Sammenlign eiendomsmeglere i Stavanger

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Stavanger. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Stavanger

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Michael R. Myhre

Premium

Premium

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

EIE Stavanger
Michael har ligget på topp 10 i Norge i flere år. Han har over 25 års erfaring som Eiendomsmegler og begynte sin karriere i OBOS i 1999. Han startet et EIE kontor i oljebyen i 2012. Det var tilfeldigheter som gjorde at han endte opp som eiendomsmegler. Han startet med skipsmegling, men endret kurs underveis. Han er imøtekommende, sosial og energisk. Michael synes noe av det beste ved jobben er kontakten med alle de ulike menneskene, samt det å forhandle mellom partene og oppnå både fornøyde selgere og kjøpere. Michael er svært opptatt av detaljene i hvert eneste salg, det er ofte detaljene som gir gode resultater. Han legger mye arbeid i salgsforberedelsene og er genuint opptatt av å presentere boligen din på best mulig måte. På fritiden liker han blant annet å være med familien, reise samt en god joggetur. Han nås enklest på 915 37 554 eller mm@eie.no
Michael R. Myhre er ansatt hos EIE Stavanger som Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner. Michael R. Myhre er også rangert på 8 plass av 1088 eiendomsmeglere i Norge. Michael R. Myhre har 9 anmeldelser med en gj.snitt score på 5 av 5.
Michael R. Myhre er ansatt hos EIE Stavanger som Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner. Michael R. Myhre har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
8. av 1088
dager gj.snitt salgstid

5.0

9 anmeldelser

Se nye omtaler

"Strålende fornøyde boligselgere!"
"Dyktig rådgiver"
"Salg av bolig med Michael er helt uten problemer."
Håkon Hovland

Premium

Premium

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

EIE Stavanger
Håkon Hovland er en dyktig og dedikert eiendomsmegler i EIE Eiendomsmegling Stavanger. Han har en imponerende track record innen bransjen, og har blitt anerkjent for sitt høye nivå av kundetilfredshet. Han vant prisen for landets 3. mest fornøyde kunder i 2022, noe som beviser hans dedikasjon til å levere en utmerket opplevelse for sine kunder. Med sin omfattende kunnskap om markedet og eiendomsbransjen, samt hans solide nettverk, er Håkon den ideelle megleren for å hjelpe deg med å realisere dine eiendomsdrømmer. Vi i EIE Eiendomsmegling Stavanger kan derfor stolt anbefale Håkon til våre kunder!
Håkon Hovland er ansatt hos EIE Stavanger som Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF. Håkon Hovland er også rangert på 1 plass av 1088 eiendomsmeglere i Norge. Håkon Hovland har 28 anmeldelser med en gj.snitt score på 5 av 5.
Håkon Hovland er ansatt hos EIE Stavanger som Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF. Håkon Hovland har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
1. av 1088
dager gj.snitt salgstid

5.0

28 anmeldelser

Se nye omtaler

"Dyktig megler"
"Ekstremt hjelpsom og effektiv i arbeidet"
"Rett megler"
Rebekka Storrø Levik

Premium

Premium

Rebekka Storrø Levik

Eiendomsmegler

EIE Stavanger
Rebekka Storrø Levik er ansatt hos EIE Stavanger som Eiendomsmegler. Rebekka Storrø Levik er også rangert på 17 plass av 1088 eiendomsmeglere i Norge. Rebekka Storrø Levik har 6 anmeldelser med en gj.snitt score på 5 av 5.
Rebekka Storrø Levik er ansatt hos EIE Stavanger som Eiendomsmegler. Rebekka Storrø Levik har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
17. av 1088
dager gj.snitt salgstid

5.0

6 anmeldelser

Se nye omtaler

"Topp!"
"Veldig dyktig og imøtekommende."
"Utmerket megler som gjør en veldig god jobb og er tilgjengelig til å gi svar og råd."
Aina Trovåg

Premium

Premium

Aina Trovåg

Eiendomsmegler MNEF

Notar
Aina Trovåg er ansatt hos Notar som Eiendomsmegler MNEF. Aina Trovåg er også rangert på 1015 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Aina Trovåg har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Aina Trovåg er ansatt hos Notar som Eiendomsmegler MNEF. Aina Trovåg har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
1015. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Lillian Tunge

