Sammenlign eiendomsmeglere i Kristiansund

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Kristiansund. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Kristiansund

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Kristiansund

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Notar

Waldemar Thranes gate 72 0175 OSLO

Waldemar Thranes gate 72 0175 OSLO

Notar

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Notar er en anerkjent eiendomsmeglerkjede i Norge, med lang erfaring og ekspertise innen eiendomssalg og -kjøp. De tilbyr profesjonelle tjenester og gjennomfører trygge og effektive transaksjoner for både privatpersoner og bedrifter.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Kristiansund

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Kristiansund

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Kristiansund

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Kristiansund

Boligmarkedet i Kristiansund har vært stabilt og attraktivt de siste årene. Byen tilbyr et bredt utvalg av boliger, fra eneboliger til leiligheter, og har noe for enhver smak og behov. Den vakre beliggenheten ved havet og det rike kulturlivet gjør Kristiansund til et attraktivt sted å bo.


Eiendomsmegler Kristiansund

Å selge eller kjøpe en eiendom kan være en kompleks prosess, og det er derfor viktig å få hjelp av en erfaren og pålitelig eiendomsmegler i Kristiansund. Meglerne i byen har god kunnskap om markedet og kan gi deg råd og veiledning gjennom hele prosessen. De vil bistå med verdivurdering, markedsføring, visninger og forhandlinger for å sikre en trygg og effektiv handel.


Om Kristiansund

Kristiansund er en vakker kystby med omtrent 25 000 innbyggere. Byen er kjent for sitt rike kulturliv, med festivaler og arrangementer året rundt. Det er også en populær destinasjon for fisketurister og har en blomstrende fiskeriindustri.

Boligmarkedet i Kristiansund har opplevd en jevn økning de siste årene. Den vakre beliggenheten ved havet, nærhet til naturen og gode tilbud innenfor kultur og fritid gjør byen attraktiv for både fastboende og tilflyttere. Det er et bredt utvalg av boliger tilgjengelig, både nye og eldre, og prisnivået varierer avhengig av plassering og fasiliteter.


Hva koster en eiendomsmegler i Kristiansund

Prisen for en eiendomsmegler i Kristiansund varierer, men salgsprovisjonen ligger vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Den faktiske prisen vil avhenge av flere faktorer, som beliggenhet, størrelse og verdi på eiendommen.

Plasseringen i Kristiansund kan også påvirke hva eiendomsmegleren tar seg betalt. For eksempel kan boliger med attraktiv beliggenhet i sentrum eller med havutsikt ha en høyere provisjon, da de er mer ettertraktet og kan være enklere å selge. Det er viktig å diskutere pris og provisjon med eiendomsmegleren på forhånd for å unngå eventuelle misforståelser og sikre en rettferdig avtale for begge parter.

Hvordan er markedet i Kristiansund?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Kristiansund med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Kristiansund er det 4788 eneboliger, 3429 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 2181 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Kristiansund er 21308 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 27522 kr.
I fjor ble det også solgt 135 eneboliger, og 91 leiligheter i Kristiansund, i tillegg finnes det også 519 hytter og fritidsboliger i Kristiansund.

Hvordan er det å bo i Kristiansund?

I Kristiansund er det 24404 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Kristiansund? Da kan det være greit å få med seg at hele 97.1% av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Kristiansund, også er 58% av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Kristiansund, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Kristiansund kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Kristiansund, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Kristiansund

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.