Finn de beste eiendomsmeglerne i Kemer

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Kemer? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Boligmarkedet i Kemer

Boligmarkedet i Kemer er preget av en attraktiv beliggenhet og et voksende turistmarked. Denne vakre kystbyen, som ligger i Antalya-provinsen i Sør-Tyrkia, tiltrekker seg både turister og fastboende på grunn av sitt behagelige klima, vakre strender og fantastiske naturlandskap.

I de siste årene har boligmarkedet i Kemer opplevd en jevn økning i etterspørselen etter eiendommer. Turister og investorer er i stadig større grad villige til å kjøpe på dette stedet på grunn av dets potensial for høy avkastning på investeringen.

Det er et bredt utvalg av eiendommer tilgjengelig i Kemer, inkludert leiligheter, villaer og tomter for utvikling. Prisene varierer avhengig av størrelse, beliggenhet og fasiliteter til eiendommen.

Eiendomsmegler Kemer

Når du vurderer å kjøpe eller selge eiendom i Kemer, er det viktig å ha en kompetent eiendomsmegler ved din side. En erfaren eiendomsmegler i Kemer vil kunne veilede deg gjennom hele prosessen, hjelpe deg med å finne den beste eiendommen til riktig pris, og sikre en jevn og vellykket transaksjon.

Eiendomsmeglerne i Kemer har god lokal kunnskap om eiendomsmarkedet og har et bredt nettverk av kontakter som gjør at de kan finne de beste eiendommene som passer dine behov og preferanser.

Du kan forvente at en eiendomsmegler i Kemer tilbyr tjenester som eiendomsvurdering, markedsføring av eiendommen, forhandlinger med potensielle kjøpere/selgere og gjennomføring av juridiske formaliteter.

Om Kemer

Kemer er en sjarmerende by som ligger ved foten av Tauros-fjellene og er omgitt av vakre furuskoger. Med en befolkning på rundt 30 000 innbyggere tilbyr byen et rolig og behagelig livsstil, samtidig som den har et pulserende natteliv og et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker.

Byen er kjent for sin vakre marina og sine strender. Marinaen er et populært sted for fritidsbåter, og den er vertskap for mange livlige festivaler og arrangementer i sommermånedene. Kemer er også kjent for sitt brede spekter av utendørsaktiviteter, inkludert seiling, dykking, fotturer og terrengsykling.

De siste årene har Kemer opplevd en betydelig økning i turiststrømmen, noe som har medført et økende behov for boliger både for feriegjester og fastboende. Dette har bidratt til å styrke boligmarkedet i Kemer og gjør det til et attraktivt sted å investere i eiendom.

Hva koster en eiendomsmegler i Kemer

Prisen for tjenestene til en eiendomsmegler i Kemer vil variere avhengig av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi og plassering.

I Kemer ligger salgsprovisjonen vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av eiendommens salgspris. Dette kan imidlertid variere avhengig av meglerens erfaring, markedets tilstand og de spesifikke forholdene ved eiendommen.

I tillegg kan plasseringen av eiendommen i Kemer påvirke hva megleren vil ta seg betalt. Dersom eiendommen er sentralt beliggende eller på et attraktivt sted nær strender, restauranter og andre fasiliteter, kan megleren ta seg betalt en høyere provisjon på grunn av den økte etterspørselen og verdien av eiendommen.

Flere steder i nærheten av Kemer

No items found.

Få tilbud fra megler i Kemer

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Kemer

Vi finner ingen meglere i dette området.