Premium

Premium

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Notar
Valget av eiendomsmegler ved et boligsalg har en stor betydning for hvilken salgspris du som selger ender opp med. Her er det viktig at du ser etter en megler med både tilgjengelighet, lokalkunnskap og personlig engasjement når du skal foreta ditt valg. Vår eiendomsmegler Lillian Tunge er en erfaren og hardtarbeidende eiendomsmegler som har jobbet i Notar i 8 år. Hun er godt kjent med dagens boligmarked og vet hva som må til for å oppnå høyest mulig salgspris. Hennes ekspertise er å kunne lytte til kundens behov og skreddersy en salgsprosess som passer kunden, samtidig å presentere boligen på en best mulig måte. «Fokus på gode kundeopplevelser og høy kvalitet på sluttproduktet er noe som jeg alltid setter høyest. Jeg lever av fornøyde kunder, og med Notar i ryggen og tilbakevendende kunder kan jeg derfor trygt si at du vil sitte igjen med en god magefølelse med valget av meg som din megler.»
Lillian Tunge er ansatt hos Notar som Eiendomsmegler MNEF/Partner. Lillian Tunge er også rangert på 9 plass av 1046 eiendomsmeglere i Norge. Lillian Tunge har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Lillian Tunge er ansatt hos Notar som Eiendomsmegler MNEF/Partner. Lillian Tunge har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
9. av 1046
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

"Lillian er ryddig og strukturert i måten hun arbeider på, som bygger tillitt for selger."
"Hyggelig og dyktig eiendomsmegler"
"Utførte oppdraget på en svært god måte!"
Torbjørn Lie

Premium

Premium

Torbjørn Lie

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

EIE Stavanger
Torbjørn har alltid hatt god arbeidskapasitet og er kjent for sitt høye konkurranse innstinkt. Sansen for konkurrere startet på skøyebanen i ung alder hvor han holdt et høyt nasjonalt -og internasjonalt nivå. Etter endt skøytekarriere var det viktig for Torbjørn å fremelske konkurranse også jobbsammenheng. Det å utdanne seg som eiendomsmegler var derfor et naturlig valg. I en bransje hvor det til enhver tid gjelder å være "best i klassen" premieres ikke sølvmedaljer. Torbjørn jobber etter to viktige prinsipper – Målet om å være kundens beste rådgiver og beste forhandler. Dette kombinert med gode verbale kunnskaper, og hele tiden ha et ønske om å forbedre seg, gir det beste grunnlaget for en maksimal salgsprosess.
Torbjørn Lie er ansatt hos EIE Stavanger som Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner. Torbjørn Lie er også rangert på 25 plass av 1046 eiendomsmeglere i Norge. Torbjørn Lie har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Torbjørn Lie er ansatt hos EIE Stavanger som Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner. Torbjørn Lie har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
25. av 1046
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Eirik Huus

Premium

Premium

Eirik Huus

Eiendomsmegler

EIE Stavanger
Eirik Huus er ansatt hos EIE Stavanger som Eiendomsmegler. Eirik Huus er også rangert på 453 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Eirik Huus har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Eirik Huus er ansatt hos EIE Stavanger som Eiendomsmegler. Eirik Huus har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
453. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Mats Albretsen Lundal

Premium

Premium

Mats Albretsen Lundal

Eiendomsmegler & Partner

EIE Stavanger
Mats har i flere år vært en lokal og dyktig eiendomsmegler som brenner for salg, kundekontakt og nettverk! - 2015 Partner & Eiendomsmegler i EIE Sandnes. - 2018 Partner & Eiendomsmegler i EIE Stavanger.
Mats Albretsen Lundal er ansatt hos EIE Stavanger som Eiendomsmegler & Partner. Mats Albretsen Lundal er også rangert på 452 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Mats Albretsen Lundal har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Mats Albretsen Lundal er ansatt hos EIE Stavanger som Eiendomsmegler & Partner. Mats Albretsen Lundal har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
452. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Fredrik Christensen

