Få tilbud fra megler

Eiendomsmegler Drammen: De 12 beste i 2024

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Drammen? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Drammen

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Dialog Eiendomsmegling

St. Olavsgate 3, Drammen

St. Olavsgate 3, Drammen

Dialog Eiendomsmegling

Meglerkontor

Dialog Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med ekspertise innen salg og kjøp av boliger. Vi har dedikerte meglere som tilbyr skreddersydde løsninger og personlig oppfølging for å sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

Eie Eiendomsmegling

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

Eie Eiendomsmegling

Meglerkontor

Eie Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med stor kunnskap og erfaring innenfor boligmarkedet. Vi tilbyr profesjonell og personlig service, og har et stort nettverk av kjøpere og selgere. Vår mål er å gi våre kunder en enkel og trygg salgs- eller kjøpsprosess, med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Frem Eiendomsmegling

Spikkestadveien 92 B, 3440 Røyken

Spikkestadveien 92 B, 3440 Røyken

Frem Eiendomsmegling

Meglerkontor

Frem Eiendomsmegling er en pålitelig og profesjonell eiendomsmegler som leverer eksepsjonell kundeservice og gode resultater. Med sin omfattende kunnskap og erfaring i markedet, hjelper de kunder med å finne drømmeboligen eller selge eiendommen til rett pris. Velg Frem for en trygg og vellykket eiendomshandel.

Notar

Waldemar Thranes gate 72 0175 OSLO

Waldemar Thranes gate 72 0175 OSLO

Notar

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Notar er en anerkjent eiendomsmeglerkjede i Norge, med lang erfaring og ekspertise innen eiendomssalg og -kjøp. De tilbyr profesjonelle tjenester og gjennomfører trygge og effektive transaksjoner for både privatpersoner og bedrifter.

Proaktiv Eiendomsmegling

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Proaktiv Eiendomsmegling

Meglerkontor

Proaktiv Eiendomsmegling er en velrenommert kjede av eiendomsmeglere som fokuserer på kvalitet. Kjeden er spesielt sterk i områder med høy befolkningstetthet i landet. På denne nettsiden kan du utforske mer om denne eiendomsmeglerkjeden og sammenligne den med andre meglere i ditt område. Deretter har du muligheten til å motta kostnadsfrie og uforpliktende tilbud fra ulike meglere.Proaktiv Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmeglerkjede som har spesialisert seg i områder med høy befolkningstetthet rundt i landet. Proaktiv tilbyr omfattende meglertjenester for en rekke eiendomstyper, inkludert boliger, kommersielle eiendommer og prosjektsalg. Eiendomsmeglerkjeden har en imponerende stab på omtrent 130 dedikerte medarbeidere og har etableringer i flere byer, deriblant Oslo, Asker, Holmestrand, Lillestrøm, Jessheim, Lørenskog, Trondheim, Heimdal, Moholt, Bergen, Voss, Stavanger og Sandnes.

EIE Drammen

Erik Børresens allé 7, 3015 Drammen

Erik Børresens allé 7, 3015 Drammen

EIE Drammen

Meglerkontor

EIE Drammen er en anerkjent eiendomsmegler i Drammen, som tilbyr profesjonell og personlig tjeneste. Med inngående lokalkunnskap og ekspertise innen eiendomsmarkedet, legger de vekt på å skape gode resultater for kundene gjennom trygge og effektive eiendomstransaksjoner.

Utleiemegleren Drammen

Torgeir Vraas Plass 4 3044 Drammen

Torgeir Vraas Plass 4 3044 Drammen

Utleiemegleren Drammen

Meglerkontor

Utleiemegleren Drammen er en pålitelig og profesjonell eiendomsmegler som spesialiserer seg på utleie av boliger i Drammen og omkringliggende områder. Vårt erfarne team jobber hardt for å matche leietakere med passende utleieobjekter, samtidig som vi tar hånd om alle aspekter av utleieprosessen.

