Sammenlign eiendomsmeglere i Holmestrand

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Holmestrand. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Holmestrand

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Holmestrand

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
DNB Eiendom Holmestrand

Dr. Graaruds plass 3, 3080 Holmestrand

Dr. Graaruds plass 3, 3080 Holmestrand

DNB Eiendom Holmestrand

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

DNB Eiendom Holmestrand - Din lokale eiendomsmegler med ekspertise og lidenskap for eiendomsmarkedet. Vi tilbyr profesjonell og personlig service, og jobber hardt for å oppnå best mulig resultat for våre kunder. Kontakt oss i dag for en trygg og effektiv eiendomshandel.

Beste og billigste eiendomsmegler i Holmestrand

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Holmestrand. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Holmestrand og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Holmestrand basert på positive anmeldelser (2024).
Det virker ikke som at vi har noen aktive meglere i dette området vi kan anbefale.

Boligmarkedet i Holmestrand

Det aktuelle boligmarkedet i Holmestrand er både variert og attraktivt. Byen har en fantastisk beliggenhet ved Oslofjorden, noe som gjør den tiltrekkende for både familier og de som ønsker å nyte det maritime miljøet. Holmestrand har opplevd en jevn økning i boligprisene de siste årene, og det er etterspørsel etter ulike typer eiendommer i området.

Eiendomsmegler Holmestrand

Når det gjelder eiendomsmeglere i Holmestrand, finnes det flere dyktige og erfarne aktører som kan hjelpe deg med å selge eller kjøpe eiendom. Eiendomsmeglerne i Holmestrand har god kjennskap til markedet og kan tilby profesjonell og skreddersydd rådgivning basert på dine behov og ønsker.

Om Holmestrand

Byen Holmestrand ligger i Vestfold og Telemark fylke, og har omtrent 10 000 innbyggere. Den har en lang historie som kystby, og har gjennomgått en omfattende byutvikling de siste årene. Byen er preget av sin vakre beliggenhet ved fjorden, og tilbyr vakker natur samt et godt utvalg av kultur- og fritidsaktiviteter.

Boligmarkedet i Holmestrand har vært stabilt de siste årene, med en moderat økning i boligprisene. Byens utvikling og forbedrede infrastruktur har bidratt til å øke interessen for eiendom i området. Holmestrand er en by som kombinerer det sjarmerende ved en liten kystby med nærheten til større byer som Tønsberg og Oslo.

Hva koster en eiendomsmegler i Holmestrand

Salgsprovisjonen for eiendomsmegler i Holmestrand kan variere, men ligger vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Prisen kan påvirkes av flere faktorer, inkludert størrelsen og beliggenheten til eiendommen. For eksempel kan en eiendom som ligger i en populær kystnær del av Holmestrand ha høyere salgsprovisjon enn en eiendom i et mer landlig område.

Det er viktig å huske at pris ikke er den eneste faktoren du bør vurdere når du velger en eiendomsmegler. Du bør også sjekke deres erfaring, omdømme og evne til å levere en god kundeservice. Å finne den rette eiendomsmegleren er avgjørende for en vellykket eiendomshandel i Holmestrand.

Billigste eiendomsmegler i Holmestrand

Velger du en eiendomsmegler i Holmestrand med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Holmestrand som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Holmestrand med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Holmestrand?

I Holmestrand er det 6895 eneboliger, 1968 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 687 tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Holmestrand er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Holmestrand, i tillegg finnes det også 1729 hytter og fritidsboliger i Holmestrand.

Hvordan er det å bo i Holmestrand?

I Holmestrand er det 26872 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Holmestrand? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Holmestrand, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Holmestrand, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Holmestrand kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Holmestrand, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Holmestrand

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.