Premium

Premium

Fredrik Christensen

Eiendomsmegler

Notar
Jeg er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI Bergen. Oppvokst på Randaberg, og har bodd i Stavanger de siste årene. En veldig engasjert og sosial type som tar utfordringer på strak arm. Ta gjerne kontakt om du trenger bistand med din bolig.
Fredrik Christensen er ansatt hos Notar som Eiendomsmegler. Fredrik Christensen er også rangert på 774 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Fredrik Christensen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Fredrik Christensen er ansatt hos Notar som Eiendomsmegler. Fredrik Christensen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
774. av 1078
72 dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Svein Magnus Melgaard

Premium

Premium

Svein Magnus Melgaard

Dagligleder

Notar
Svein Magnus Melgaard er ansatt hos Notar som Dagligleder. Svein Magnus Melgaard er også rangert på 772 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Svein Magnus Melgaard har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Svein Magnus Melgaard er ansatt hos Notar som Dagligleder. Svein Magnus Melgaard har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
772. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Rudi Aadland

Premium

Premium

Rudi Aadland

Daglig leder Stavanger / Megler MNEF

Verdi Eiendomsmegling
Rudi Aadland er ansatt hos Verdi Eiendomsmegling som Daglig leder Stavanger / Megler MNEF. Rudi Aadland er også rangert på 205 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Rudi Aadland har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Rudi Aadland er ansatt hos Verdi Eiendomsmegling som Daglig leder Stavanger / Megler MNEF. Rudi Aadland har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
205. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Morgan Thorsell

Premium

Premium

Morgan Thorsell

Eiendomsmegler MNEF

Verdi Eiendomsmegling
Morgan Thorsell er ansatt hos Verdi Eiendomsmegling som Eiendomsmegler MNEF. Morgan Thorsell er også rangert på 206 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Morgan Thorsell har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Morgan Thorsell er ansatt hos Verdi Eiendomsmegling som Eiendomsmegler MNEF. Morgan Thorsell har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
206. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Therese Nygård

Premium

Premium

Therese Nygård

Eiendomsmegler MNEF

Verdi Eiendomsmegling
Therese Nygård er ansatt hos Verdi Eiendomsmegling som Eiendomsmegler MNEF. Therese Nygård er også rangert på 207 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Therese Nygård har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Therese Nygård er ansatt hos Verdi Eiendomsmegling som Eiendomsmegler MNEF. Therese Nygård har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
207. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Maiken Busker Larsen

Premium

Premium

Maiken Busker Larsen

Eiendomsmegler MNEF

Verdi Eiendomsmegling
Maiken Busker Larsen er ansatt hos Verdi Eiendomsmegling som Eiendomsmegler MNEF. Maiken Busker Larsen er også rangert på 208 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Maiken Busker Larsen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Maiken Busker Larsen er ansatt hos Verdi Eiendomsmegling som Eiendomsmegler MNEF. Maiken Busker Larsen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
208. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Emil Husa

Premium

Premium

Emil Husa

Fagansvarlig avd. Stavanger / Eiendomsmegler MNEF

Verdi Eiendomsmegling
Emil Husa er ansatt hos Verdi Eiendomsmegling som Fagansvarlig avd. Stavanger / Eiendomsmegler MNEF. Emil Husa er også rangert på 209 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Emil Husa har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Emil Husa er ansatt hos Verdi Eiendomsmegling som Fagansvarlig avd. Stavanger / Eiendomsmegler MNEF. Emil Husa har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
209. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Therese Kane

Premium

Premium

Therese Kane

Eiendomsmegler MNEF

Verdi Eiendomsmegling
Therese Kane er ansatt hos Verdi Eiendomsmegling som Eiendomsmegler MNEF. Therese Kane er også rangert på 210 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Therese Kane har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Therese Kane er ansatt hos Verdi Eiendomsmegling som Eiendomsmegler MNEF. Therese Kane har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
210. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Erik Aareskjold

Premium

Premium

Erik Aareskjold

EIENDOMSMEGLER / PARTNER

EIE Stavanger
Erik Aareskjold er ansatt hos EIE Stavanger som EIENDOMSMEGLER / PARTNER. Erik Aareskjold er også rangert på 270 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Erik Aareskjold har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Erik Aareskjold er ansatt hos EIE Stavanger som EIENDOMSMEGLER / PARTNER. Erik Aareskjold har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
270. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Espen Eide

