Sammenlign eiendomsmeglere i Fredensborg

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Fredensborg. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Fredensborg

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Charlotte Solli

Premium

Premium

Charlotte Solli

DAGLIG LEDER / FAGANSVARLIG / EIENDOMSMEGLER

EIE Vinderen
Charlotte Solli er ansatt hos EIE Vinderen som DAGLIG LEDER / FAGANSVARLIG / EIENDOMSMEGLER. Charlotte Solli er også rangert på 253 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Charlotte Solli har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Charlotte Solli er ansatt hos EIE Vinderen som DAGLIG LEDER / FAGANSVARLIG / EIENDOMSMEGLER. Charlotte Solli har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
253. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Andrea Lunøe

Premium

Premium

Andrea Lunøe

EIENDOMSMEGLERFULLMEKTIG

EIE Vinderen
Andrea Lunøe er ansatt hos EIE Vinderen som EIENDOMSMEGLERFULLMEKTIG. Andrea Lunøe er også rangert på 254 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Andrea Lunøe har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Andrea Lunøe er ansatt hos EIE Vinderen som EIENDOMSMEGLERFULLMEKTIG. Andrea Lunøe har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
254. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Scott Martinsen

Premium

Premium

Scott Martinsen

PARTNER / EIENDOMSMEGLER MNEF

EIE Vinderen
Scott Martinsen er ansatt hos EIE Vinderen som PARTNER / EIENDOMSMEGLER MNEF. Scott Martinsen er også rangert på 255 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Scott Martinsen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Scott Martinsen er ansatt hos EIE Vinderen som PARTNER / EIENDOMSMEGLER MNEF. Scott Martinsen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
255. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Fredensborg

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
EIE Fredensborg

FREDENSBORGVEIEN 33, 0177 OSLO

FREDENSBORGVEIEN 33, 0177 OSLO

EIE Fredensborg

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

EIE Fredensborg er en anerkjent eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise innen salg av boliger og eiendommer i Fredensborg og områdene rundt. Vi leverer skreddersydde løsninger og har et dedikert team som jobber for å oppnå best mulig resultat for våre kunder.

Beste og billigste eiendomsmegler i Fredensborg

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Fredensborg. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Fredensborg og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Fredensborg basert på positive anmeldelser (2024).
Charlotte Solli
Charlotte Solli (0 anmeldelser)
Andrea Lunøe
Andrea Lunøe (0 anmeldelser)
Scott Martinsen
Scott Martinsen (0 anmeldelser)

Billigste eiendomsmegler i Fredensborg

Velger du en eiendomsmegler i Fredensborg med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Fredensborg som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Fredensborg med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Fredensborg?

I Fredensborg er det eneboliger, rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Fredensborg er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Fredensborg, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Fredensborg.

Hvordan er det å bo i Fredensborg?

I Fredensborg er det innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Fredensborg? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Fredensborg, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Fredensborg, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Fredensborg kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Fredensborg, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Fredensborg

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.