Få tilbud fra megler

Eiendomsmegler Tønsberg: De 12 beste i 2024

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Tønsberg? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Tønsberg

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Eie Eiendomsmegling

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

Eie Eiendomsmegling

Meglerkontor

Eie Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med stor kunnskap og erfaring innenfor boligmarkedet. Vi tilbyr profesjonell og personlig service, og har et stort nettverk av kjøpere og selgere. Vår mål er å gi våre kunder en enkel og trygg salgs- eller kjøpsprosess, med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Partners Eiendomsmegling

Partners Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service. Med fokus på kundenes behov og ønsker, sikrer de en smidig og effektiv salgsprosess. Med lang erfaring og høy kompetanse er de ledende innen eiendomsbransjen.

OBOS Eiendomsmegling

Gladengveien 4, 0661 Oslo

Gladengveien 4, 0661 Oslo

OBOS Eiendomsmegling

Meglerkontor

OBOS Eiendomsmegling er en eiendomsmeglerkjede som er en del av OBOS-gruppen, en av Nordens største boligbyggelag og eiendomsutviklere. Den spesialiserer seg på kjøp og salg av boliger, og tilbyr tjenester relatert til eiendomsmegling, som verdivurdering og rådgivning.

EIE Tønsberg

NEDRE LANGGATE 19, 3126 TØNSBERG

NEDRE LANGGATE 19, 3126 TØNSBERG

EIE Tønsberg

Meglerkontor

EIE Tønsberg er en pålitelig og kunnskapsrik eiendomsmegler som jobber for å levere den beste service til kunder i Tønsberg og områdene rundt. Med et dedikert team av erfarne meglere og et bredt nettverk, er de i stand til å hjelpe med alle aspekter av eiendomssalget.

EIE Stokke

FREDERIK STANGS GATE 1, 3160 STOKKE

FREDERIK STANGS GATE 1, 3160 STOKKE

EIE Stokke

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler i Stokke med høy lokal kunnskap, som kjenner Stokke, Andebu, Melsomvik, Vear og Kodal veldig godt. Vi i EIE Stokke kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs.

Aktiv Tønsberg, Færder og Re

Møllegaten 8, Tønsberg

Møllegaten 8, Tønsberg

Aktiv Tønsberg, Færder og Re

Meglerkontor

Aktiv Tønsberg, Færder og Re er en pålitelig eiendomsvirksomhet som hjelper kunder med å kjøpe, selge og leie eiendommer i disse områdene. Vi har et dedikert team av dyktige eiendomsmeglere som sørger for en smidig og vellykket transaksjon.

Partners Eiendomsmegling Tønsberg

Storgaten 47, 3126 Tønsberg

Storgaten 47, 3126 Tønsberg

Partners Eiendomsmegling Tønsberg

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling Tønsberg er en pålitelig eiendomsmegler som tilbyr tjenester med fokus på kundetilfredshet. Vi er dedikert til å hjelpe våre kunder med kjøp, salg og utleie av eiendommer i Tønsberg og omegn. Vårt team av erfarne meglere står klare til å gi deg profesjonell og personlig assistanse gjennom hele

DNB Eiendom Tønsberg

Møllegaten 9, 3111 Tønsberg

Møllegaten 9, 3111 Tønsberg

DNB Eiendom Tønsberg

Meglerkontor

DNB Eiendom Tønsberg er en pålitelig eiendomsforvalter i Tønsberg-området. Vi tilbyr profesjonell ekspertise innen kjøp og salg av bolig, samt leasing og utleie av næringseiendommer. Vårt team av erfarne eiendomsmeglere er dedikerte til å hjelpe kundene våre med å oppnå gode resultater og trygg transaksjon.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Tønsberg er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Tønsberg

Tall fra SSB.no

Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Boliger solgt i Tønsberg
No items found.

Boligmarkedet i Tønsberg

Tønsberg, en pittoresk by på Vestfold-kysten, er et populært valg for boligkjøpere. Boligmarkedet her er preget av vakre eiendommer med nærhet til sjøen, flott natur og en historisk atmosfære. Det er et blomstrende marked med et bredt spekter av boligtyper, fra sjarmerende eldre hus til moderne leiligheter og luksuriøse villaer. Tønsberg har gode skoler, et variert kulturelt tilbud og et vennlig lokalsamfunn, noe som gjør det til et attraktivt sted å bo for både barnefamilier og eldre par.