Premium

Premium

Espen Eide

DAGLIG LEDER / EIENDOMSMEGLER MNEF

EIE Stavanger
Espen Eide er ansatt hos EIE Stavanger som DAGLIG LEDER / EIENDOMSMEGLER MNEF. Espen Eide er også rangert på 817 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Espen Eide har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Espen Eide er ansatt hos EIE Stavanger som DAGLIG LEDER / EIENDOMSMEGLER MNEF. Espen Eide har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
817. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Linn Høen Thommesen

Premium

Premium

Linn Høen Thommesen

EIENDOMSMEGLER / PARTNER / FAGANSVARLIG

EIE Stavanger
Linn Høen Thommesen er ansatt hos EIE Stavanger som EIENDOMSMEGLER / PARTNER / FAGANSVARLIG. Linn Høen Thommesen er også rangert på 819 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Linn Høen Thommesen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Linn Høen Thommesen er ansatt hos EIE Stavanger som EIENDOMSMEGLER / PARTNER / FAGANSVARLIG. Linn Høen Thommesen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
819. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Oddmund Kalleberg

Premium

Premium

Oddmund Kalleberg

EIENDOMSMEGLER MNEF / FAGANSVARLIG / PARTNER

EIE Stavanger
Oddmund Kalleberg er ansatt hos EIE Stavanger som EIENDOMSMEGLER MNEF / FAGANSVARLIG / PARTNER. Oddmund Kalleberg er også rangert på 820 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Oddmund Kalleberg har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Oddmund Kalleberg er ansatt hos EIE Stavanger som EIENDOMSMEGLER MNEF / FAGANSVARLIG / PARTNER. Oddmund Kalleberg har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
820. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Rune Larsen

Premium

Premium

Rune Larsen

DAGLIG LEDER / FAGANSVARLIG

EIE Sandnes
Rune Larsen er ansatt hos EIE Sandnes som DAGLIG LEDER / FAGANSVARLIG. Rune Larsen er også rangert på 296 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Rune Larsen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Rune Larsen er ansatt hos EIE Sandnes som DAGLIG LEDER / FAGANSVARLIG. Rune Larsen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
296. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Peter Martinussen

Premium

Premium

Peter Martinussen

EIENDOMSMEGLER MNEF

EIE Sandnes
Peter Martinussen er ansatt hos EIE Sandnes som EIENDOMSMEGLER MNEF. Peter Martinussen er også rangert på 297 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Peter Martinussen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Peter Martinussen er ansatt hos EIE Sandnes som EIENDOMSMEGLER MNEF. Peter Martinussen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
297. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Kjetil Pedersen

Premium

Premium

Kjetil Pedersen

Eiendomsmegler MNEF

Aktiv Ålgård
Kjetil Pedersen er ansatt hos Aktiv Ålgård som Eiendomsmegler MNEF. Kjetil Pedersen er også rangert på 896 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Kjetil Pedersen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Kjetil Pedersen er ansatt hos Aktiv Ålgård som Eiendomsmegler MNEF. Kjetil Pedersen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
896. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Emilie Frafjord

Premium

Premium

Emilie Frafjord

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Aktiv Ålgård
Emilie Frafjord er ansatt hos Aktiv Ålgård som Eiendomsmeglerfullmektig MNEF. Emilie Frafjord er også rangert på 897 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Emilie Frafjord har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Emilie Frafjord er ansatt hos Aktiv Ålgård som Eiendomsmeglerfullmektig MNEF. Emilie Frafjord har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
897. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Solfrid Eikeland Byberg

Premium

Premium

Solfrid Eikeland Byberg

Eiendomsmegler MNEF

Aktiv Ålgård
Solfrid Eikeland Byberg er ansatt hos Aktiv Ålgård som Eiendomsmegler MNEF. Solfrid Eikeland Byberg er også rangert på 898 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Solfrid Eikeland Byberg har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Solfrid Eikeland Byberg er ansatt hos Aktiv Ålgård som Eiendomsmegler MNEF. Solfrid Eikeland Byberg har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
898. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Stavanger

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Meglerhuset Rele

Haraldsgaten 139, 5527 Haugesund

Haraldsgaten 139, 5527 Haugesund

Meglerhuset Rele

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Meglerhuset Rele er en anerkjent eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise innenfor salg og kjøp av boliger. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og personlig oppfølging for å sikre våre kunders suksess. Velg Meglerhuset Rele for en trygg og effektiv eiendomshandel.

