Få tilbud fra megler

Eiendomsmegler Grimstad: De 12 beste i 2024

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Grimstad? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Grimstad

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Isabel Bermudez

Verifisert

Premium

. av meglere

Isabel Bermudez

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Lillesand/Grimstad

false
false

Megler hos Exbo Eiendomsmegler

Jeg har lang fartstid som eiendomsmegler i Lillesand og omegn. Jeg bor i området og selger alle typer boliger i alle prisklasser. Jeg elsker jobben min og er brennende engasjert i kundene mine og boligene jeg selger. Jeg har lang fartstid som eiendomsmegler i Lillesand og omegn. Jeg bor i området og selger alle typer boliger i alle prisklasser. Jeg elsker jobben min og er brennende engasjert i kundene mine og boligene jeg selger. Min største styrke er strategi i budrunder, tillit hos kunder og ikke minst tilgjengeligheten og tilstedeværelsen for alle mine kunder. Mitt mål er at du skal oppnå høyest mulig pris for din bolig!

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Isabel Bermudez.

kr

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Exbo Eiendomsmegler

Bryggegata 42, 4514 Mandal

Bryggegata 42, 4514 Mandal

Exbo Eiendomsmegler

Meglerkontor

Exbo Eiendomsmegler er en anerkjent eiendomsmegler med lang erfaring i markedet. De tilbyr profesjonell hjelp til både salg og kjøp av eiendommer, og har ekspertise innenfor områdene bolig, næring og fritidseiendommer. Exbo Eiendomsmegler har et sterkt fokus på kundetilfredshet og leverer alltid skreddersydde løsninger for å imøtekomme kundenes behov.

Sørmegleren

Skippergata 10, 4611 Kristiansand S

Skippergata 10, 4611 Kristiansand S

Sørmegleren

Meglerkontor

Sørmegleren er en anerkjent eiendomsmegler i Sør-Norge med lang erfaring og ekspertise innen boligmarkedet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og personlig service som sikrer trygge og vellykkede eiendomstransaksjoner. Med fokus på kvalitet og tillit er Sørmegleren ditt foretrukne valg for profesjonell eiendomsmegling.

Aktiv Arendal

Vestre Gate 2, Arendal

Vestre Gate 2, Arendal

Aktiv Arendal

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Aktiv Arendal er en anerkjent eiendomsmegler i Arendal som tilbyr profesjonell og personlig service. Med en bred portefølje av boliger og kommersielle eiendommer, hjelper de kunder med å finne sitt ideelle hjem eller investeringsmulighet. Med sin ekspertise og lokale kjennskap til markedet, sikrer Aktiv Arendal en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

DNB Eiendom Grimstad

Henrik Ibsens gate 12, 4876 Grimstad

Henrik Ibsens gate 12, 4876 Grimstad

DNB Eiendom Grimstad

Meglerkontor

DNB Eiendom Grimstad tilbyr profesjonell eiendomsmeglingstjenester i Grimstad og omegn. Med erfaring og ekspertise sikrer vi deg en effektiv og trygg bolighandel.

Sørmegleren Avd Grimstad

Storgaten 10, 4891 Grimstad

Storgaten 10, 4891 Grimstad

Sørmegleren Avd Grimstad

Meglerkontor

Sørmegleren er en anerkjent eiendomsmegler i Sør-Norge med lang erfaring og ekspertise innen boligmarkedet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og personlig service som sikrer trygge og vellykkede eiendomstransaksjoner. Med fokus på kvalitet og tillit er Sørmegleren ditt foretrukne valg for profesjonell eiendomsmegling.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Grimstad er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Grimstad

Tall fra SSB.no

Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Boliger solgt i Grimstad
No items found.

Lokalkunnskap i Grimstad

En av de viktigste faktorene når man velger en eiendomsmegler i Grimstad er lokalkunnskap. En lokalkjent eiendomsmegler vil ha god kjennskap til det lokale boligmarkedet i Grimstad, inkludert kunnskap om prisnivåer, etterspørsel, og hva som er attraktivt for potensielle kjøpere. Dette kan være til stor fordel for både selgere og kjøpere, da det kan bidra til å sikre en vellykket transaksjon.

I tillegg vil en eiendomsmegler med lokalkunnskap i Grimstad ofte ha et etablert nettverk av kontakter innen eiendomsbransjen i området. Dette kan være til nytte når det gjelder å markedsføre eiendommen din eller å finne potensielle kjøpere. En lokalkjent megler vil også være kjent med lokale forskrifter, lover og reguleringer som kan påvirke eiendomstransaksjonen din, og kan gi bedre kundeservice og oppfølging gjennom hele salgsprosessen.