DNB Eiendom Nybygg Drammen

Bragernes Torg 11, 3001 Drammen

Bragernes Torg 11, 3001 Drammen

DNB Eiendom Nybygg Drammen

Meglerkontor

DNB Eiendom Nybygg Drammen er en eiendomsmegler i Drammen spesialisert på nybyggprosjekter. De tilbyr profesjonell rådgivning og salg av moderne og attraktive boliger. Med omfattende kunnskap om markedet og gode relasjoner til utviklere, legger de til rette for en enkel og trygg kjøpsprosess for både kjøpere og selgere.

Dialog Eiendomsmegling Drammen

St. Olavs gate 3, 3017 Drammen

St. Olavs gate 3, 3017 Drammen

Dialog Eiendomsmegling Drammen

Meglerkontor

Dialog Eiendomsmegling Drammen er en pålitelig megler i Drammen-regionen, som tilbyr omfattende eiendomstjenester til både kjøpere og selgere. Med sin profesjonalitet og dedikasjon, sikrer de en smidig og vellykket eiendomstransaksjon for alle parter.

Proaktiv Eiendomsmegler Drammen & Lier

Albums gate 15, 3016 Drammen

Albums gate 15, 3016 Drammen

Proaktiv Eiendomsmegler Drammen & Lier

Meglerkontor

Proaktiv Eiendomsmegler Drammen & Lier er en pålitelig eiendomsmegler med ekspertise i Drammen og Lier-området. Vårt dedikerte team jobber for å gi våre kunder en stressfri og vellykket eiendomshandel. Med vårt nettverk og erfaring sikrer vi at dine eiendomsbehov blir møtt på den mest profesjonelle måten.

Aktiv Drammen

Hauges gate 17, Drammen

Hauges gate 17, Drammen

Aktiv Drammen

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Aktiv Drammen er en velkjent eiendomsmegler i Drammen, spesialisert på salg og kjøp av boliger og næringseiendommer. Med solid kunnskap om markedet og dedikerte meglere, tilbyr de profesjonell og personlig service for å sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

Partners Eiendomsmegling Drammen

Hauges gate 3, 3019 Drammen

Hauges gate 3, 3019 Drammen

Partners Eiendomsmegling Drammen

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling Drammen er en pålitelig eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service. Med lang erfaring og god lokalkunnskap, sikrer de en smidig og trygg eiendomshandel. Kunden står alltid i fokus hos Partners Eiendomsmegling Drammen.

DNB Eiendom Drammen

Bragernes Torg 11, 3001 Drammen

Bragernes Torg 11, 3001 Drammen

DNB Eiendom Drammen

Meglerkontor

DNB Eiendom Drammen er en pålitelig eiendomsmegler som tilbyr profesjonell hjelp til både kjøp og salg av bolig i Drammen. Vårt erfarne team av meglere står alltid klare til å gi deg god rådgivning og sikre en smidig eiendomshandel. Velg DNB Eiendom Drammen for en trygg og effektiv bolighandel.

Garanti Eiendomsmegling Drammen

Nedre Torggate 7, Pb. 1035 3001 Drammen

Nedre Torggate 7, Pb. 1035 3001 Drammen

Garanti Eiendomsmegling Drammen

Meglerkontor

Garanti Eiendomsmegling er en pålitelig eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise på markedet. Vi leverer enestående tjenester til både kjøpere og selgere, og vårt dedikerte team jobber hardt for å sikre vellykkede eiendomstransaksjoner. Vi er stolte av vårt omdømme for å levere kvalitet, tillit og profesjonalitet til våre kunder.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Drammen er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Drammen

Tall fra SSB.no

Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Boliger solgt i Drammen
No items found.

Boligmarkedet i Drammen

Drammen er en populær by for boligkjøpere, og boligmarkedet har vært i stadig vekst de siste årene. Det er et bredt spekter av eiendommer til salgs, inkludert leiligheter, eneboliger og rekkehus. Byen har en ideell beliggenhet ved Drammenselva og er omgitt av vakker natur, noe som gjør den attraktiv for både barnefamilier og naturelskere.