Eiendomsmegler Tønsberg

Eiendomsmeglerne i Tønsberg er erfarne og kunnskapsrike fagpersoner som kjenner markedet på fingertuppene. De hjelper kjøpere og selgere med å finne de beste eiendommene til riktig pris og sikrer at alle transaksjoner går smidig for seg. Disse profesjonelle meglerne har et bredt nettverk og tilgang til et bredt utvalg av eiendommer, slik at de kan finne noe som passer til enhver smak og preferanse. Enten du vil kjøpe en sjarmerende eldre bolig eller selge en moderne leilighet, kan du stole på at eiendomsmeglerne i Tønsberg vil hjelpe deg på veien.

Om Tønsberg

Tønsberg, med sine cirka 45 000 innbyggere, er kjent som Norges eldste by og har en rik historie som strekker seg tilbake til vikingtiden. Byen har et sjarmerende sentrum med brosteinsbelagte gater, koselige kafeer og restauranter, og vakre utsiktspunkter mot Oslofjorden. Boligmarkedet i Tønsberg har vært relativt stabilt de siste årene, med en jevn vekst i priser og etterspørsel. Det er en populær by for både fastboende og hyttekjøpere, og mange søker roen og sjarmen i dette historiske området.

Hva koster en eiendomsmegler i Tønsberg

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Tønsberg ligger vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av eiendommens salgspris. Den endelige provisjonen kan variere avhengig av forskjellige faktorer, inkludert eiendommens verdi, beliggenhet og markedsforhold. I Tønsberg kan plasseringen spille en rolle i å bestemme hvor mye en eiendomsmegler vil ta seg betalt. Eiendommer i mer ettertraktede områder eller med unike egenskaper kan ha høyere provisjon. Det er viktig å diskutere og forhandle provisjonen med eiendomsmegleren din for å sikre at du får god valuta for pengene og oppnår ønsket salgsresultat.

Skal du kjøpe bolig i Tønsberg? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Tønsberg, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Tønsberg kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Tønsberg, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Få gratis tilbud

Meglerbasen kan sette deg i kontakt med opptil fem lokale meglere. Fyll ut vår gratis skjema å få et uforpliktende tilbud.

Steder i nærheten av Tønsberg

No items found.

Nye omtaler på Meglerbasen

Les anmeldelser av eiendomsmeglere

Samarbeidet med Daniel var meget bra hele veien!

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Samarbeidet med Daniel var meget bra hele veien!

Punktlig og detaljert, veldig god gjennom hele salgsprosessen.

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Punktlig og detaljert, veldig god gjennom hele salgsprosessen.

Supert meglerkontor

Geir Einar Moen

Eiendomsmegler

5

Supert meglerkontor

Stort engasjement og flink megler

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Stort engasjement og flink megler

Har vist stå-på-vilje og utholdenhet

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Har vist stå-på-vilje og utholdenhet

Glimrende fagmann

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Glimrende fagmann

Veldig fornøyd med megleren

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig fornøyd med megleren

Flink til å tilrettelegge - Svært dyktig megler

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Flink til å tilrettelegge - Svært dyktig megler

Han har en stå-på-vilje som vises i det arbeidet han gjør

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Han har en stå-på-vilje som vises i det arbeidet han gjør

Salg uten behov for markedsføring

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Salg uten behov for markedsføring

Veldig fornøyd med Michael som megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig fornøyd med Michael som megler

Michael er kjempeflink selger og en karismatisk type.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael er kjempeflink selger og en karismatisk type.

Anbefales av oss!!

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Anbefales av oss!!

Oppnådde et sluttresultat vi er godt fornøyd med

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Oppnådde et sluttresultat vi er godt fornøyd med

Lillian var tydelig, profesjonell, rolig og direkte

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian var tydelig, profesjonell, rolig og direkte

Michael var en veldig god rådgiver

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael var en veldig god rådgiver

Supper flink, hyggelig og rask

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Supper flink, hyggelig og rask

Jeg er super fornøyd

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Jeg er super fornøyd

Veldig ryddig og flink megler.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Veldig ryddig og flink megler.

Jeg har brukt Lillian tidligere ved salg av leilighet og var veldig fornøyd da, valget var derfor lett når jeg på nytt skulle selge min nye bolig.

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Jeg har brukt Lillian tidligere ved salg av leilighet og var veldig fornøyd da, valget var derfor lett når jeg på nytt skulle selge min nye bolig.