Notar

Waldemar Thranes gate 72 0175 OSLO

Waldemar Thranes gate 72 0175 OSLO

Notar

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Notar er en anerkjent eiendomsmeglerkjede i Norge, med lang erfaring og ekspertise innen eiendomssalg og -kjøp. De tilbyr profesjonelle tjenester og gjennomfører trygge og effektive transaksjoner for både privatpersoner og bedrifter.

Verdi Eiendomsmegling

Madlaveien 25, 4009 Stavanger

Madlaveien 25, 4009 Stavanger

Verdi Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Verdi Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og pålitelig tjenester. Med fokus på kundens behov og mål, leverer de effektive løsninger for kjøp og salg av eiendom. Med sitt erfarne team og omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet, sikrer Verdi Eiendomsmegling en vellykket transaksjon.

EiendomsMegler 1 Sola

Soltunvegen 1, 4050 Sola

Soltunvegen 1, 4050 Sola

EiendomsMegler 1 Sola

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

EiendomsMegler 1 Sola er en anerkjent eiendomsmegler med lang erfaring i Sola-området. De tilbyr profesjonell og skreddersydd rådgivning for både kjøp og salg av bolig. EiendomsMegler 1 Sola er kjent for sin engasjerte og dedikerte service, og har opparbeidet seg et sterkt omdømme blant kunder og samarbeidspartnere.

EIE Sandnes

EIDSVOLLGATA 47, 4307 SANDNES

EIDSVOLLGATA 47, 4307 SANDNES

EIE Sandnes

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler i Sandnes med høy lokal kunnskap, som kjenner Rogaland veldig godt. Vi i EIE Sandnes kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs. Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

EIE Stavanger

NIELS JUELS GATE 50, 4008 STAVANGER

NIELS JUELS GATE 50, 4008 STAVANGER

EIE Stavanger

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

EIE er en eiendomsmegler i Stavanger med høy lokal kunnskap som kjenner alle bydelene i Stavanger, Randaberg, Sola og Sandnes veldig godt. Derfor har våre erfarne og engasjerte meglere førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for og til hvilken pris som faktisk er realistisk å oppnå. På grunn av solid erfaring i ditt nærområde hjelper vi kundene gjennom en trygg bolighandel, uansett om du skal selge eller kjøpe leilighet eller enebolig, fritidseiendom, tomt eller større prosjekter innen nybygg og rehabiliteringer. Eiendomsmeglerne i EIE Stavanger er svært opptatt av at detaljene gir gode resultater for både de som skal kjøpe og selge bolig. De har lang erfaring med salg og etterstreber å være en eiendomsmeglerkjede som strekker seg litt lengre for sine kunder. De er stolte av å være en del av EIE eiendomsmegling, og føler seg hjemme under EIE sitt slagord; premium rådgivning.

Proaktiv Eiendomsmegler Stavanger

Løkkeveien 52, 4008 Stavanger

Løkkeveien 52, 4008 Stavanger

Proaktiv Eiendomsmegler Stavanger

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Proaktiv Eiendomsmegler Stavanger er en ledende eiendomsmegler i Stavanger-regionen. Med ekspertise innenfor salg, kjøp og utleie av eiendom, leverer vi profesjonell og personlig service til våre kunder. Vi er dedikert til å finne de beste løsningene for både selgere og kjøpere, og jobber hardt for å oppnå suksess i eiendomsmarkedet.

Aktiv Jæren

Jernbanegata 5, Bryne

Jernbanegata 5, Bryne

Aktiv Jæren

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Aktiv Jæren er en anerkjent eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise innen salg, kjøp og utleie av eiendommer på Jæren. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og personlig oppfølging for å sikre en enkel og trygg eiendomshandel.