Eiendomsmegler Drammen

Når du skal selge eller kjøpe eiendom i Drammen, er en dyktig eiendomsmegler avgjørende for å sikre en vellykket transaksjon. Drammen har et bredt utvalg av erfarne og profesjonelle eiendomsmeglere som er kjent for sin kompetanse og gode resultater. Disse meglerne har solid kunnskap om lokalmarkedet og kan hjelpe deg med å finne den riktige eiendommen eller få den beste prisen for din nåværende eiendom.


Om Drammen

Drammen er en livlig og fargerik by i Buskerud fylke, med omtrent 100 000 innbyggere. Byen har en rik historie som strekker seg tilbake til middelalderen, og i dag er det en moderne og pulserende by med et bredt spekter av kulturelle og fritidsaktiviteter.

Boligmarkedet i Drammen har opplevd en positiv utvikling de siste årene, med stabil vekst i boligprisene. Det er etterspørsel etter både nye og eldre eiendommer i ulike deler av byen. Drammen har også gode transportforbindelser til Oslo og andre viktige byer, noe som gjør den til et attraktivt sted å bo for mange som jobber i nærliggende områder.


Hva koster en eiendomsmegler i Drammen?

Salgsprovisjonen for en eiendomsmegler i Drammen varierer vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Prisen kan imidlertid avhenge av flere faktorer, inkludert plasseringen av eiendommen.

I populære områder med høy etterspørsel og høyere priser, kan eiendomsmegleren ta seg bedre betalt. Dette skyldes at det kan kreve mer innsats og markedsføring for å selge eiendommen til den optimale prisen. I mindre etterspurte områder kan prisene være noe lavere.

Det er viktig å huske at salgsprovisjonen er et forhandlingspunkt mellom selger og eiendomsmegler. Det kan være lurt å sammenligne tilbud fra forskjellige meglere og forhandle om beste mulige pris og betingelser før du inngår en avtale.

Skal du kjøpe bolig i Drammen? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Drammen, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Drammen kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Drammen, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Få gratis tilbud

Meglerbasen kan sette deg i kontakt med opptil fem lokale meglere. Fyll ut vår gratis skjema å få et uforpliktende tilbud.

Steder i nærheten av Drammen

No items found.

Nye omtaler på Meglerbasen

Les anmeldelser av eiendomsmeglere

God kommunikasjon og oppfølging under salgsprossessen.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

God kommunikasjon og oppfølging under salgsprossessen.

Bolig solgt

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt

Og etter kun 3 uker ble huset solgt

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Og etter kun 3 uker ble huset solgt

Tilgjengelig samt god oppfølging!

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Tilgjengelig samt god oppfølging!

Tilbakemelding her er god

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Tilbakemelding her er god

Hele salgsprosessen ble en veldig positiv opplevelse for oss

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Hele salgsprosessen ble en veldig positiv opplevelse for oss

Imøtekommende og serviceinnstilt

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Imøtekommende og serviceinnstilt

Hyggelig, kjempedyktige og profesjonell megler

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Hyggelig, kjempedyktige og profesjonell megler

Anbefales på det sterkeste

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Anbefales på det sterkeste

God på planlegging og tydelig strategi fra dag 1, noe som er veldig behagelig for en som ikke har vært i denne prosessen før og har mange spørsmål

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

God på planlegging og tydelig strategi fra dag 1, noe som er veldig behagelig for en som ikke har vært i denne prosessen før og har mange spørsmål

Stålkontroll

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Stålkontroll

Solgt etter første visning og fornøyd med prisen!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Solgt etter første visning og fornøyd med prisen!

Megleren var tilgjengelig, engasjert og ga god informasjon under hele prosessen. Vi er meget godt fornøyd.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Megleren var tilgjengelig, engasjert og ga god informasjon under hele prosessen. Vi er meget godt fornøyd.

Knut Øyvind har gjort en strålende jobb fra start til slutt. Uten tvil valgt rett megler!

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Knut Øyvind har gjort en strålende jobb fra start til slutt. Uten tvil valgt rett megler!

Høy kompetanse i sin profesjon

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Høy kompetanse i sin profesjon

Utrolig hyggelig og kunnskapsrik megler med god kunnskap om markedet.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Utrolig hyggelig og kunnskapsrik megler med god kunnskap om markedet.

