Få tilbud fra megler

Eiendomsmeglere i Frogner

Sammenlign eiendomsmeglere og deres kontorer i Frogner. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Frogner

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Eline Tilley

Verifisert

Premium

1021. av 1000 meglere

Eline Tilley

EIENDOMSMEGLER MNEF | PARTNER

false
true

Megler hos EIE Majorstuen & St. Hanshaugen

Kontakt meg gjerne for en hyggelig og uforpliktende befaring med tilbud på salg av din bolig. Selger i hele Oslo og omegn. Et@eie.no / 48 19 00 93 Vh, Eline Tilley Partner / Eiendomsmegler MNEF EIE Eiendomsmegling

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Eline Tilley.

kr

Martine Mjåland

Verifisert

Premium

. av meglere

Martine Mjåland

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

false
false

Megler hos EIE Majorstuen & St. Hanshaugen

Oppdraget vil bli håndtert av meg, Martine Mjåland, som vil stå for den løpende kontakten med deg som boligselger. Jeg startet i meglerbransjen i 2015 og jeg vet at produktene til EIE kombinert med meg som din megler bidrar til å skape en høyest mulig salgspris for din bolig. Som kontorets fagansvarlig legger jeg stor vekt på faglig kompetanse og for meg er det viktig at du skal føle deg trygg hele veien frem til salget er vel gjennomført. Du skal oppleve at jeg er lett tilgjengelig både for deg og kommende interessenter av din bolig. Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat!

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Martine Mjåland.

kr

Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Sem & Johnsen Eiendomsmegling

Ruseløkkveien 30, 0251 Oslo

Ruseløkkveien 30, 0251 Oslo

Sem & Johnsen Eiendomsmegling

Meglerkontor

Sem & Johnsen Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise innen eiendomsbransjen. De tilbyr skreddersydde tjenester og profesjonell rådgivning med fokus på kundens behov og ønsker. Med sitt engasjerte team sikrer de en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Sem & Johnsen Eiendomsmegling Frogner

Ruseløkkveien 30, 0251 Oslo

Ruseløkkveien 30, 0251 Oslo

Sem & Johnsen Eiendomsmegling Frogner

Meglerkontor

Sem & Johnsen Eiendomsmegling Frogner er en veletablert eiendomsmegler på Frogner i Oslo. Vi tilbyr profesjonell bistand innen salg og kjøp av bolig, og har en sterk lokal tilknytning. Vårt erfarne team jobber dedikert for å sikre trygge og vellykkede eiendomstransaksjoner for våre kunder på Frogner.

Aktiv Frognerveien

Frognerveien 22, Oslo

Frognerveien 22, Oslo

Aktiv Frognerveien

1.0

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Velkommen til Aktiv Frognerveien! Dette er drømmestedet for deg som ønsker å bo midt i hjertet av Oslo. Denne moderne og stilige eiendommen tilbyr flotte leiligheter med fantastisk utsikt og nærhet til alle fasiliteter. Her får du en unik kombinasjon av komfort, bekvemmelighet og en førsteklasses beliggenhet.

EIE Frogner & Aker Brygge

KRISTINELUNDVEIEN 2, 0268 OSLO

KRISTINELUNDVEIEN 2, 0268 OSLO

EIE Frogner & Aker Brygge

Meglerkontor

Et av EIEs råeste meglerkontor finner du lokalisert på Frogner, med både Frogner & Aker Brygge som sitt hovedområde. Er du på jakt etter å få det optimale boligsalget er du virkelig i trygge hender hos denne gjengen. Hos EIE Frogner finner du engasjerte mennesker, som alle jobber mot samme mål; Skape Oslos beste boligannonser. Teamet satser stort på å markedsføre boligene bredt, noe som gjør at de skiller seg ut fra mengden. EIE Frogner & Aker Brygge sin klare ambisjon er å levere over kundens forventning hver gang, ved å levere Oslos råeste boligannonser! Egen fotograf, interiørarkitekt og stylist sørger for en god og sikker totalleveranse. Kontoret ligger flott plassert i Kristinelundveien 2. EIE Frogner & Aker Brygge er svært opptatt av å yte god service til sine kunder, enten de skal selge bolig, eller om du er på jakt etter noe nytt. Dette er eiendomsmeglere som er eksperter på Frogner og omegn og de gir seg ikke før både selger og kjøper er fornøyd.

Utleiemegleren Frogner

Thomas Heftyes gate 39 0267 OSLO

Thomas Heftyes gate 39 0267 OSLO

Utleiemegleren Frogner

Meglerkontor

Utleiemegleren Frogner er en anerkjent eiendomsmegler som spesialiserer seg på utleie av boliger i det eksklusive området Frogner i Oslo. De tilbyr profesjonelle tjenester for både utleiere og leietakere, og hjelper til med å sikre en smidig og pålitelig utleieprosess.

Viser 1 - 12 av 241 eiendommer, siste 12 månedene, sortert etter nyeste først.

Boligsalg i Frogner

Boligtype

Velg en eller fler

Prisklasse

Sum og høyere <

0 kr

Størrelse

Størrelse og høyere <

25

Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingen boligsalg

No items found.
Ingen boligsalg i Frogner

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Viser 1 - 12 av omtaler, sortert etter nyeste først.

Omtaler fra selgere og kjøpere i Frogner

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Frogner er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Frogner

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Frogner

Frogner er et av Oslos mest populære og attraktive boligområder, kjent for sin vakre arkitektur, grønne omgivelser og nærhet til sentrum. Boligmarkedet i Frogner er preget av eksklusive og luksuriøse eiendommer, som ofte får høye priser på grunn av den ettertraktede beliggenheten.


Eiendomsmegler Frogner

Når du skal selge bolig i Frogner, er det viktig å velge en erfaren og kunnskapsrik eiendomsmegler som kjenner markedet godt. En dyktig eiendomsmegler i Frogner vil kunne hjelpe deg med å få en god pris for boligen din, samt håndtere prosessen med salg og markedsføring på en profesjonell måte.


Om Frogner

Frogner er en bydel i Oslo, beliggende vest i byen. Den har en befolkning på ca. 50 000 innbyggere og strekker seg fra Vika og Aker brygge i øst til Bygdøy i vest. Bydelen er kjent for å ha en blanding av klassisk og moderne arkitektur, med representative bygårder og villaer.

Boligmarkedet i Frogner har vært stabilt de siste årene, med etterspørsel etter eksklusive og romslige boliger. Prisene på eiendommer i området har generelt vært på et høyt nivå, med en jevn økning over tid. Det er etterspørsel etter både leiligheter og eneboliger i Frogner, og det er ofte stor konkurranse om de mest attraktive objektene.


Hva koster en eiendomsmegler i Frogner?

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Frogner ligger vanligvis på mellom 1.5% til 3.5% av salgssummen. Dette er et gjennomsnittlig nivå for Oslo, men selvfølgelig kan prisen variere avhengig av eiendommens verdi og plassering.

Plasseringen i Frogner kan påvirke hva eiendomsmegleren tar seg betalt. Noen områder i Frogner er mer ettertraktet enn andre, og megleren kan dermed justere prisene i samsvar med markedet. Dette kan være grunnet nærhet til parker, sjøen eller kjente severdigheter som Vigelandsparken. Det er viktig å diskutere betaling med eiendomsmegleren på forhånd for å sikre at du er enig om honoraret før oppdraget starter.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Frogner, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Frogner kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Frogner, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Frogner

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1002 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.