Sammenlign eiendomsmeglere i Brønnøysund

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Brønnøysund. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Brønnøysund

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

Din informasjon er kryptert

Du kontakter nå Kristoffer Gaare

Takk! Meldingen din har blitt sendt til Kristoffer Gaare

Prøv igjen senere
Avbryt / Lukk boksen

Premium

Verifisert

Premium

Verifisert

Mest AKTIV

Anmeldelser

Anmeldelser

Ingen data

Boligsalg

Flest salg

salg

Siste 12 mnd

Ingen data

Salgspris

95.2%

% av original salgspris

Ingen data

Gebyr

Ingen data

+ andre kostnader

Salgstid

Ingen data
dager
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Brønnøysund

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Rede Eiendomsmegling

Ole Tobias Olsens gate 5 8622 Mo i Rana

Ole Tobias Olsens gate 5 8622 Mo i Rana

Rede Eiendomsmegling

5.0

Ingen omtaler

1 omtaler

Meglerkontor

Rede Eiendomsmegling er et anerkjent og pålitelig eiendomsmeglerfirma som spesialiserer seg på å hjelpe kunder med å kjøpe og selge eiendommer. Med fokus på personlig service og ekspertise, sørger de for å gjøre eiendomstransaksjoner enkle og problemfrie.

EiendomsMegler 1 Brønnøysund

Storgata 73, 8900 BRØNNØYSUND

Storgata 73, 8900 BRØNNØYSUND

EiendomsMegler 1 Brønnøysund

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Se alle boligsalg

Boligsalg i Brønnøysund

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Brønnøysund

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Brønnøysund

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Brønnøysund er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Brønnøysund

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Brønnøysund

Brønnøysund, en idyllisk småby nord i Norge, har et variert boligmarked som tiltrekker seg både fastboende og tilreisende. Byen har opplevd en jevn økning i boligprisene de siste årene, takket være et stabilt arbeidsmarked og et attraktivt bomiljø. Med sin vakre beliggenhet ved kysten og nærhet til naturen, er det ingen overraskelse at Brønnøysund er et populært sted å slå seg ned.


Eiendomsmegler Brønnøysund

Når du skal kjøpe eller selge en eiendom i Brønnøysund, er det viktig å ha en pålitelig og erfaren eiendomsmegler ved din side. Eiendomsmeglere i Brønnøysund har god kjennskap til det lokale markedet og kan gi verdifulle råd om prissetting, markedsføring og forhandlinger. Med sin profesjonalitet og dedikasjon jobber eiendomsmeglerne i Brønnøysund for å sikre at både kjøpere og selgere oppnår best mulig resultat.


Om Brønnøysund

Brønnøysund er en by i Nordland fylke med omtrent 5 000 innbyggere. Byen er kjent for sin vakre skjærgård og unike natur, som tiltrekker seg både turister og naturelskere. I tillegg til å være et turistmål, har Brønnøysund et variert næringsliv og gode arbeidsmuligheter. Boligmarkedet har vært relativt stabilt de siste årene, med en moderat økning i prisene. Dette gjør Brønnøysund til en attraktiv by for både fastboende og de som ønsker å bosette seg her.


Hva koster en eiendomsmegler i Brønnøysund?

Prisen på en eiendomsmegler i Brønnøysund kan variere basert på flere faktorer, inkludert eiendommens verdi, størrelse og beliggenhet. Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Brønnøysund ligger vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Den nøyaktige prosentsatsen vil avhenge av den enkelte meglerens prissetting og tjenester som tilbys.

Plasseringen av eiendommen i Brønnøysund kan også påvirke hva eiendomsmegleren vil ta seg betalt. Dersom eiendommen ligger i et ettertraktet område med høy etterspørsel, er det mulig at megleren kan justere provisjonen oppover for å ta del i den potensielle gevinsten. På den annen side, dersom eiendommen befinner seg på et mindre populært sted eller har spesielle utfordringer, kan megleren være villig til å forhandle om en lavere provisjon.

Hvordan er markedet i Brønnøysund?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Brønnøysund med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Brønnøysund er det 2802 eneboliger, 550 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 310 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Brønnøysund er 23686 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 34616 kr.
I fjor ble det også solgt 31 eneboliger, og 10 leiligheter i Brønnøysund.

Hvordan er det å bo i Brønnøysund?

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Brønnøysund, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Brønnøysund kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Brønnøysund, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Brønnøysund

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.