Hele prosessen har vært veldig behagelig, og jeg er svært fornøyd med å velge Knut som megler.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Hele prosessen har vært veldig behagelig, og jeg er svært fornøyd med å velge Knut som megler.

me er nøgde med utfallet og jobben som er gjort

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

me er nøgde med utfallet og jobben som er gjort

Michael skapte umiddelbar trygghet

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael skapte umiddelbar trygghet

Ryddig salgsprossess fra start til slutt

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Ryddig salgsprossess fra start til slutt

Hyggelig, jordnær og ikke minst profesjonell og flink!

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Hyggelig, jordnær og ikke minst profesjonell og flink!

superfornøyd

Stian Remme

Eiendomsmegler

5

superfornøyd

Meget fornøyd ingen ting og klage på.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Meget fornøyd ingen ting og klage på.

glimrende resultater.

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

glimrende resultater.

Godt samarbeid.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Godt samarbeid.

Granit var ytterst profesjonell, dyktig og en god strateg

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Granit var ytterst profesjonell, dyktig og en god strateg

Daniel var lett å få tak i

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Daniel var lett å få tak i

Gir han mine sterkeste anbefalinger

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Gir han mine sterkeste anbefalinger

Hyggelig

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Hyggelig

Ville valgt samme megler dersom jeg skulle selge igjen

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Ville valgt samme megler dersom jeg skulle selge igjen

Upåklagelig kommunikasjon.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Upåklagelig kommunikasjon.

Saklig og direkte stil

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

4

Saklig og direkte stil

alltid tilgjengelig og positiv

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

alltid tilgjengelig og positiv

Profesjonell

Christoffer Frøyland

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

5

Profesjonell

opplevde Michael og EIE Stavanger som meget profesjonelle

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

opplevde Michael og EIE Stavanger som meget profesjonelle

Ryddig under heile prosessen

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Ryddig under heile prosessen

Stort nettverk og skuffer aldri

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Stort nettverk og skuffer aldri

God og tett oppfølging av megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

God og tett oppfølging av megler

Lillian vet hva hun driver med!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian vet hva hun driver med!

Rette megleren for oss

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

4

Rette megleren for oss

Han er forståelig og jordnær

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Han er forståelig og jordnær

Megleren opptrer profesjonell og trygg

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Megleren opptrer profesjonell og trygg

Vi er svært fornøyd med den tjenesten Ole har gitt oss.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Vi er svært fornøyd med den tjenesten Ole har gitt oss.

Veldig fornøyd

Erik Bryn Johannessen

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig

5

Veldig fornøyd

Vi valgte rett megler

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Vi valgte rett megler

Bra

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Bra

Yasin är en professionell och duktig

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Yasin är en professionell och duktig

Tilgjengelig og veldig kunnskapsrik

Christoffer Frøyland

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

5

Tilgjengelig og veldig kunnskapsrik

Nøkkelordet er oppfølging!

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Nøkkelordet er oppfølging!

Leverte som avtalt.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

4

Leverte som avtalt.

Fantastic service! 100% recommend

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Fantastic service! 100% recommend

Ryddig, hjelpsom og ikke minst ærlig! SOLGT 2023

Marit Havik Staalesen

Eiendomsmegler

5

Ryddig, hjelpsom og ikke minst ærlig! SOLGT 2023

Dyktig megler som sitter på mye kunnskap og erfaring

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Dyktig megler som sitter på mye kunnskap og erfaring

Synes megler har vært veldig imøtekommende og gitt gode tilbakemeldinger. Stor fordel med lokalkunnskap.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Synes megler har vært veldig imøtekommende og gitt gode tilbakemeldinger. Stor fordel med lokalkunnskap.

was very quick and professional

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

was very quick and professional

«Best når det gjelder»

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

«Best når det gjelder»

Michael var en veldig god rådgiver

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael var en veldig god rådgiver

Veldig fornøyd med André

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Veldig fornøyd med André

Trygt i havn med salg av bolig.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Trygt i havn med salg av bolig.

