond Ivar Olsen en dokumentert track record med vellykkede eiendomstransaksjoner. Han har personlig solgt over 2000 eiendommer, og hans omfattende erfaring gir ham et unikt perspektiv og en inngående forståelse av markedet. Fokus på Kvalitet: Trond Ivar Olsen legger stor vekt på kvalitet i alle aspekter av sitt arbeid. Fra den første konsultasjonen til gjennomføringen av salget, er han opptatt av å sikre at hver transaksjon er preget av profesjonalitet og kvalitetsservice. Hans dedikasjon til kvalitet reflekteres i både hans tilnærming til eiendomsmegling og de positive tilbakemeldingene fra tidligere klienter. Gode Resultater: Trond Ivar Olsen er kjent for å oppnå gode resultater for sine klienter. Hans evne til å forhandle, kombinert med hans grundige markedskunnskap, gjør at han kan skape optimale avtaler for både kjøpere og selgere. Han er stolt av å ha etablert langvarige relasjoner basert på tillit og suksess. Avsluttende Tanker: Trond Ivar Olsen representerer det beste innen eiendomsmegling – en erfaren og dedikert profesjonell som setter kundenes behov først. Med en imponerende portefølje av vellykkede transaksjoner og en forpliktelse til kvalitet, er han klar til å veilede deg gjennom enhver eiendomshandel med ekspertise og integritet. Velkommen til å oppleve kvalitetsmegling med Trond Ivar Olsen.
Tilbakemeldinger
Se hva kundene til Trond Ivar Olsen mener om arbeidet deres*

1

Omtaler

5.0

Gj.snitt score

42. / 1027

Rangering

Salgsprestasjon
Se hvordan Trond Ivar Olsen har prestert de siste 12 månedene på Meglerbasen**

Boliger solgt

Gj.snitt p-rom

kr

Gj.snitt salgspris

*Inkluderer omtaler megler har på Meglerbasen.no. Megler kan ha mottatt flere omtaler på andre plattformer som ikke er publisert på Meglerbasen. Gj.snitt scoren til megler reflekterer nødvendigvis ikke arbeidet de gjør. Kontakt megler for mer informasjon.

**Inkluderer alle eiendommer solgt (siste 12 måneder) og publisert på Meglerbasen.no. Data kan være ufullstendig og kan utelate salg utenfor markedet, private salg og ikke offentliggjorte priser og salgsdatoer. Kontakt megler for fullstendig salgshistorikk.

Rangering

Utvikling siste 12 mnd

Omtaler

Antall omtaler pr. måned

Statistikk for megler

1027

Oversikt siste 12 mnd, oppdateres i begynnelsen av hver måned.

Rangering på Meglerbasen, måned for måned

Jan

Feb

Mars

43

Apr

43

Mai

Juni

Juli

Aug

Sept

Okt

Nov

Des

Antall omtaler, måned for måned.

Jan

Feb

Mars

0

Apr

0

Mai

Juni

Juli

Aug

Sept

Okt

Nov

Des

Meglerstatistikk

Fra Meglerbasen ©

Partners Eiendomsmegling Asker

Partners Eiendomsmegling Asker

Se listen over de best omtalte meglerene hos Partners Eiendomsmegling Asker.

Det ser ikke ut som at Trond Ivar Olsen har mottatt noen anmeldelser.

Se alle meglere på kontoret

Gi Trond Ivar Olsen en tilbakemelding

Gi en vurdering av erfaringen din

Ingen mening

Gi anmeldelsen din en overskrift

Beskriv din erfaring

Din kontaktinformasjon

Adresse omtalen gjelder

Hva gjorde Trond Ivar Olsen for deg?

65a8dc57a2a47182f4657927

Send på nytt

Tusen takk for din omtale, din omtale er nå publisert! 🎉

Takk for at du deler din tilbakemelding, det hjelper andre som sammenligner eiendomsmeglere. Kanskje du har lyst å hjelpe Meglerbasen? Gjerne gi oss din ærlige tilbakemelding om hva du syntes om tjenesten vår.

Gi Meglerbasen en tilbakemelding
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Les anmeldelser

Solid megler

Ny!

5 av 5
Av Bente Jensen
Feb 13, 2024

Omtalen ble verifisert og godkjent Feb 13, 2024. Referansekode: 65cb411c5d99345e304ba809.

Trond Ivar har vært til stede fra begynnelse til slutt og har vært en god sparringspartner i et marked som har vært nedadgående. Det har vært telefoner og e-poster som har blitt besvart på kvelder og i helger. Han har kommet med gode råd og tips for å oppnå best mulig resultat ved salg. Fotografen og takstmannen som har blitt benyttet har vært suverene og de har fremstilt boligen min på beste måte sånn at annonsen ble bra ut til potensielle kjøpere. Med en budgiver på min bolig fikk vi også forhandlet opp prisen med kr. 300.000,- mer enn kjøper i utgangspunktet ønsket å by. Trond Ivar var også en stor bidragsyter og tok en ekstra telefon til megler som solgte vår nåværende bolig. Dette resulterte i et nykjøp som lå kr. 300.000,- under takst. Jeg har solgt og kjøpt flere boliger i løpet av de siste 16 årene og det kan anbefale Trond Ivar på det sterkeste. Tilbud om gratis leie av henger ved flytting kom også godt med! Takk for solid innsats. Hilsen er godt ivaretatt boligselger/boligkjøper!

Omtale er fra tidligere Meglersiden.no

?

Solid megler

Svar fra Trond Ivar Olsen

65cb411c5d99345e304ba809

Takk! Svaret ditt på omtalen er registrert.
For mange svar på kort tid, oppdater siden og prøv igjen.

Verifisert med SMS

** ** ** **

Mangler SMS verifisering

Ikke SMS bekreftet

Se annonsen på FINN

Mangler annonse

Trond Ivar Olsen jobber også sammen med

Vi finner ingen andre på dette kontoret.

Trond Ivar Olsen på Meglerbasen.no

Har tatt eierskap til profilen sin

Har ikke tatt eierskap til profilen sin

Svarer på omtalene sine

Publiserer boligsalg statistikk

Ingen boligsalg statistikk

Svarer ikke på omtalene sine

Denne personen eller bedriften har ikke gjort krav på denne profilen. Selv om denne profilen er på Meglerbasen, betyr ikke dette at de godkjenner nettstedet, er assosiert med nettstedet, eller bekrefter at oppføringene eller datainformasjonen som vi viser om dem, eller annen offentlig tilgjengelig informasjon, er nøyaktig på noen måte. Les mer

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1002 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.