Aktiv Stavanger

Kongsgata 10, Stavanger

Kongsgata 10, Stavanger

Aktiv Stavanger

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Aktiv Stavanger er en dyktig eiendomsmegler i Stavanger og tilbyr tjenester innen kjøp og salg av bolig. De har lang erfaring i bransjen og hjelper kundene med å finne sitt drømmehjem eller selge boligen raskt og effektivt.

DNB Eiendom Stavanger

Haakon VIIs gate 9, 4005 Stavanger

Haakon VIIs gate 9, 4005 Stavanger

DNB Eiendom Stavanger

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

DNB Eiendom Stavanger er en pålitelig eiendoms-megler som tilbyr tjenester av høy kvalitet i Stavanger-området. Med vår omfattende kunnskap og erfaring sørger vi for å gi våre kunder profesjonell rådgivning og effektiv bistand gjennom hele eiendomsprosessen.

Eiendomsmegler Vest Stavanger

Haakon VII's gate 7, 4005 Stavanger

Haakon VII's gate 7, 4005 Stavanger

Eiendomsmegler Vest Stavanger

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Beste og billigste eiendomsmegler i Stavanger

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Stavanger. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Stavanger og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Stavanger basert på positive anmeldelser (2024).
Håkon Hovland
Håkon Hovland (28 anmeldelser)
Michael R. Myhre
Michael R. Myhre (9 anmeldelser)
Rebekka Storrø Levik
Rebekka Storrø Levik (6 anmeldelser)
Joakim Steine
Joakim Steine (2 anmeldelser)
Joakim Andersen
Joakim Andersen (0 anmeldelser)
Celine Cevy Dahl
Celine Cevy Dahl (0 anmeldelser)
Fatma Adin
Fatma Adin (0 anmeldelser)
Arne Martin Tysvær
Arne Martin Tysvær (0 anmeldelser)
Rudi Aadland
Rudi Aadland (0 anmeldelser)
Morgan Thorsell
Morgan Thorsell (0 anmeldelser)

Det aller første du bør gjøre når du har bestemt deg for å selge eller kjøpe bolig, er å høre med venner og familie om de har noen erfaringer å dele. Både i forhold til hele prosessen, men også om meglere de selv har brukt og hva slags opplevelse de hadde med de ulike meglerne. Det er viktig at du selv gjør research, da noen kan være rett for deg selv om de ikke var det for noen andre. Hvis det er ett eller flere firmaer eller meglere som blir nevnt, kan det være lurt å ta kontakt for å snakke med dem selv. 

Lokal kunnskap

I Stavanger som i resten av landet, er det essensielt å velge en megler som har god kunnskap til lokalområdet. Stavanger er en by med over 140.000 innbyggere, så det er et stort område å dekke. Det er en by med alle slags boligtyper, og bugner av både nybygg og gamle bygårder og bebyggelser. Enkelte eiendomsmeglerfirmaer dekker hele byen, imens andre spesialiserer seg på enkelte områder. 

Meglerkontorer som du har sett i området er en god plass å starte. Tenk etter om det er noen som skiller seg ut, og som ofte selger boliger der du bor. I tillegg til lokalkunnskap, er det og grunnleggende at de har kunnskap til type eiendom du selger, eller skal kjøpe. Skal du selge et næringsbygg, kan det være lurt å samarbeide med meglere som har erfaringer innen dette, i motsetning til om du skal selge en leilighet i byen, eller en gård på landet. 

Førsteinntrykket

Etter at du har snakket med venner og familie og gjort research, kan du ha uforpliktende samtaler med ulike meglere. Kontakt dem og be de hjem til deg på en befaring, og gi dem muligheten til å presentere en strategi for salg av eiendommen. Kjenn godt etter på magefølelsen, men prøv å ha is i magen. Det er lett å bli revet med av engasjerende meglere som gir store løfter. Det samme bør du gjøre om du er på leting etter bolig. Sørg for at megleren forstår hva du faktisk er ute etter, og ikke er redd for å stille spørsmål. Hent inn tilbud fra minst 2-3 av dem så du kan sammenligne tilbud og hva de inkluderer. 

