Få tilbud fra megler

Eiendomsmegler Ålesund: De 12 beste i 2024

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Ålesund? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Ålesund

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Knut Øyvind Grytten

Verifisert

Premium

11. av 903 meglere

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

false
false

Megler hos EIE Ålesund

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Knut Øyvind Grytten.

kr

Albert Eltvik Øien

Verifisert

Premium

14. av 903 meglere

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

false
false

Megler hos EIE Ålesund

Albert Eltvik Øien er født og oppvokst på Sula like utenfor Ålesund. Han har jobbet i bransjen siden 2016, og har tidligere hatt jobber innenfor byggteknikk og salg. Tidlig i karrieren lærte Albert seg å arbeide strukturert i et høyt tempo, og han lar ingen tilfeldigheter prege salgsprestasjonene. Det Albert er mest opptatt av er å utføre hver enkelt del av salgsprosessen skikkelig. Gjennom kombinasjonen av byggteknisk innsikt og god salgserfaring sørger Albert for å få frem alle salgspunkter i boligene han formidler. Det er kanskje derfor han kan se tilbake på flere prisrekorder og fornøyde kunder, noe som også er Alberts motivasjon for å utføre gode salg. Kontakt Albert på 96921540 / aeo@eie.no og opplev forskjellen.

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Albert Eltvik Øien.

kr

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

BoligPartner Eiendomsmegling

BoligPartner Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

BoligPartner Eiendomsmegling er en profesjonell og erfaren eiendomsmegler som tilbyr tjenester innen salg og kjøp av boliger. De har et bredt nettverk og god kjennskap til markedet, og fokuserer på å sikre en smidig og trygg eiendomstransaksjon for sine kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Møre Eiendomsmegling

Storgata 41-43, Molde

Storgata 41-43, Molde

Møre Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Møre Eiendomsmegling er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler i Møre og Romsdal. Vi tilbyr profesjonell og personlig service til våre kunder, og hjelper dem med å kjøpe eller selge eiendommer på en trygg og effektiv måte. Vi er dedikert til å skape gode og lønnsomme eiendomstransaksjoner for våre kunder.

Notar

Waldemar Thranes gate 72 0175 OSLO

Waldemar Thranes gate 72 0175 OSLO

Notar

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Notar er en anerkjent eiendomsmeglerkjede i Norge, med lang erfaring og ekspertise innen eiendomssalg og -kjøp. De tilbyr profesjonelle tjenester og gjennomfører trygge og effektive transaksjoner for både privatpersoner og bedrifter.

Proaktiv Eiendomsmegling

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Proaktiv Eiendomsmegling

Meglerkontor

Proaktiv Eiendomsmegling er en velrenommert kjede av eiendomsmeglere som fokuserer på kvalitet. Kjeden er spesielt sterk i områder med høy befolkningstetthet i landet. På denne nettsiden kan du utforske mer om denne eiendomsmeglerkjeden og sammenligne den med andre meglere i ditt område. Deretter har du muligheten til å motta kostnadsfrie og uforpliktende tilbud fra ulike meglere.Proaktiv Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmeglerkjede som har spesialisert seg i områder med høy befolkningstetthet rundt i landet. Proaktiv tilbyr omfattende meglertjenester for en rekke eiendomstyper, inkludert boliger, kommersielle eiendommer og prosjektsalg. Eiendomsmeglerkjeden har en imponerende stab på omtrent 130 dedikerte medarbeidere og har etableringer i flere byer, deriblant Oslo, Asker, Holmestrand, Lillestrøm, Jessheim, Lørenskog, Trondheim, Heimdal, Moholt, Bergen, Voss, Stavanger og Sandnes.

OBOS Eiendomsmegling

Gladengveien 4, 0661 Oslo

Gladengveien 4, 0661 Oslo

OBOS Eiendomsmegling

Meglerkontor

OBOS Eiendomsmegling er en eiendomsmeglerkjede som er en del av OBOS-gruppen, en av Nordens største boligbyggelag og eiendomsutviklere. Den spesialiserer seg på kjøp og salg av boliger, og tilbyr tjenester relatert til eiendomsmegling, som verdivurdering og rådgivning.

