Sammenlign eiendomsmeglere i Bodrum

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Bodrum. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Bodrum

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Bodrum

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Beste og billigste eiendomsmegler i Bodrum

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Bodrum. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Bodrum og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Bodrum basert på positive anmeldelser (2024).
Det virker ikke som at vi har noen aktive meglere i dette området vi kan anbefale.

Boligmarkedet i Bodrum

Bodrum er en populær destinasjon blant både nasjonale og internasjonale kjøpere som er på jakt etter eiendom i Tyrkia. Med sin fantastiske beliggenhet ved Egeerhavet og sitt vakre klima tiltrekker Bodrum seg et bredt spekter av investorer og potensielle kjøpere.

Den siste tiden har boligmarkedet i Bodrum vært preget av stabilitet og moderat vekst. Etterspørselen etter eiendom har vært økende, både fra kjøpere som ønsker en feriebolig og de som ser etter en langsiktig investering. Dette har resultert i en jevn prisvekst og en generell styrking av eiendomsmarkedet i området.


Eiendomsmegler Bodrum

Når du skal kjøpe eller selge eiendom i Bodrum, er det viktig å engasjere en pålitelig eiendomsmegler som har god kunnskap om det lokale markedet. En erfaren eiendomsmegler kan hjelpe deg med å finne den perfekte eiendommen i Bodrum, samt sørge for at du får den beste prisen ved salg.

Eiendomsmeglere i Bodrum tilbyr tjenester som markedsføring, visning av eiendommer, forhandlinger og kontraktsinngåelse. De vil hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra start til slutt, og sørge for at transaksjonen går så smidig som mulig.


Om Bodrum

Bodrum er en sjarmerende by i den sørlige delen av Tyrkia, som ligger ved Egeerhavet. Byen har en befolkning på omtrent 150 000 innbyggere, men hvert år tiltrekker den et betydelig antall turister og besøkende.

Boligmarkedet i Bodrum har vært i stadig utvikling de siste årene. Byen har opplevd en betydelig økning i turisme, som har bidratt til å øke etterspørselen etter eiendom. I tillegg har Bodrum blitt stadig mer populær blant kjøpere fra utlandet, som ser etter et feriehus eller investeringsmuligheter i denne vakre delen av Tyrkia.


Hva koster en eiendomsmegler i Bodrum

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Bodrum varierer vanligvis i området mellom 1,5% og 3,5% av salgsprisen. Den nøyaktige provisjonen vil avhenge av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi, kompleksitet og plassering.

Plasseringen av eiendommen i Bodrum kan spille en rolle i avgjørelsen om provisjonen. Meglere kan ta høyere provisjon for eiendommer som ligger i eksklusive eller populære områder, der etterspørselen er høyere.

Det er viktig å merke seg at provisjonen ikke er den eneste kostnaden knyttet til å bruke en eiendomsmegler. Andre gebyrer og utgifter kan også påløpe, som for eksempel markedsføringskostnader og eventuelle juridiske tjenester som er involvert i eiendomstransaksjonen.

Billigste eiendomsmegler i Bodrum

Velger du en eiendomsmegler i Bodrum med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Bodrum som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Bodrum med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Bodrum?

I Bodrum er det eneboliger, rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Bodrum er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Bodrum, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Bodrum.

Hvordan er det å bo i Bodrum?

I Bodrum er det innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Bodrum? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Bodrum, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Bodrum, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Bodrum kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Bodrum, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Bodrum

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.