Tillit og troverdighet er også viktige faktorer når man velger en eiendomsmegler i Grimstad. Eiendomsmeglere med et godt rykte og lang erfaring i lokalområdet kan bygge tillit hos både selgere og kjøpere. Deres lokalkunnskap kan bidra til å skape trygghet og tillit i transaksjonen. Derfor er det viktig å velge en eiendomsmegler med solid lokalkunnskap og erfaring i Grimstad når man skal kjøpe eller selge eiendom.

Exbo, Sørmegleren og Aktiv med størst markedsandel i Grimstad

Når man skal selge eller kjøpe en eiendom i Grimstad, er det viktig å velge en megler som har god kjennskap til markedet og som kan gi deg den beste salgsopplevelsen. De tre største meglerkjedene i Grimstad er Exbo, Sørmegleren og Aktiv. Disse meglerne har den største markedsandelen i Grimstad og er kjent for å levere gode resultater.

Exbo

Exbo er en av de største eiendomsmeglerne i Grimstad, og har en rekke dyktige meglere som har lokal tilknytning og kjenner området svært godt. Fra sitt kontor i sentrum selger de fritidsboliger, leiligheter, kjedeboliger og eneboliger. Exbo tilbyr også gratis muntlig verdivurdering til alle som vurderer å selge boligen sin. Les mer om dem her.

Sørmegleren

Sørmegleren er markedsleder og selger alle typer boliger og fritidseiendommer i hele Grimstad kommune. De har spisskompetanse og er mestselgende også innen nybygg både i Grimstad og Sørlandet for øvrig. Sørmegleren har lokalkjente og erfarne eiendomsmeglere som er kjent i området og brenner for å gi deg den beste salgsopplevelsen. Les mer om dem her.

Aktiv

Aktiv er også en av de største og mest anerkjente eiendomsmeglerne i Grimstad. De har lang erfaring med salg av eiendommer og har et bredt nettverk som de kan dra nytte av. Aktiv har også et eget verktøy for verdivurdering av eiendommer, som kan gi deg en god indikasjon på hva boligen din er verdt. Aktiv har over 70 avdelinger i hele Norge, det vil være Aktiv Arendal som ligger nærmest Grimstad her.

I sum er Exbo, Sørmegleren og Aktiv de tre største og mest anerkjente eiendomsmeglerne i Grimstad. Alle tre meglerne har dyktige meglere som har god kjennskap til markedet og som kan gi deg den beste salgsopplevelsen.

Slik velger du riktig megler

Når du skal velge en eiendomsmegler i Grimstad, er det viktig å gjøre grundig research for å finne den rette megleren som passer dine behov. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å velge riktig megler:

Les omtaler på Meglerbasen.no

Meglerbasen.no er en nettbasert tjeneste som gir deg tilgang til omtaler av eiendomsmeglere i hele landet. Her kan du lese hva andre kunder har sagt om meglerne og deres arbeid. Det kan gi deg en god pekepinn på hvilke meglere som har gode tilbakemeldinger fra kunder, og hvilke du bør unngå.

Se hvilket meglerkontor som gjør det best

En annen måte å finne en god eiendomsmegler i Grimstad på, er å se hvilket meglerkontor som gjør det best. Du kan sjekke hvilke meglere som har solgt flest boliger i området, og hvilke som har oppnådd de beste prisene for sine kunder. Dette kan gi deg en indikasjon på hvilke meglere som har god erfaring og kunnskap om markedet i Grimstad.

Hva koster en megler i Grimstad?

Prisene for eiendomsmeglere i Grimstad varierer mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen, med gjennomsnittsprovisjonen liggende på 1,5% [1]. Hvis du selger en bolig til 5 000 000 kroner, vil meglerprovisjonen være på 75 000 kroner.

I tillegg til salgsprovisjonen kommer det også kostnader for oppgjørshonorar, tilretteleggingshonorar, verdivurdering og markedsføring. Alt i alt kan man forvente å betale over 100 000 kroner for en eiendomsmegler i Grimstad i 2024 [1].

Det er verdt å merke seg at prisen kan variere avhengig av beliggenheten og verdien på eiendommen. Selger du utenfor Grimstad der etterspørselen er lavere, vil totalprisen for salget også være lavere [1].

Det er viktig å velge en megler som gir deg god verdi for pengene, og som har erfaring og kunnskap om markedet i Grimstad. Å sammenligne flere meglere kan hjelpe deg med å finne den beste megleren for ditt behov og budsjett.

