Sammenlign eiendomsmeglere i Bø

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Bø. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Bø

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Marie Langseth

Premium

Premium

Marie Langseth

Eiendomsmegler

Aktiv Tinn/Vinje
Marie Langseth er ansatt hos Aktiv Tinn/Vinje som Eiendomsmegler. Marie Langseth er også rangert på 918 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Marie Langseth har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Marie Langseth er ansatt hos Aktiv Tinn/Vinje som Eiendomsmegler. Marie Langseth har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
918. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Monica Bakken

Premium

Premium

Monica Bakken

Fagansvarlig MNEF

Aktiv Notodden
Monica Bakken er ansatt hos Aktiv Notodden som Fagansvarlig MNEF. Monica Bakken er også rangert på 383 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Monica Bakken har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Monica Bakken er ansatt hos Aktiv Notodden som Fagansvarlig MNEF. Monica Bakken har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
383. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Vilde Juvet Steinmoen

Premium

Premium

Vilde Juvet Steinmoen

Eiendomsmegler

Aktiv Midt-Telemark
Vilde Juvet Steinmoen er ansatt hos Aktiv Midt-Telemark som Eiendomsmegler. Vilde Juvet Steinmoen er også rangert på 387 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Vilde Juvet Steinmoen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Vilde Juvet Steinmoen er ansatt hos Aktiv Midt-Telemark som Eiendomsmegler. Vilde Juvet Steinmoen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
387. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Bø

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aktiv Midt-Telemark

Stasjonsvegen 33, 3800 Bø

Stasjonsvegen 33, 3800 Bø

Aktiv Midt-Telemark

1.0

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Aktiv Midt-Telemark er en ledende eiendomsmegler i Midt-Telemark-området. Med fokus på profesjonalitet og personlig service tilbyr de omfattende eiendomstjenester som salg, kjøp og verdivurdering. Med deres lokale ekspertise og engasjement for kundetilfredshet, jobber de for å oppfylle alle kundens eiendomsbehov.

Partners Eiendomsmegling Bø

Bøgata 69, 3800 Bø

Bøgata 69, 3800 Bø

Partners Eiendomsmegling Bø

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling Bø er en pålitelig og profesjonell eiendomsmegler i Bø. Vi er dedikert til å hjelpe våre kunder med å kjøpe, selge eller leie eiendommer i området. Med vårt erfarne team og omfattende kunnskap om markedet, sikrer vi en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

Beste og billigste eiendomsmegler i Bø

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Bø. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Bø og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Bø basert på positive anmeldelser (2024).
Marie Langseth
Marie Langseth (0 anmeldelser)
Monica Bakken
Monica Bakken (0 anmeldelser)
Vilde Juvet Steinmoen
Vilde Juvet Steinmoen (0 anmeldelser)

Boligmarkedet i Bø

Bø er en liten og idyllisk kommune i Telemark med et variert boligmarked. Her kan man finne alt fra små hytter ved vannet til store eneboliger i naturskjønne omgivelser. Boligmarkedet i Bø har vært relativt stabilt de siste årene, med moderat prisvekst og et jevnt antall salg.


Eiendomsmegler Bø

I Bø finner du flere dyktige eiendomsmeglere som kan hjelpe deg med å kjøpe eller selge eiendom på en trygg og effektiv måte. Disse meglerne har god lokalkunnskap og erfaring med boligmarkedet i området. De kan gi deg råd og veiledning, samt bistå med å finne den rette kjøperen eller selgeren for din eiendom.


Om Bø

Bø er en koselig kommune beliggende i Telemark, omtrent midtveis mellom Oslo og Bergen. Med sine rundt 6 000 innbyggere har Bø en rolig og harmonisk atmosfære. Kommunen er kjent for sin vakre natur, med fjell, skoger og innsjøer som gir gode muligheter for friluftsliv året rundt.

Boligmarkedet i Bø har generelt vært stabilt de siste årene, med moderat prisvekst og et godt utvalg av eiendommer. Byen har også tilgang til gode offentlige tjenester, som skoler, barnehager og helsetjenester, noe som gjør den attraktiv for barnefamilier.


Hva koster en eiendomsmegler i Bø

Prisen for å bruke en eiendomsmegler i Bø varierer vanligvis mellom 1.5% og 3.5% i salgsprovisjon. Dette er en prosentandel av totalprisen på eiendommen som megleren tar som betaling for sine tjenester. Prisen kan avhenge av flere faktorer, blant annet størrelsen og prisen på eiendommen, samt meglerens erfaring og omdømme.

I tillegg kan plasseringen i Bø også påvirke hva en eiendomsmegler vil ta seg betalt. Dersom eiendommen ligger i et populært område med stor etterspørsel, kan megleren være mer villig til å senke provisjonen for å sikre seg oppdraget. Det er derfor viktig å diskutere pris og betingelser nøye med potensielle eiendomsmeglere før man tar en avgjørelse.

Billigste eiendomsmegler i Bø

Velger du en eiendomsmegler i Bø med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Bø som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Bø med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Bø?

I Bø er det 1331 eneboliger, 50 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 49 tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Bø er 12388 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt 17 eneboliger, og leiligheter i Bø, i tillegg finnes det også 332 hytter og fritidsboliger i Bø.

Hvordan er det å bo i Bø?

I Bø er det 2634 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Bø? Da kan det være greit å få med seg at hele 95.8% av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Bø, også er 48.1% av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Bø, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Bø kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Bø, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Bø

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.