EIE Ålesund

Lorkenesgata 3, 6002 Ålesund

Lorkenesgata 3, 6002 Ålesund

EIE Ålesund

1.0

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler i Ålesund med høy lokal kunnskap på Sunnmøre. Vi i EIE Ålesund kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs. Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

Proaktiv Eiendomsmegler Ålesund

Kongens gate 2, 6002 Ålesund

Kongens gate 2, 6002 Ålesund

Proaktiv Eiendomsmegler Ålesund

Meglerkontor

Proaktiv Eiendomsmegler Ålesund er en pålitelig eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service til kunder i Ålesund-området. Vi er dedikerte til å hjelpe kundene våre med å finne drømmeboligen eller selge eiendommen på en effektiv og lønnsom måte.

Partners Eiendomsmegling Ålesund

Langelandsvegen 17

Langelandsvegen 17

Partners Eiendomsmegling Ålesund

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling Ålesund er en anerkjent eiendomsmegler i Ålesund, kjent for sin profesjonalitet og ekspertise innen eiendomsbransjen. De tilbyr skreddersydde løsninger og personlig service for å imøtekomme kundenes behov og sikre en trygg og effektiv eiendomshandel.

DNB Eiendom Ålesund Sentrum

Kongens gate 15, 6002 Ålesund

Kongens gate 15, 6002 Ålesund

DNB Eiendom Ålesund Sentrum

Meglerkontor

DNB Eiendom Ålesund Sentrum er en pålitelig eiendomsmegler i hjertet av Ålesund. Med et dyktig team av erfarne meglere hjelper de kundene med å kjøpe og selge eiendommer på en effektiv og profesjonell måte. Med ekspertise innen eiendomsmarkedet og lokal kunnskap, er DNB Eiendom Ålesund Sentrum et trygt valg for

BoligPartner Ålesund

Ystenesgata 12, 6003 Ålesund

Ystenesgata 12, 6003 Ålesund

BoligPartner Ålesund

Meglerkontor

BoligPartner Ålesund er en pålitelig eiendomsmegler som tilbyr et bredt utvalg av boliger og byggeprosjekter i Ålesund og omkringliggende områder. Med omfattende kunnskap og erfaring innen eiendomsmarkedet, er de dedikert til å hjelpe kunder med å finne drømmehjemmet som passer deres behov og ønsker.

Eiendomsmegler Vest Ålesund

Kongens gate 1, 6002 Ålesund

Kongens gate 1, 6002 Ålesund

Eiendomsmegler Vest Ålesund

Meglerkontor

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Ålesund er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Ålesund

Tall fra SSB.no

Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Boliger solgt i Ålesund
No items found.

Boligmarkedet i Ålesund

Ålesund er en vakker by som ligger ved kysten av Sunnmøre og er kjent for sin unike arkitektur og fantastiske fjorder. Boligmarkedet i Ålesund har vist stabil vekst de siste årene, og det er etterspørsel etter både nye og brukte boliger.


Eiendomsmegler Ålesund

Ålesund har flere dyktige eiendomsmeglere som hjelper både kjøpere og selgere med å finne den rette eiendommen eller få solgt sin nåværende eiendom. Eiendomsmeglerne i Ålesund har god lokalkunnskap og kan tilby råd og veiledning basert på markedets trender og priser.


Om Ålesund

Ålesund er en sjarmerende by med litt over 47 000 innbyggere. Byen er kjent for sin vakre jugendstilarkitektur og fantastiske fjordlandskap. Boligmarkedet i Ålesund har vært relativt stabilt de siste årene, med moderat prisvekst og etterspørsel etter både eneboliger, leiligheter og hytter i nærområdet.