Skal du kjøpe bolig i Grimstad? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Grimstad, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Grimstad kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Grimstad, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Få gratis tilbud

Meglerbasen kan sette deg i kontakt med opptil fem lokale meglere. Fyll ut vår gratis skjema å få et uforpliktende tilbud.

Steder i nærheten av Grimstad

No items found.

Nye omtaler på Meglerbasen

Les anmeldelser av eiendomsmeglere

Kunnskapsrik megler som er trygg i sitt fagfelt

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Kunnskapsrik megler som er trygg i sitt fagfelt

Utrolig dyktig

Siren Skoie

Eiendomsmegler/daglig leder avd. Mandal

5

Utrolig dyktig

realistisk i sin vurdering

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

realistisk i sin vurdering

André har bistått oss i både salg og kjøp av bolig.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

André har bistått oss i både salg og kjøp av bolig.

Daniel er en seriøs, engasjert og hyggelig megler.

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Daniel er en seriøs, engasjert og hyggelig megler.

Andre gong eg bruker Myhre

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Andre gong eg bruker Myhre

Jeg kommer til å forsette å bruke han

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Jeg kommer til å forsette å bruke han

Meget god oppfølging og veiledning

Håvard Andreas Midtsjø

Eiendomsmegler

5

Meget god oppfølging og veiledning

Veldig god salgsopplevelse med Markus

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Veldig god salgsopplevelse med Markus

Svært profesjonell, kunnskapsrik og hyggelig megler

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Svært profesjonell, kunnskapsrik og hyggelig megler

Helt fantastisk arbeid, utrolig hjelpsom og flink til å prate for seg! Bolig solgt i 2023

Marit Havik Staalesen

Eiendomsmegler

5

Helt fantastisk arbeid, utrolig hjelpsom og flink til å prate for seg! Bolig solgt i 2023

gjorde en fantastisk jobb

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

gjorde en fantastisk jobb

Vanvittig bra megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vanvittig bra megler

Anbefales

Stian Remme

Eiendomsmegler

Anbefales

Super hyggelig, trivelig og hjelpsom megler.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Super hyggelig, trivelig og hjelpsom megler.

Veldig bra kommunikasjon

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig bra kommunikasjon

Vi var så heldige å finne 2 meglere som virkelig betydde alt for salget av vår leilighet. Geir Einar Moen og Marit Skolmli kan jeg/vi anbefale på det sterkeste. Det å selge/kjøpe bolig er ofte spennende og litt skummelt. Men med disse på laget var hele pro

Geir Einar Moen

Eiendomsmegler

5

Vi var så heldige å finne 2 meglere som virkelig betydde alt for salget av vår leilighet. Geir Einar Moen og Marit Skolmli kan jeg/vi anbefale på det sterkeste. Det å selge/kjøpe bolig er ofte spennende og litt skummelt. Men med disse på laget var hele pro

Han har kompetanse, fremstår som lyttende og hyggelig i møte med kunden.

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Han har kompetanse, fremstår som lyttende og hyggelig i møte med kunden.

Bra oppfølging gjennom hele salgsprosessen, hyggelig, profesjonell og veldig dyktig i faget sitt

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Bra oppfølging gjennom hele salgsprosessen, hyggelig, profesjonell og veldig dyktig i faget sitt

Han er "på" og følger virkelig opp

Daniel Bruce Beadle

Eiendomsmegler

5

Han er "på" og følger virkelig opp

Han var alltid tilgjengelig, kunnskapsrik og profesjonell gjennom hele prosessen, og hadde en klar plan for salget

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Han var alltid tilgjengelig, kunnskapsrik og profesjonell gjennom hele prosessen, og hadde en klar plan for salget

me er nøgde med utfallet og jobben som er gjort

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

me er nøgde med utfallet og jobben som er gjort

Veldig flink og veldig god veiledning

Daniel Bruce Beadle

Eiendomsmegler

5

Veldig flink og veldig god veiledning

Imøtekommende og positiv

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Imøtekommende og positiv

Han er proff, kunnskapsrik, flink og proaktiv

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Han er proff, kunnskapsrik, flink og proaktiv

Raskt salg og bra pris

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Raskt salg og bra pris

Granit er veldig profesionell,hjelpsom,og med en veldig god serviceinnstilling

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Granit er veldig profesionell,hjelpsom,og med en veldig god serviceinnstilling

knuste prisrekorden

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

knuste prisrekorden

Utrolig hyggelig og veldig flink.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Utrolig hyggelig og veldig flink.

