Sammenlign eiendomsmeglere i Levanger

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Levanger. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Levanger

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Reidar Lindsetmo

Premium

Premium

Reidar Lindsetmo

DAGLIG LEDER / EIENDOMSMEGLER MNEF / PARTNER

EIE Innherred
Reidar Lindsetmo er ansatt hos EIE Innherred som DAGLIG LEDER / EIENDOMSMEGLER MNEF / PARTNER. Reidar Lindsetmo er også rangert på 844 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Reidar Lindsetmo har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Reidar Lindsetmo er ansatt hos EIE Innherred som DAGLIG LEDER / EIENDOMSMEGLER MNEF / PARTNER. Reidar Lindsetmo har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
844. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Rune Tømmerbakk

Premium

Premium

Rune Tømmerbakk

EIENDOMSMEGLER MNEF / PARTNER

EIE Innherred
Rune Tømmerbakk er ansatt hos EIE Innherred som EIENDOMSMEGLER MNEF / PARTNER. Rune Tømmerbakk er også rangert på 345 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Rune Tømmerbakk har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Rune Tømmerbakk er ansatt hos EIE Innherred som EIENDOMSMEGLER MNEF / PARTNER. Rune Tømmerbakk har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
345. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Steinar Elnan

Premium

Premium

Steinar Elnan

EIENDOMSMEGLER MNEF

EIE Innherred
Steinar Elnan er ansatt hos EIE Innherred som EIENDOMSMEGLER MNEF. Steinar Elnan er også rangert på 346 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Steinar Elnan har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Steinar Elnan er ansatt hos EIE Innherred som EIENDOMSMEGLER MNEF. Steinar Elnan har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
346. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Line Ryland

Premium

Premium

Line Ryland

EIENDOMSMEGLER MNEF

EIE Innherred
Line Ryland er ansatt hos EIE Innherred som EIENDOMSMEGLER MNEF. Line Ryland er også rangert på 347 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Line Ryland har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Line Ryland er ansatt hos EIE Innherred som EIENDOMSMEGLER MNEF. Line Ryland har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
347. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Anders Fjær

Premium

Premium

Anders Fjær

EIENDOMSMEGLER

EIE Innherred
Anders Fjær er ansatt hos EIE Innherred som EIENDOMSMEGLER. Anders Fjær er også rangert på 348 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Anders Fjær har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Anders Fjær er ansatt hos EIE Innherred som EIENDOMSMEGLER. Anders Fjær har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
348. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Levanger

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
EIE Innherred

Kongens Gate 37, 7715 Steinkjer

Kongens Gate 37, 7715 Steinkjer

EIE Innherred

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler på Innherred med høy lokal kunnskap Nord i Trøndelag. Vi i EIE Innherred kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs. Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

Partners Eiendomsmegling Levanger

Moafjæra 8A, 7606 Levanger

Moafjæra 8A, 7606 Levanger

Partners Eiendomsmegling Levanger

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling Levanger er en anerkjent eiendomsmegler i Levanger med et dedikert team av erfaring og ekspertise. De tilbyr skreddersydde løsninger for både kjøpere og selgere, og har et sterkt fokus på kundetilfredshet og service.

Beste og billigste eiendomsmegler i Levanger

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Levanger. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Levanger og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Levanger basert på positive anmeldelser (2024).
Reidar Lindsetmo
Reidar Lindsetmo (0 anmeldelser)
Rune Tømmerbakk
Rune Tømmerbakk (0 anmeldelser)
Steinar Elnan
Steinar Elnan (0 anmeldelser)
Line Ryland
Line Ryland (0 anmeldelser)
Anders Fjær
Anders Fjær (0 anmeldelser)

Boligmarkedet i Levanger

Boligmarkedet i Levanger har vært stabilt de siste årene, med jevn økning i både antall transaksjoner og prisnivå. Byen har et attraktivt boligmarked med et godt utvalg av både eneboliger, leiligheter og hytter.


Eiendomsmegler Levanger

I Levanger finner du flere dyktige eiendomsmeglere som kan hjelpe deg med å kjøpe eller selge eiendom. Disse meglerne har god lokalkunnskap og lang erfaring i markedet, og vil kunne gi deg god veiledning og rådgivning gjennom hele prosessen.


Om Levanger

Levanger er en koselig by i Trøndelag med rundt 20 000 innbyggere. Byen har en rik historie og vakker arkitektur, og er kjent for sitt kulturliv og gode skoletilbud. Boligmarkedet i Levanger har i de siste årene vært preget av en jevn økning i prisene, i takt med den generelle veksten i regionen.


Hva koster en eiendomsmegler i Levanger

Salgsprovisjonen for en eiendomsmegler i Levanger ligger vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Prisen kan påvirkes av ulike faktorer, blant annet beliggenhet. For eksempel kan en eiendom i sentrum av Levanger ha en høyere meglerprovisjon enn en eiendom i utkanten av byen. Det er derfor viktig å ta kontakt med flere eiendomsmeglere for å få tilbud og finne den som passer best for ditt behov.

Billigste eiendomsmegler i Levanger

Velger du en eiendomsmegler i Levanger med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Levanger som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Levanger med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Levanger?

I Levanger er det 6239 eneboliger, 1053 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 509 tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Levanger er 22860 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 37003 kr.
I fjor ble det også solgt 134 eneboliger, og 25 leiligheter i Levanger, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Levanger.

Hvordan er det å bo i Levanger?

I Levanger er det 20574 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Levanger? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Levanger, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Levanger, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Levanger kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Levanger, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Levanger

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.