Hva koster en eiendomsmegler i Ålesund

Prisen på en eiendomsmegler i Ålesund kan variere avhengig av flere faktorer, blant annet plasseringen av eiendommen. Salgsprovisjonen ligger vanligvis på 1.5% til 3.5% av salgssummen. Eiendommer med sjøutsikt eller sentral beliggenhet kan ha høyere salgsprovisjon, da disse ofte er mer attraktive og kan oppnå høyere priser på markedet.

Skal du kjøpe bolig i Ålesund? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Ålesund, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Ålesund kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Ålesund, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Få gratis tilbud

Meglerbasen kan sette deg i kontakt med opptil fem lokale meglere. Fyll ut vår gratis skjema å få et uforpliktende tilbud.

Steder i nærheten av Ålesund

No items found.

Nye omtaler på Meglerbasen

Les anmeldelser av eiendomsmeglere

Dette er en megler som familien våres er kjempe fornøyd med

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Dette er en megler som familien våres er kjempe fornøyd med

anbefaler på det varmeste

Stian Remme

Eiendomsmegler

5

anbefaler på det varmeste

Ryddig under heile prosessen

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Ryddig under heile prosessen

Aldri har jeg opplevd en bedre megler enn Granit

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Aldri har jeg opplevd en bedre megler enn Granit

Hele salgsprosessen har vært effektiv

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Hele salgsprosessen har vært effektiv

Veldig fornøyde med salget av vårt hus

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig fornøyde med salget av vårt hus

Godt omtalt som en tillitsfull og driftig megler i mitt nettverk

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Godt omtalt som en tillitsfull og driftig megler i mitt nettverk

Per Nyberg

Anders Karlstrøm

Eiendomsmegler

5

Per Nyberg

Raskt salg og bra pris

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Raskt salg og bra pris

Svært profesjonell, kunnskapsrik og hyggelig megler

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Svært profesjonell, kunnskapsrik og hyggelig megler

suveren selger og en person som er lett å forholde seg til

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

suveren selger og en person som er lett å forholde seg til

Vennlig, lyttende, orienterende

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vennlig, lyttende, orienterende

Vi har vært kjempefornøyd gjennom prosessen! Bolig solgt i 2023

Marit Havik Staalesen

Eiendomsmegler

5

Vi har vært kjempefornøyd gjennom prosessen! Bolig solgt i 2023

3 gang vi bruker Michael

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

3 gang vi bruker Michael

Granit er en helt fantastisk megler

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Granit er en helt fantastisk megler

God oppfølging gjennom prosessen

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

God oppfølging gjennom prosessen

Redelig

Alexander Skarpeid Lindland

Eiendomsmegler

5

Redelig

Markus har vært svært tilgjengelig gjennom hele salgsprosessen

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Markus har vært svært tilgjengelig gjennom hele salgsprosessen

Ekspert på boligmarkedet i Trondheim

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Ekspert på boligmarkedet i Trondheim

veldig hjelpsom

Håvard Andreas Midtsjø

Eiendomsmegler

5

veldig hjelpsom

Jeg anbefaler Michael på det varmeste

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Jeg anbefaler Michael på det varmeste

Ryddig og dyktig

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Ryddig og dyktig

Erfaren og dyktig megler!

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Erfaren og dyktig megler!

Eksemplarisk fra A til Å

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Eksemplarisk fra A til Å

Kunnskapsrik megler som bidro til godt salg

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Kunnskapsrik megler som bidro til godt salg

Bra oppfølging fra A til Å

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Bra oppfølging fra A til Å

Flink til å tilrettelegge - Svært dyktig megler

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Flink til å tilrettelegge - Svært dyktig megler

No complaints, hyggelig og flink i jobben

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

No complaints, hyggelig og flink i jobben

If I need a real estate agent in the future the choice is obivous.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

If I need a real estate agent in the future the choice is obivous.

valgte megler på bakgrunn av en anbefaling

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

valgte megler på bakgrunn av en anbefaling

Ole er kunnskapsrik, omgjengelig og tillitsskapende.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole er kunnskapsrik, omgjengelig og tillitsskapende.

Veldig fornøyd

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Veldig fornøyd

Megler er meget profesjonell og hjelpsom.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Megler er meget profesjonell og hjelpsom.

