Få tilbud fra megler

Eiendomsmeglere i Hokksund

Sammenlign eiendomsmeglere og deres kontorer i Hokksund. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Hokksund

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Dialog Eiendomsmegling Hokksund

Parkveien, 3300 Hokksund

Parkveien, 3300 Hokksund

Dialog Eiendomsmegling Hokksund

Meglerkontor

Dialog Eiendomsmegling Hokksund - din lokale eiendomsekspert. Med inngående kunnskap om Hokksunds unike marked, tilbyr vi skreddersydde eiendomsløsninger. Vårt dedikerte team jobber hardt for å tilfredsstille dine behov og sikre trygghet i hele salgsprosessen. Velkommen til en personlig og profesjonell opplevelse.

Aktiv Kløfta

Trondheimsvegen 84, 2040 Kløfta

Trondheimsvegen 84, 2040 Kløfta

Aktiv Kløfta

Meglerkontor

Aktiv Kløfta er en eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service i Kløfta-området. De har et bredt spekter av eiendommer til salgs og utleie, og jobber hardt for å finne den perfekte løsningen for kundene sine.

Viser 1 - 12 av 241 eiendommer, siste 12 månedene, sortert etter nyeste først.

Boligsalg i Hokksund

Boligtype

Velg en eller fler

Prisklasse

Sum og høyere <

0 kr

Størrelse

Størrelse og høyere <

25

Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingen boligsalg

No items found.
Ingen boligsalg i Hokksund

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Viser 1 - 12 av omtaler, sortert etter nyeste først.

Omtaler fra selgere og kjøpere i Hokksund

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Hokksund er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Hokksund

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Hokksund

Hokksund er en vakker by som ligger i Øvre Eiker kommune, i hjertet av Buskerud. Byen har opplevd en jevn økning i boligprisene de siste årene, og tilbyr et variert utvalg av boliger som passer ethvert behov og budsjett.


Eiendomsmegler Hokksund

Hvis du vurderer å kjøpe eller selge en eiendom i Hokksund, kan du stole på våre erfarne eiendomsmeglere for å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Vårt team av dedikerte og kunnskapsrike meglere er eksperter på lokal eiendomsmarkedet og vil gi deg råd og veiledning for å sikre en vellykket transaksjon.


Om Hokksund

Hokksund er en sjarmerende by med en befolkning på rundt 4 500 innbyggere. Byen ligger ved Drammenselva og har en unik beliggenhet omgitt av vakker natur og fjorder. Hokksund har et rikt kulturliv og tilbyr mange rekreasjonsmuligheter, inkludert flotte turstier og idrettsanlegg.

Boligmarkedet i Hokksund har opplevd en stabil vekst de siste årene, med etterspørsel etter både eldre hus med tradisjonell sjarm og moderne leiligheter i nye utviklingsprosjekter. Med sin nærhet til Oslo og gode transportforbindelser, er Hokksund et attraktivt sted å bo for både lokalbefolkning og pendler.


Hva koster en eiendomsmegler i Hokksund

Salgsprovisjonen for en eiendomsmegler i Hokksund varierer vanligvis fra 1,5% til 3,5% av salgssummen. Prisen kan imidlertid variere avhengig av flere faktorer, inkludert plasseringen av eiendommen.

I sentrale områder av Hokksund, hvor det er stor etterspørsel og høy konkurranse, kan eiendomsmeglere være villige til å senke provisjonen for å sikre oppdraget. På den annen side kan eiendomsmeglere i mer avsidesliggende områder ta seg betalt en litt høyere provisjon på grunn av lavere antall potensielle kjøpere.

Det er viktig å diskutere provisjonen og eventuelle andre kostnader med eiendomsmegleren din før du inngår en avtale, slik at du har fullstendig klarhet og forståelse for kostnadene involvert i eiendomstransaksjonen.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Hokksund, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Hokksund kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Hokksund, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Hokksund

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1002 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.