Sammenlign eiendomsmeglere i Finnsnes

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Finnsnes. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Finnsnes

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tom Sivertsen

Premium

Premium

Tom Sivertsen

Avdelingsleder/Eiendomsmegler

EiendomsMegler 1 Finnsnes
Tom Sivertsen er ansatt hos EiendomsMegler 1 Finnsnes som Avdelingsleder/Eiendomsmegler. Tom Sivertsen er også rangert på 970 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Tom Sivertsen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Tom Sivertsen er ansatt hos EiendomsMegler 1 Finnsnes som Avdelingsleder/Eiendomsmegler. Tom Sivertsen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
970. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Mats Eirik Olsen

Premium

Premium

Mats Eirik Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig

EiendomsMegler 1 Finnsnes
Mats Eirik Olsen er ansatt hos EiendomsMegler 1 Finnsnes som Eiendomsmeglerfullmektig. Mats Eirik Olsen er også rangert på 437 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Mats Eirik Olsen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Mats Eirik Olsen er ansatt hos EiendomsMegler 1 Finnsnes som Eiendomsmeglerfullmektig. Mats Eirik Olsen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
437. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Finnsnes

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
EiendomsMegler 1 Finnsnes

Ringveien 49, 9300 FINNSNES

Ringveien 49, 9300 FINNSNES

EiendomsMegler 1 Finnsnes

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Beste og billigste eiendomsmegler i Finnsnes

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Finnsnes. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Finnsnes og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Finnsnes basert på positive anmeldelser (2024).
Tom Sivertsen
Tom Sivertsen (0 anmeldelser)
Mats Eirik Olsen
Mats Eirik Olsen (0 anmeldelser)

Boligmarkedet i Finnsnes

Finnsnes er en by som ligger vakkert til ved Gisundet i Lenvik kommune på Senja. Byen har opplevd en økende interesse de siste årene på grunn av sin naturlige skjønnhet og nærhet til spektakulær natur. Boligmarkedet i Finnsnes har vært stabilt, men med en økende etterspørsel etter eiendommer i området.

Når det gjelder boligmarkedet i Finnsnes, er det et bredt utvalg av eiendommer tilgjengelig. Fra eneboliger til leiligheter, er det noe for enhver smak og lommebok. Mange av eiendommene nyter godt av den fantastiske utsikten over fjorder og fjell, noe som gjør dem svært attraktive for kjøpere som ønsker å bo i en idyllisk nordnorsk setting.

Det er verdt å merke seg at prisnivået for eiendommer i Finnsnes generelt sett er noe lavere enn i de større byene i Norge. Dette gjør Finnsnes til et attraktivt alternativ for de som ønsker å finne sitt drømmehjem til en mer overkommelig pris.

Eiendomsmegler Finnsnes

Når det gjelder eiendomsmeglere i Finnsnes, finnes det flere veletablerte aktører som kan hjelpe deg med å kjøpe eller selge en eiendom i området. Disse eiendomsmeglerne har en bred kunnskap om markedet i Finnsnes og er i stand til å gi deg god veiledning og rådgivning gjennom hele prosessen.

En god eiendomsmegler i Finnsnes vil være dyktig til å finne potensielle kjøpere eller selgere, og vil jobbe hardt for å oppnå en god avtale for begge parter. De vil også sørge for at papirarbeidet blir håndtert på en profesjonell måte, slik at du kan føle deg trygg gjennom hele prosessen.

Å velge riktig eiendomsmegler i Finnsnes er viktig for å få en effektiv og problemfri eiendomstransaksjon. Det er derfor lurt å gjøre grundig research og sammenligne flere meglere før du tar en beslutning.

Om Finnsnes

Finnsnes er en by med rundt 5 600 innbyggere, og er det største tettstedet på Senja. Byen har en rik historie og er kjent for sitt fiske, landbruk og naturskjønne omgivelser. Her finner du et bredt utvalg av butikker, restauranter og kulturaktiviteter som gir byen et levende og pulserende miljø.

Det siste tiåret har Finnsnes opplevd en økende interesse både fra turister og fastboende. Byen har blitt et populært reisemål for de som ønsker å oppleve den vakre naturen i regionen, samt delta i aktiviteter som fiske, fjellturer og kajakkpadling.

Når det gjelder boligmarkedet i Finnsnes, har det vært en jevn økning i eiendomsprisene de siste årene. Dette skyldes i stor grad den økende interessen for området, samt den generelle trenden med stigende eiendomspriser i Norge. Likevel er prisnivået fortsatt relativt lavt sammenlignet med andre deler av landet.

Hva koster en eiendomsmegler i Finnsnes

Prisene på eiendomsmeglertjenester kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi og beliggenhet. Salgsprovisjonen i Finnsnes ligger vanligvis på ca. 1,5% til 3,5% av salgssummen.

Når det gjelder plasseringen av eiendommen i Finnsnes, kan dette også påvirke hva eiendomsmegleren vil ta seg betalt. Eiendommer som er plassert i mer attraktive områder eller har spesielle kvaliteter, for eksempel en fantastisk utsikt eller nærhet til sjøen, kan justere salgsprovisjonen oppover.

Det er viktig å merke seg at det alltid er mulig å forhandle om prisen med eiendomsmegleren. Så det kan være lurt å sjekke med flere meglere og sammenligne deres priser og tjenester før du tar en endelig beslutning. På den måten kan du finne en megler som

Billigste eiendomsmegler i Finnsnes

Velger du en eiendomsmegler i Finnsnes med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Finnsnes som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Finnsnes med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Finnsnes?

I Finnsnes er det eneboliger, rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Finnsnes er 19323 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 41316 kr.
I fjor ble det også solgt 91 eneboliger, og 28 leiligheter i Finnsnes, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Finnsnes.

Hvordan er det å bo i Finnsnes?

I Finnsnes er det innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Finnsnes? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Finnsnes, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Finnsnes, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Finnsnes kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Finnsnes, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Finnsnes

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.