Veldig flink og veldig god veiledning

Daniel Bruce Beadle

Eiendomsmegler

5

Veldig flink og veldig god veiledning

Tett og god oppfølging hele veien

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Tett og god oppfølging hele veien

Bra oppfølging gjennom hele salgsprosessen, hyggelig, profesjonell og veldig dyktig i faget sitt

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Bra oppfølging gjennom hele salgsprosessen, hyggelig, profesjonell og veldig dyktig i faget sitt

Fremoverlent og offensiv megler

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Fremoverlent og offensiv megler

Granit er veldig profesionell,hjelpsom,og med en veldig god serviceinnstilling

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Granit er veldig profesionell,hjelpsom,og med en veldig god serviceinnstilling

Veldig hyggelig og dyktig i faget sitt, anbefales på det sterkeste

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig hyggelig og dyktig i faget sitt, anbefales på det sterkeste

Kan anbefales på det varmeste.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Kan anbefales på det varmeste.

Han er kort sagt en dyktig selger som kan sitt fag

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Han er kort sagt en dyktig selger som kan sitt fag

Daniel er en trygg og solid megler

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Daniel er en trygg og solid megler

Vi er svært fornøyd med den tjenesten Ole har gitt oss.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Vi er svært fornøyd med den tjenesten Ole har gitt oss.

fantastisk jobb

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

fantastisk jobb

Fagleg dyktig og flink å informere.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Fagleg dyktig og flink å informere.

Veldig godt fornøyd med megler! Bolig solgt i 2023

Marit Havik Staalesen

Eiendomsmegler

5

Veldig godt fornøyd med megler! Bolig solgt i 2023

Engasjert og kunnskapsrik

Anders Karlstrøm

Eiendomsmegler

5

Engasjert og kunnskapsrik

Samarbeidet med megler gikk knirkefritt

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Samarbeidet med megler gikk knirkefritt

Dyktig og ryddig megler

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Dyktig og ryddig megler

Resultatet godt i overkant av forventet. Anbefales !!

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Resultatet godt i overkant av forventet. Anbefales !!

God informasjon hele veien

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

God informasjon hele veien

Meget profesjonell, hyggelig og lett å få kontakt med på tlf, uansett tidspunkt. Anbefales på det sterkeste.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Meget profesjonell, hyggelig og lett å få kontakt med på tlf, uansett tidspunkt. Anbefales på det sterkeste.

god veiledning gjennom hele salgsprosessen

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

god veiledning gjennom hele salgsprosessen

opplevde prosessen som veldig ryddig og bra

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

opplevde prosessen som veldig ryddig og bra

Yasin er en utmerket selger

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Yasin er en utmerket selger

Min vurdering av Eie og Michael Myhre var eksepsjonell

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Min vurdering av Eie og Michael Myhre var eksepsjonell

Alltid tilgjengelig på telefon og svarer raskt på mail

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Alltid tilgjengelig på telefon og svarer raskt på mail

Michael er svært dynamisk og hardt arbeidende

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael er svært dynamisk og hardt arbeidende

Engasjert, ryddig, profesjonell med lokalkunnskap

Malene Sunde

Eiendomsmegler

5

Engasjert, ryddig, profesjonell med lokalkunnskap

Ingen ting å utsette, profesjonell og hyggelig fra start til slutt.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Ingen ting å utsette, profesjonell og hyggelig fra start til slutt.

faglig engasjert og dyktig

Siren Skoie

Eiendomsmegler/daglig leder avd. Mandal

5

faglig engasjert og dyktig

Anbefales

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Anbefales

Profesjonell og godt forberedt fra første møte. Alltid hyggelig og blid. Stod på til de sene timer, for å få til et godt salg.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Profesjonell og godt forberedt fra første møte. Alltid hyggelig og blid. Stod på til de sene timer, for å få til et godt salg.

Rask og god salgsprosess

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Rask og god salgsprosess

Realistisk tilnærming

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Realistisk tilnærming

Lillian vet hva hun driver med!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian vet hva hun driver med!