Meget fornøyd

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Meget fornøyd

Vi er utrolig fornøyd med Eie og Michael Myhre

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vi er utrolig fornøyd med Eie og Michael Myhre

Daniel gir deg god hjelp å holder deg godt informert igjennom hele prosessen

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Daniel gir deg god hjelp å holder deg godt informert igjennom hele prosessen

Vi er meget fornøyde med at valgte Michael

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vi er meget fornøyde med at valgte Michael

Jeg valget Ole og hans kollega Kine Nesset som meglere da de viste stort engasjement og samtidig la frem en ryddig plan for salgsprosessen.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Jeg valget Ole og hans kollega Kine Nesset som meglere da de viste stort engasjement og samtidig la frem en ryddig plan for salgsprosessen.

Daniel solgte vår enebolig 360 000 over takst

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Daniel solgte vår enebolig 360 000 over takst

Anbefales

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Anbefales

Svært fornøyd med Markus som min megler

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Svært fornøyd med Markus som min megler

Meget fornøyd med Michael

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Meget fornøyd med Michael

Ryddig og grei megler. Lett å få tak i på telefon

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Ryddig og grei megler. Lett å få tak i på telefon

Håkon Hovland

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Håkon Hovland

Fagleg dyktig og flink å informere.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Fagleg dyktig og flink å informere.

Meget godt fornøyd

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Meget godt fornøyd

Daniel har akkurat solgt vår bolig til prisrekord

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Daniel har akkurat solgt vår bolig til prisrekord

Granit er den beste megleren som jeg har møtet

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Granit er den beste megleren som jeg har møtet

En positiv dyktig megler der man virkelig føler seg ivaretatt

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

En positiv dyktig megler der man virkelig føler seg ivaretatt

Flink å antyde pris på bolig

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Flink å antyde pris på bolig

Michael var fin å samarbeide med

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael var fin å samarbeide med

Ingen ting å utsette, profesjonell og hyggelig fra start til slutt.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Ingen ting å utsette, profesjonell og hyggelig fra start til slutt.

5 stjerner

Anders Karlstrøm

Eiendomsmegler

5

5 stjerner

Serviceinnstilt og dyktig

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Serviceinnstilt og dyktig

Anbefales!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Anbefales!

Veldig hyggelig og profesjonell megler

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Veldig hyggelig og profesjonell megler

Samarbeidet med megler gikk knirkefritt

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Samarbeidet med megler gikk knirkefritt

Michael Myhre er kunnskapsrik, ærlig og tydelig

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael Myhre er kunnskapsrik, ærlig og tydelig

Takk for en særdeles vel gjennomført jobb!

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Takk for en særdeles vel gjennomført jobb!

Fikk solgt leiligheten min raskt til riktig pris

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Fikk solgt leiligheten min raskt til riktig pris

God kommunikasjon

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

God kommunikasjon

Michael tørr å være ærlig med kundene sine

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael tørr å være ærlig med kundene sine

Granit er meget profesjonell og nøye

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Granit er meget profesjonell og nøye

Lillian er ryddig og strukturert i måten hun arbeider på, som bygger tillitt for selger.

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

4

Lillian er ryddig og strukturert i måten hun arbeider på, som bygger tillitt for selger.

Profesjonell eiendomsmegler

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Profesjonell eiendomsmegler

Aldri har jeg opplevd en bedre megler enn Granit

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Aldri har jeg opplevd en bedre megler enn Granit

hatt Michael som megler for salg av huset vårt

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

hatt Michael som megler for salg av huset vårt

Michael utviste stor faglig tyngde i prosessen

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael utviste stor faglig tyngde i prosessen

Dedikert megler som gjør alt for at kunden skal bli fornøyd

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Dedikert megler som gjør alt for at kunden skal bli fornøyd

Anbefales på det sterkeste

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Anbefales på det sterkeste

Kvalitetsbevisst eiendomsmegler

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Kvalitetsbevisst eiendomsmegler

alltid behjelpelig

Håvard Andreas Midtsjø

Eiendomsmegler

5

alltid behjelpelig

Veldig flink megler!

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Veldig flink megler!

Tett og god oppfølging hele veien

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Tett og god oppfølging hele veien

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 889 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.