Sammenlign eiendomsmeglere i Indre Sogn

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Indre Sogn. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Indre Sogn

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Malin Låksrud Øyre

Premium

Premium

Malin Låksrud Øyre

Eiendomsmegler MNEF

Garanti Eiendomsmegling Indre Sogn
Malin Låksrud Øyre er ansatt hos Garanti Eiendomsmegling Indre Sogn som Eiendomsmegler MNEF. Malin Låksrud Øyre er også rangert på 131 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Malin Låksrud Øyre har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Malin Låksrud Øyre er ansatt hos Garanti Eiendomsmegling Indre Sogn som Eiendomsmegler MNEF. Malin Låksrud Øyre har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
131. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Connie Lise Kvammen

Premium

Premium

Connie Lise Kvammen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Garanti Eiendomsmegling Indre Sogn
Connie Lise Kvammen er ansatt hos Garanti Eiendomsmegling Indre Sogn som Eiendomsmeglerfullmektig MNEF. Connie Lise Kvammen er også rangert på 132 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Connie Lise Kvammen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Connie Lise Kvammen er ansatt hos Garanti Eiendomsmegling Indre Sogn som Eiendomsmeglerfullmektig MNEF. Connie Lise Kvammen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
132. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Torleiv Lægreid

Premium

Torleiv Lægreid er ansatt hos Garanti Eiendomsmegling Indre Sogn som Megler MNEF. Torleiv Lægreid er også rangert på 135 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Torleiv Lægreid har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Torleiv Lægreid er ansatt hos Garanti Eiendomsmegling Indre Sogn som Megler MNEF. Torleiv Lægreid har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
135. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Indre Sogn

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Eigedomsmekling Sogn Og Fjordane

Langebruvegen 12, 6800 Førde

Langebruvegen 12, 6800 Førde

Eigedomsmekling Sogn Og Fjordane

3.0

Ingen omtaler

2 omtaler

Meglerkontor

Eigedomsmekling Sogn Og Fjordane tilbyr profesjonell og pålitelig eiendomsmeglingstjenester i vakre Sogn Og Fjordane. Vårt erfarne team står klare til å veilede og bistå deg gjennom hele prosessen, enten du skal kjøpe eller selge eiendom. Ta kontakt i dag for en trygg og effektiv eiendomshandel!

Garanti Eiendomsmegling Indre Sogn

Storevegen 9, Postboks 27 6884 Øvre Årdal

Storevegen 9, Postboks 27 6884 Øvre Årdal

Garanti Eiendomsmegling Indre Sogn

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Garanti Eiendomsmegling er en pålitelig eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise på markedet. Vi leverer enestående tjenester til både kjøpere og selgere, og vårt dedikerte team jobber hardt for å sikre vellykkede eiendomstransaksjoner. Vi er stolte av vårt omdømme for å levere kvalitet, tillit og profesjonalitet til våre kunder.

Beste og billigste eiendomsmegler i Indre Sogn

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Indre Sogn. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Indre Sogn og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Indre Sogn basert på positive anmeldelser (2024).
Malin Låksrud Øyre
Malin Låksrud Øyre (0 anmeldelser)
Connie Lise Kvammen
Connie Lise Kvammen (0 anmeldelser)
Torleiv Lægreid
Torleiv Lægreid (0 anmeldelser)

Boligmarkedet i Indre Sogn

Indre Sogn er en vakker region i Norge som tiltrekker seg både beboere og besøkende med sine naturskjønne omgivelser og enkel tilgang til friluftsaktiviteter. Boligmarkedet i Indre Sogn har vært stabilt de siste årene, med et jevnt antall salg og moderat prisvekst. Her finner du et variert utvalg av boliger, alt fra eneboliger og leiligheter til rekkehus og hytter.

Eiendomsmegler Indre Sogn

Når det gjelder eiendomsmeglere i Indre Sogn, finnes det flere profesjonelle og erfarne meglere som kan hjelpe deg med å kjøpe eller selge eiendom i området. Disse meglerne har inngående kunnskap om lokalmarkedet, og de kan gi deg råd og veiledning basert på deres ekspertise. Enten du er en førstegangskjøper eller en erfaren investor, kan en dyktig eiendomsmegler være ditt viktigste verktøy for å oppnå suksess i eiendomstransaksjoner i Indre Sogn.

Om Indre Sogn

Indre Sogn er en region beliggende i Vestland fylke i Norge. Med sin naturskjønne beliggenhet mellom fjell og fjorder, tiltrekker området seg turister fra hele verden. Regionen har en blanding av småbyer, landsbyer og landlig område, med et samlet befolkningstall på rundt 35 000 innbyggere. Boligmarkedet i Indre Sogn har opplevd en jevn økning i popularitet de siste årene, delvis på grunn av regionens vakre natur og gode levestandard.

Hva koster en eiendomsmegler i Indre Sogn

Prisene for eiendomsmeglertjenester i Indre Sogn varierer avhengig av flere faktorer, inkludert plassering og type eiendom. Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Indre Sogn ligger vanligvis i området mellom 1,5% og 3,5% av salgsprisen. Det er imidlertid viktig å merke seg at prisen kan variere og forhandles med den enkelte megleren.

I tillegg kan plasseringen i Indre Sogn påvirke hva en eiendomsmegler tar seg betalt. Hvis eiendommen ligger i en populær by eller et attraktivt område, kan megleren ta en høyere provisjon fordi markedet er mer konkurransedyktig og etterspørselen er større. Derfor er det viktig å få tilbud fra forskjellige meglere og vurdere deres provisjonsstruktur før du tar en beslutning.

Billigste eiendomsmegler i Indre Sogn

Velger du en eiendomsmegler i Indre Sogn med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Indre Sogn som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Indre Sogn med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Indre Sogn?

I Indre Sogn er det eneboliger, rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Indre Sogn er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Indre Sogn, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Indre Sogn.

Hvordan er det å bo i Indre Sogn?

I Indre Sogn er det innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Indre Sogn? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Indre Sogn, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Indre Sogn, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Indre Sogn kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Indre Sogn, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Indre Sogn

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.