Hva slags førsteinntrykk du sitter igjen med har også mye å si. Dette er en person som skal fungere som ansikt utad for din bolig, eller hjelpe deg med å finne din drømmebolig, så det er viktig at dere kommer godt overens, og at de gir et godt inntrykk til deg og andre. 

Deretter må du sjekke totalprisen på tjenestene de tilbyr. Hva som er inkludert, og ikke minst hva som ikke er inkludert. Virker det for godt til å være sant, så er det sikkert det. Meglerkostnaden er den største utgiften ved et boligsalg, så selv om bransjen er strengt regulert, er det viktig å være klar over de ulike utgiftene og hva de dekker. 

10 ting å være obs på før man inngår kontrakt med megler om salg av eiendom: 

  1. Markedsføring og annonsering: Klargjør hvilke markedsmateriell som er inkludert i prisen, og få avklart uforutsette utgifter på eventuelle ekstra markedsføringstiltak. 
  2. Verdivurdering: Sørg for at eiendomsverdivurdering er inkludert for å fastsette en konkurransedyktig pris.
  3. Bilder og virtuell tour: Bekreft om profesjonelle bilder og virtuel tour av eiendommen er en del av tjenesten.
  4. Visninger: Hva er inkludert og hvordan håndterer eiendomsmegleren visninger og åpent hus. 
  5. Juridisk rådgivning og kontraktsarbeid: Klarlegg om juridisk rådgivning og kontraktsarbeid er inkludert i meglertjenesten.
  6. Kommunikasjon: Sørg for at de tilbyr regelmessig oppfølging og kommunikasjon. 
  7. Annonseplatform: Sørg for at annonsen blir tilgjengelig på relevante annonseplatformer og vurder kostnader for fremhevet plassering på nettsteder. 
  8. Administrative avgifter og skilt: Klarlegg eventuelle administrative avgifter og kostnader for skilting av eiendommen.
  9. Hjelp med forhandling: Spør om meglertjenesten inkluderer forhandlingsassistanse gjennom hele prosessen.
  10. Ettersalgsservice: Avklar hva slags ettersalgsservice som tilbys. Sjekk eventuelle kostnader for tjenester etter at transaksjonen er fullført.

Stol på magefølelsen

Nøkkelen til å navigere prosessen med å velge riktig megler i Stavanger, er å holde fokus. Det å gjøre grundig research er essensielt, ved å både høre med venner og familie, sjekke ut lokale og større meglerfirmaer i byen, og å ha god oversikt over prosessen fra start til slutt. Sørg for at du tar notater under møter med meglere så du lett kan sammenligne de ulike tilbudene (men ikke glem å få alt skriftlig også!). Les godt igjennom kontrakten for å forstå hva som faktisk er inkludert, og la gjerne et familiemedlem eller venn lese igjennom i tilfelle det er noe du har glemt å tenke på. 

Til sist er det viktig at du sitter igjen med en god følelse og godt førsteinntrykk ved valg av megler for en smidig prosess og opplevelse. Selv om det kan være skremmende å gå igjennom en salgs- eller kjøpsprosess, kan det og være en god mulighet for å lære mer. Sluttresultatet vil være salg eller kjøp av ny bolig, og i bunn og grunn er det en spennende tid som man også bør nyte og ha glede av. 

Billigste eiendomsmegler i Stavanger

Velger du en eiendomsmegler i Stavanger med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Stavanger som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Stavanger med lavest salgsprovisjon (2024).

Hvordan er markedet i Stavanger?

I Stavanger er det 24041 eneboliger, 10676 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 11095 tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Stavanger er 37450 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 52980 kr.
I fjor ble det også solgt 610 eneboliger, og 970 leiligheter i Stavanger, i tillegg finnes det også 1474 hytter og fritidsboliger i Stavanger.

Hvordan er det å bo i Stavanger?

I Stavanger er det 149048 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Stavanger? Da kan det være greit å få med seg at hele 96.7% av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Stavanger, også er 46.8% av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Stavanger, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Stavanger kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Stavanger, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Stavanger

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.