Sammenlign eiendomsmeglere i Kemer

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Kemer. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Kemer

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Kemer

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Kemer

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Kemer

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Kemer

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Kemer

Boligmarkedet i Kemer er preget av en attraktiv beliggenhet og et voksende turistmarked. Denne vakre kystbyen, som ligger i Antalya-provinsen i Sør-Tyrkia, tiltrekker seg både turister og fastboende på grunn av sitt behagelige klima, vakre strender og fantastiske naturlandskap.

I de siste årene har boligmarkedet i Kemer opplevd en jevn økning i etterspørselen etter eiendommer. Turister og investorer er i stadig større grad villige til å kjøpe på dette stedet på grunn av dets potensial for høy avkastning på investeringen.

Det er et bredt utvalg av eiendommer tilgjengelig i Kemer, inkludert leiligheter, villaer og tomter for utvikling. Prisene varierer avhengig av størrelse, beliggenhet og fasiliteter til eiendommen.

Eiendomsmegler Kemer

Når du vurderer å kjøpe eller selge eiendom i Kemer, er det viktig å ha en kompetent eiendomsmegler ved din side. En erfaren eiendomsmegler i Kemer vil kunne veilede deg gjennom hele prosessen, hjelpe deg med å finne den beste eiendommen til riktig pris, og sikre en jevn og vellykket transaksjon.

Eiendomsmeglerne i Kemer har god lokal kunnskap om eiendomsmarkedet og har et bredt nettverk av kontakter som gjør at de kan finne de beste eiendommene som passer dine behov og preferanser.

Du kan forvente at en eiendomsmegler i Kemer tilbyr tjenester som eiendomsvurdering, markedsføring av eiendommen, forhandlinger med potensielle kjøpere/selgere og gjennomføring av juridiske formaliteter.

Om Kemer

Kemer er en sjarmerende by som ligger ved foten av Tauros-fjellene og er omgitt av vakre furuskoger. Med en befolkning på rundt 30 000 innbyggere tilbyr byen et rolig og behagelig livsstil, samtidig som den har et pulserende natteliv og et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker.

Byen er kjent for sin vakre marina og sine strender. Marinaen er et populært sted for fritidsbåter, og den er vertskap for mange livlige festivaler og arrangementer i sommermånedene. Kemer er også kjent for sitt brede spekter av utendørsaktiviteter, inkludert seiling, dykking, fotturer og terrengsykling.

De siste årene har Kemer opplevd en betydelig økning i turiststrømmen, noe som har medført et økende behov for boliger både for feriegjester og fastboende. Dette har bidratt til å styrke boligmarkedet i Kemer og gjør det til et attraktivt sted å investere i eiendom.

Hva koster en eiendomsmegler i Kemer

Prisen for tjenestene til en eiendomsmegler i Kemer vil variere avhengig av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi og plassering.

I Kemer ligger salgsprovisjonen vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av eiendommens salgspris. Dette kan imidlertid variere avhengig av meglerens erfaring, markedets tilstand og de spesifikke forholdene ved eiendommen.

I tillegg kan plasseringen av eiendommen i Kemer påvirke hva megleren vil ta seg betalt. Dersom eiendommen er sentralt beliggende eller på et attraktivt sted nær strender, restauranter og andre fasiliteter, kan megleren ta seg betalt en høyere provisjon på grunn av den økte etterspørselen og verdien av eiendommen.

Hvordan er markedet i Kemer?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Kemer med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Kemer er det eneboliger, rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Kemer er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Kemer, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Kemer.

Hvordan er det å bo i Kemer?

I Kemer er det innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Kemer? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Kemer, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Kemer, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Kemer kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Kemer, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Kemer

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.