Dyktig og ryddig megler

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Dyktig og ryddig megler

Og etter kun 3 uker ble huset solgt

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Og etter kun 3 uker ble huset solgt

snill og flink

Stian Remme

Eiendomsmegler

5

snill og flink

Jeg er kjempefornøyd med valget av Lillian som megler ved salget

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Jeg er kjempefornøyd med valget av Lillian som megler ved salget

Profesjonell, hyggelig og tydelig megler

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Profesjonell, hyggelig og tydelig megler

Utmerket megler som gjør en veldig god jobb og er tilgjengelig til å gi svar og råd.

Rebekka Levik

Eiendomsmegler

5

Utmerket megler som gjør en veldig god jobb og er tilgjengelig til å gi svar og råd.

Veldig fornøyd med prosessen

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Veldig fornøyd med prosessen

jeg er svært godt fornøyd med hele salgsprosessen

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

jeg er svært godt fornøyd med hele salgsprosessen

Vennlig, lyttende, orienterende

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vennlig, lyttende, orienterende

Ryddig, kjapp og profesjonell megler som har gjort boligsalget til en behagelig prosess.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Ryddig, kjapp og profesjonell megler som har gjort boligsalget til en behagelig prosess.

er ingen tvil om at Granit legger inn den ekstra innsatsen, og vi anbefaler han på det varmeste!

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

er ingen tvil om at Granit legger inn den ekstra innsatsen, og vi anbefaler han på det varmeste!

Fantastisk flink og motivert megler

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Fantastisk flink og motivert megler

Han ga meg flere tips og råd og var tilgjengelig til enhver tid for hjelp i forbindelse med både salg og flytting

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Han ga meg flere tips og råd og var tilgjengelig til enhver tid for hjelp i forbindelse med både salg og flytting

Ole Sundnes er et svært godt valg av megler, da han fremstår som ærlig, direkte, pliktoppfyllende og pålitelig.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole Sundnes er et svært godt valg av megler, da han fremstår som ærlig, direkte, pliktoppfyllende og pålitelig.

Tillitsvekkende, tilgjengelig, kunnskapsrik, profesjonell og i tillegg svært hyggelig og hjelpsom

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Tillitsvekkende, tilgjengelig, kunnskapsrik, profesjonell og i tillegg svært hyggelig og hjelpsom

Det spesielle i vårt tilfelle var at koronapandemien inntraff

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Det spesielle i vårt tilfelle var at koronapandemien inntraff

Vi brukte Ole ved salg av vår leilighet i Trondheim.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Vi brukte Ole ved salg av vår leilighet i Trondheim.

Så fornøyd med hvor tilgjengelig hun er, står på for å ordne visninger og alltid smilende

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Så fornøyd med hvor tilgjengelig hun er, står på for å ordne visninger og alltid smilende

Michael ga oss ett realistisk anslag på boligen

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael ga oss ett realistisk anslag på boligen

Veldig godt fornøyd med megler! Bolig solgt i 2023

Marit Havik Staalesen

Eiendomsmegler

5

Veldig godt fornøyd med megler! Bolig solgt i 2023

God oppfølging og raskt salg.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

God oppfølging og raskt salg.

Tilgjengelig og rask respons.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Tilgjengelig og rask respons.

utrolig fornøyd med meglervalget

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

utrolig fornøyd med meglervalget

Ingen ting å utsette, profesjonell og hyggelig fra start til slutt.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Ingen ting å utsette, profesjonell og hyggelig fra start til slutt.

God kommunikasjon, gode tips i forkant av salget

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

God kommunikasjon, gode tips i forkant av salget

Vi er meget fornøyd med hele salgsprosessen til Michael Myhre.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vi er meget fornøyd med hele salgsprosessen til Michael Myhre.

Svært flink og proaktiv megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Svært flink og proaktiv megler

Ryddig og veldig dyktig megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Ryddig og veldig dyktig megler

Ole Sundnes får min varmeste anbefaling.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole Sundnes får min varmeste anbefaling.

Så kan trygt anbefales.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Så kan trygt anbefales.

God å tydelig informasjon på første møte

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

God å tydelig informasjon på første møte

Rask og god salgsprosess

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Rask og god salgsprosess

Hele prosessen har vært veldig behagelig, og jeg er svært fornøyd med å velge Knut som megler.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Hele prosessen har vært veldig behagelig, og jeg er svært fornøyd med å velge Knut som megler.

opplevde prosessen som veldig ryddig og bra

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

opplevde prosessen som veldig ryddig og bra

Meget initiativrik og resultatorientert megler

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Meget initiativrik og resultatorientert megler

Lokalkjent megler som holder tett oppfølging og er tilgjengelig for deg

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Lokalkjent megler som holder tett oppfølging og er tilgjengelig for deg

Veldig godt fornøyd med jobben Ole har gjort med å selge vår leilighet.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Veldig godt fornøyd med jobben Ole har gjort med å selge vår leilighet.