Utrolig dyktig og tilgjengelig megler

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Utrolig dyktig og tilgjengelig megler

ble solgt etter første visning og OVER prisantydning i et dårlig marked!!!!

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

ble solgt etter første visning og OVER prisantydning i et dårlig marked!!!!

om person var han hyggelig, imøtekommende og tok seg tid til å svare på spørsmål jeg hadde, både før og etter salg

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

om person var han hyggelig, imøtekommende og tok seg tid til å svare på spørsmål jeg hadde, både før og etter salg

Christoffer har solgt bolig før oss

Christoffer Frøyland

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

5

Christoffer har solgt bolig før oss

Hyggelig og profesjonell

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Hyggelig og profesjonell

Jeg gikk grundig til verks når jeg skulle velge megler

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Jeg gikk grundig til verks når jeg skulle velge megler

Dette takket være en fantastisk megler som Knut Øyvind Grytten, kan egentlig ikke få fullrost han nok, tusen takk!

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Dette takket være en fantastisk megler som Knut Øyvind Grytten, kan egentlig ikke få fullrost han nok, tusen takk!

Megler la til rette for et salg som gikk bedre en forventet.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Megler la til rette for et salg som gikk bedre en forventet.

Meget god eiendomsmegler som er dyktig i sin jobb

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Meget god eiendomsmegler som er dyktig i sin jobb

Har hatt 2 salg med han siste år.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Har hatt 2 salg med han siste år.

Trygt samarbeid

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Trygt samarbeid

behagelig

Anders Karlstrøm

Eiendomsmegler

5

behagelig

Granit var ytterst profesjonell, dyktig og en god strateg

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Granit var ytterst profesjonell, dyktig og en god strateg

Megler som gir deg "mer for pengene" enn de aller fleste meglere der ute

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Megler som gir deg "mer for pengene" enn de aller fleste meglere der ute

løsningsorientert

Håvard Andreas Midtsjø

Eiendomsmegler

5

løsningsorientert

Vi er kjempe fornøyd og kan varmt anbefale Daniel!

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Vi er kjempe fornøyd og kan varmt anbefale Daniel!

Pliktoppfyllende, lett tilgjengelig og fremfor alt profesjonell

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Pliktoppfyllende, lett tilgjengelig og fremfor alt profesjonell

Flott opplevelse med Markus som megler

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Flott opplevelse med Markus som megler

han solgte leiligheten raskt

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

han solgte leiligheten raskt

Svært profesjonell og ryddig!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Svært profesjonell og ryddig!

Pliktoppfyllende

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Pliktoppfyllende

Jeg er svært fornøyd!

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Jeg er svært fornøyd!

Utmerket jobb

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Utmerket jobb

Yasin var på og hadde god oppfølging hele veien

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Yasin var på og hadde god oppfølging hele veien

Ole er klar og tydelig, og fremstår som en svært profesjonell megler.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole er klar og tydelig, og fremstår som en svært profesjonell megler.

Serviceorientert

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Serviceorientert

kunnskapsrik og motivert megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

kunnskapsrik og motivert megler

Troverdig megler

Anders Karlstrøm

Eiendomsmegler

5

Troverdig megler

Ole gjorde en god jobb for oss.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole gjorde en god jobb for oss.

Dyktig og effektiv.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Dyktig og effektiv.

Tilgjengelig til enhver tid. Meget profesjonell og god megler der gjennomføring av salget gikk raskt. Vi vil anbefale andre til å benytte denne megleren.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Tilgjengelig til enhver tid. Meget profesjonell og god megler der gjennomføring av salget gikk raskt. Vi vil anbefale andre til å benytte denne megleren.

Meget dyktig megler

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Meget dyktig megler

André er en profesjonell og pålitelig megler som virkelig gjorde en god jobb med boligsalget mitt.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

André er en profesjonell og pålitelig megler som virkelig gjorde en god jobb med boligsalget mitt.

Veldig god kundeservice.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Veldig god kundeservice.

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 889 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.