Godt forberedt og god og presis informasjon underveis i prosessen.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Godt forberedt og god og presis informasjon underveis i prosessen.

Hele prosessen har vært veldig behagelig, og jeg er svært fornøyd med å velge Knut som megler.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Hele prosessen har vært veldig behagelig, og jeg er svært fornøyd med å velge Knut som megler.

ble solgt etter første visning og OVER prisantydning i et dårlig marked!!!!

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

ble solgt etter første visning og OVER prisantydning i et dårlig marked!!!!

Yasin ble satt i en veldig vanskelig situasjon

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Yasin ble satt i en veldig vanskelig situasjon

Michael R. Myhre oppleves som seriøs og faglig kompetent

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael R. Myhre oppleves som seriøs og faglig kompetent

Utførte oppdraget på en svært god måte!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Utførte oppdraget på en svært god måte!

Kjempe fornøyd med Andre.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Kjempe fornøyd med Andre.

En megler med godt humør og service innstilte

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

En megler med godt humør og service innstilte

Knut Øyvind har vært heilt supert gjennom heile prosessen! Var tydelig og klar på hva han trodde vi skulle klara å selge for og overgikk også det!

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Knut Øyvind har vært heilt supert gjennom heile prosessen! Var tydelig og klar på hva han trodde vi skulle klara å selge for og overgikk også det!

God kjennskap til markedet og villig til å gi det lille ekstra

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

God kjennskap til markedet og villig til å gi det lille ekstra

anbefaler på det varmeste

Stian Remme

Eiendomsmegler

5

anbefaler på det varmeste

Så fornøyd med hvor tilgjengelig hun er, står på for å ordne visninger og alltid smilende

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Så fornøyd med hvor tilgjengelig hun er, står på for å ordne visninger og alltid smilende

Opplevd å bli tatt på alvor & fikk mega rask hjelpe

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Opplevd å bli tatt på alvor & fikk mega rask hjelpe

Jeg har brukt Lillian tidligere ved salg av leilighet og var veldig fornøyd da, valget var derfor lett når jeg på nytt skulle selge min nye bolig.

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Jeg har brukt Lillian tidligere ved salg av leilighet og var veldig fornøyd da, valget var derfor lett når jeg på nytt skulle selge min nye bolig.

Markus gjorde en svært god jobb!

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Markus gjorde en svært god jobb!

Knut er en selger som ser kunden og de behovene som trengs. Han er alltid tilgjengelig og om det oppstår noe uforutsett er han på det med en gang.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Knut er en selger som ser kunden og de behovene som trengs. Han er alltid tilgjengelig og om det oppstår noe uforutsett er han på det med en gang.

Godt ivaretatt

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Godt ivaretatt

Mikael Myhre gjorde en utmerket jobb.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Mikael Myhre gjorde en utmerket jobb.

Veldig god opplevelse med Myhre

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig god opplevelse med Myhre

Vil anbefale Knut Øyvind på det sterkeste. Ryddig og dyktig megler som har oppdatert meg og gitt god oppfølging gjennom hele prosessen.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Vil anbefale Knut Øyvind på det sterkeste. Ryddig og dyktig megler som har oppdatert meg og gitt god oppfølging gjennom hele prosessen.

Han er en veldig hyggelig og smidig fyr, positiv og problemløsende innstilling

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Han er en veldig hyggelig og smidig fyr, positiv og problemløsende innstilling

Punktlig og detaljert, veldig god gjennom hele salgsprosessen.

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Punktlig og detaljert, veldig god gjennom hele salgsprosessen.

Vi brukte Ole ved salg av vår leilighet i Trondheim.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Vi brukte Ole ved salg av vår leilighet i Trondheim.

opplevde Michael og EIE Stavanger som meget profesjonelle

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

opplevde Michael og EIE Stavanger som meget profesjonelle

Velger du Markus får du topp service :)

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Velger du Markus får du topp service :)

Marius og hans team er helt suveren

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Marius og hans team er helt suveren

Lillian skapte tillit fra dag en og har hele tiden vært utrolig profesjonell

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian skapte tillit fra dag en og har hele tiden vært utrolig profesjonell

Godt forarbeid hvor vi endte opp med 22 stk på visning

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Godt forarbeid hvor vi endte opp med 22 stk på visning

Veldig fornøyd med hele prosessen fra første møte til salg av leiligheten, der alt har vært veldig ryddig og oversiktelig.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Veldig fornøyd med hele prosessen fra første møte til salg av leiligheten, der alt har vært veldig ryddig og oversiktelig.

