Sammenlign eiendomsmeglere i Bislett

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Bislett. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Bislett

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

Din informasjon er kryptert

Du kontakter nå Martine Mjåland

Takk! Meldingen din har blitt sendt til Martine Mjåland

Prøv igjen senere
Avbryt / Lukk boksen

Premium

Verifisert

Martine Mjåland

EIE Majorstuen & St. Hanshaugen

Oslo,Torshov,Bislett,Frogner,Ullern,Majorstuen,Grunerløkka,Røa,Nydalen,St.Hanshaugen,Sagene

Premium

Verifisert

Mest AKTIV

Anmeldelser

0

Anmeldelser

Ingen data

Boligsalg

Flest salg

salg

Siste 12 mnd

Ingen data

Salgspris

95.2%

% av original salgspris

Ingen data

Gebyr

Ingen data
Skjult

+ andre kostnader

Salgstid

Ingen data
dager
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Bislett

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Bislett

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Bislett

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Bislett

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Bislett

Bislett, en populær bydel i Oslo, er kjent for sin sentrale beliggenhet og nærhet til byens mest attraktive fasiliteter. Boligmarkedet i Bislett er svært etterspurt, med et bredt spekter av eiendommer som passer for både unge profesjonelle, familier og eldre.

Den gjennomsnittlige prisen på boliger i Bislett har vært stabil de siste årene, med en jevn økning i verdi. Dette er delvis på grunn av den høye etterspørselen etter eiendommer i området. Bislett er kjent for sine vakre boligblokker, sjarmerende leiligheter og attraktive villaer.

Det er også verdt å merke seg at Bislett har et variert utvalg av eiendomstyper, fra moderne leilighetskomplekser til eldre, karakteristiske bygninger. Uansett hva slags bolig du er ute etter, er det stor sannsynlighet for at du vil finne det i Bislett.

Eiendomsmegler Bislett

Når det kommer til eiendomsmeglere i Bislett, er det flere profesjonelle og erfarne meglere som er kjent for sin ekspertise og engasjement for å oppnå de beste resultatene for kundene sine.

Eiendomsmeglerne i Bislett har inngående kunnskap om det lokale boligmarkedet og er dyktige til å gi råd og veiledning til både kjøpere og selgere. De jobber tett med kundene sine for å sikre at de finner den perfekte eiendommen til riktig pris, eller selger eiendommen deres til optimal verdi.

Med sin omfattende nettverk og markedsføringsstrategier, kan eiendomsmeglerne i Bislett optimalisere eksponeringen av eiendommene og maksimere sjansen for en vellykket salg.

Om Bislett

Bislett er en populær bydel i Oslo, og har en blanding av boligområder, handel og kultur. Den har en urban atmosfære og er kjent for sin nærhet til Slottsparken, St. Hanshaugen og andre grønne områder i byen. Bydelen har også gode transportforbindelser, med flere trikke- og busslinjer som betjener området.

Med en befolkning på rundt [antall innbyggere], er Bislett et livlig og pulserende område som tiltrekker seg mennesker fra alle samfunnslag. Bydelen har et godt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og andre fasiliteter som bidrar til å skape en trivelig og praktisk livsstil for innbyggerne.

Hva koster en eiendomsmegler i Bislett

Prisen for å ansette en eiendomsmegler i Bislett varierer, avhengig av flere faktorer, inkludert størrelsen og verdien på eiendommen, samt den valgte eiendomsmeglerens omdømme og erfaring.

Generelt sett ligger salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Bislett vanligvis på mellom 1,5% til 3,5% av salgsprisen på eiendommen. Det er imidlertid viktig å merke seg at prisen kan variere basert på konkurransen blant eiendomsmeglere i området og plasseringen av eiendommen.

I områder med høy etterspørsel og sterk konkurranse kan eiendomsmeglere være villige til å redusere provisjonen for å tiltrekke seg flere oppdrag. På den annen side kan eiendomsmeglere ta seg betalt mer i områder med høy etterspørsel og høyer priser, som Bislett.

Hvordan er markedet i Bislett?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Bislett med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Bislett er det eneboliger, rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Bislett er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Bislett, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Bislett.

Hvordan er det å bo i Bislett?

I Bislett er det innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Bislett? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Bislett, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Bislett, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Bislett kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Bislett, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Bislett

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.