Veldig god oppfølgning gjennom prosessen. Ivrig, imøtekommende og hyggelig !

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Veldig god oppfølgning gjennom prosessen. Ivrig, imøtekommende og hyggelig !

lett å få tillit til ham

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

lett å få tillit til ham

«Best når det gjelder»

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

«Best når det gjelder»

Suveren på salg, oppfølging og kundeservice!

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner

5

Suveren på salg, oppfølging og kundeservice!

Flink og pliktoppfyllende megler

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Flink og pliktoppfyllende megler

Michael viste meget god evne til å tolke mine behov

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael viste meget god evne til å tolke mine behov

en pliktoppfyllende og god selger

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

en pliktoppfyllende og god selger

Ryddig og dyktig

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Ryddig og dyktig

Bra!

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Bra!

Michael kan absolut anbefales 👌😊

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael kan absolut anbefales 👌😊

rekordpris i borettslaget

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

rekordpris i borettslaget

Flott og ryddig salg. Anbefales.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Flott og ryddig salg. Anbefales.

Meget godt samarbeid og svært godt utført jobb fra start til mål

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Meget godt samarbeid og svært godt utført jobb fra start til mål

Daniel solgte vår enebolig 360 000 over takst

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Daniel solgte vår enebolig 360 000 over takst

Følger veldig godt med i markedssituasjonen

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Følger veldig godt med i markedssituasjonen

utmerket

Stian Remme

Eiendomsmegler

5

utmerket

Redelig

Alexander Skarpeid Lindland

Eiendomsmegler

5

Redelig

Fantastic service! 100% recommend

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Fantastic service! 100% recommend

Solid megler

Trond Ivar Olsen

Daglig leder /Eiendomsmegler MNEF

5

Solid megler

Vi er meget fornøyde med at valgte Michael

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vi er meget fornøyde med at valgte Michael

Veldig fornøyd med meglers arbeid.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig fornøyd med meglers arbeid.

Utrolig dyktig, nøye og effektiv selger!

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Utrolig dyktig, nøye og effektiv selger!

Vi følte oss svært godt ivaretatt som selgere. Granit viste god forståelse for boligmarkedet,

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Vi følte oss svært godt ivaretatt som selgere. Granit viste god forståelse for boligmarkedet,

veldig imøtekommende og serviceinnstilt

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

veldig imøtekommende og serviceinnstilt

Rask og konkret service

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Rask og konkret service

God oppfølging og trygg hele veien

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

God oppfølging og trygg hele veien

Vil anbefale Knut på det sterkeste!

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Vil anbefale Knut på det sterkeste!

Veldig hyggelig og profesjonell megler

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Veldig hyggelig og profesjonell megler

Informativ og svarer kjapt.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Informativ og svarer kjapt.

Svært rask og proaktiv

Torbjørn Lie

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

5

Svært rask og proaktiv

Dyktig dame som anbefales!

Maiken Skoie

Eiendomsmegler

5

Dyktig dame som anbefales!

god oppfølging

Stian Remme

Eiendomsmegler

5

god oppfølging

Lars Bergerengen

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lars Bergerengen

2. gang vi bruker Daniel Lanto

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

2. gang vi bruker Daniel Lanto

Utrolig hyggelig og kunnskapsrik megler med god kunnskap om markedet.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Utrolig hyggelig og kunnskapsrik megler med god kunnskap om markedet.

Is the best experience to buying the house

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Is the best experience to buying the house

leverte som vanlig

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

leverte som vanlig

Veldig fornøyd!

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Veldig fornøyd!

Meget serviceinnstilt

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Meget serviceinnstilt

Veldig fornøyd med samarbeidet med Markus!

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Veldig fornøyd med samarbeidet med Markus!

Samarbeidet med Albert gikk svært bra fra begynnelse til slutt. Vil helt klart gi ham mine anbefalinger.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Samarbeidet med Albert gikk svært bra fra begynnelse til slutt. Vil helt klart gi ham mine anbefalinger.

Veldig fornøyd kunde

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Veldig fornøyd kunde

Daniel er en seriøs, engasjert og hyggelig megler.

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Daniel er en seriøs, engasjert og hyggelig megler.

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 889 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.