Flink og pliktoppfyllende megler

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Flink og pliktoppfyllende megler

Veldig fornøyd!

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Veldig fornøyd!

Jeg fikk hjelp av Ole til å selge en leilighet i et noe tregt boligmarked.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Jeg fikk hjelp av Ole til å selge en leilighet i et noe tregt boligmarked.

Granit er tilgjengelig, profesjonell og allid hyggelig

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Granit er tilgjengelig, profesjonell og allid hyggelig

Meget  fornøyde

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Meget fornøyde

I et tøft område med mange tilsvarende rekkehus for salg

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

I et tøft område med mange tilsvarende rekkehus for salg

Han er seriøs, dyktig og imøtekommende

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Han er seriøs, dyktig og imøtekommende

prisrekord pr m2 for området

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

prisrekord pr m2 for området

Meget fornøyd

Rebekka Levik

Eiendomsmegler

5

Meget fornøyd

Ole hjalp meg med å selge leiligheten min og jeg er kjempefornøyd.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole hjalp meg med å selge leiligheten min og jeg er kjempefornøyd.

Ole var svært effektiv og profesjonell

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole var svært effektiv og profesjonell

Veldig dyktig og imøtekommende.

Rebekka Levik

Eiendomsmegler

5

Veldig dyktig og imøtekommende.

Fikk solgt leiligheten min raskt til riktig pris

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Fikk solgt leiligheten min raskt til riktig pris

Kjent for å ha et stort nettverk. Anbefales!

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Kjent for å ha et stort nettverk. Anbefales!

Arbeidsom og grundig. Veldig tilgjengelig og informativ.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Arbeidsom og grundig. Veldig tilgjengelig og informativ.

dygtig og tilgængelig bolig sælger

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

dygtig og tilgængelig bolig sælger

Han var lett tilgjengelig og svarte på alle mine spm

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Han var lett tilgjengelig og svarte på alle mine spm

Maiken gjør en utmerket jobb,effektiv ,pålitelig og et fantastisk menneske.

Maiken Skoie

Eiendomsmegler

5

Maiken gjør en utmerket jobb,effektiv ,pålitelig og et fantastisk menneske.

Prosessen var effektiv og ryddig

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Prosessen var effektiv og ryddig

Flott og ryddig salg. Anbefales.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Flott og ryddig salg. Anbefales.

Veldig godt fornøyd med måten Michael gjennomførte salget

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig godt fornøyd med måten Michael gjennomførte salget

Han holdt meg oppdatert gjennom hele prosessen og salget endte som prisrekord i bygget for leiligheter av lik størrelse.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Han holdt meg oppdatert gjennom hele prosessen og salget endte som prisrekord i bygget for leiligheter av lik størrelse.

Veldig fornøyd

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Veldig fornøyd

Presentasjon og profesjonaliteten var førsteklasse

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Presentasjon og profesjonaliteten var førsteklasse

Lillian er meget serviceinnstillt og proaktiv

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian er meget serviceinnstillt og proaktiv

Fornøyd med møte rundt forventninger til salgsprosessen, prissetting og videre rutiner.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Fornøyd med møte rundt forventninger til salgsprosessen, prissetting og videre rutiner.

Christoffer har solgt bolig før oss

Christoffer Frøyland

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

5

Christoffer har solgt bolig før oss

En bra mann som lever for jobben sin.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

En bra mann som lever for jobben sin.

Meget faglig dyktig

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Meget faglig dyktig

Godt samarbeid

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Godt samarbeid

Meget fornøyd

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Meget fornøyd

Nøkkelordet er oppfølging!

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Nøkkelordet er oppfølging!

Albert er positiv, kunnskapsrik og kundefokusert.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Albert er positiv, kunnskapsrik og kundefokusert.

vi er gode ambassadører for dem i vår omgangskrets

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

vi er gode ambassadører for dem i vår omgangskrets

Ingenting å sette fingeren på

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Ingenting å sette fingeren på

Ekspert på boligmarkedet i Trondheim

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Ekspert på boligmarkedet i Trondheim

Han har en stå-på-vilje som vises i det arbeidet han gjør

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Han har en stå-på-vilje som vises i det arbeidet han gjør

Han er lett tilgjengelig og svarer kjapt på spørsmål.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Han er lett tilgjengelig og svarer kjapt på spørsmål.

Anbefales på det beste.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Anbefales på det beste.

beste megleren vi har møtt

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

beste megleren vi har møtt

«Best når det gjelder»

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

«Best når det gjelder»

ryddig og effektiv

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

ryddig og effektiv

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 889 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.