Sammenlign eiendomsmeglere i Kolbotn

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Kolbotn. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Kolbotn

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Kolbotn

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Attentus Eiendomsmegling

Torshovgata 8, Oslo

Torshovgata 8, Oslo

Attentus Eiendomsmegling

5.0

Ingen omtaler

5 omtaler

Meglerkontor

Attentus Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise innen salg, kjøp og utleie av eiendommer. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og profesjonell rådgivning for å sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Kolbotn

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Kolbotn

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Kolbotn

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Kolbotn er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Kolbotn

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Kolbotn

Kolbotn er en populær og attraktiv by i Akershus, med et livlig boligmarked. Her finner man et bredt spekter av boliger, fra moderne leiligheter til store eneboliger. De siste årene har boligmarkedet i Kolbotn vært preget av en jevn økning i etterspørselen etter boliger, noe som har resultert i stigende priser.


Eiendomsmegler Kolbotn

Som etterspørselen etter boliger øker i Kolbotn, er det viktig å ha en kompetent og erfaren eiendomsmegler ved sin side. En dyktig eiendomsmegler i Kolbotn vil kjenne markedet godt og kunne gi deg råd og veiledning basert på sin lokale kunnskap. De vil ha gode nettverk og ressurser for å hjelpe deg med å finne den rette kjøperen eller selgeren for din eiendom.


Om Kolbotn

Kolbotn er en by som ligger i Oppegård kommune i Akershus, og har rundt 9 000 innbyggere. Byen har et rikt kulturliv og tilbyr flere fritidsaktiviteter, som blant annet idrettslag, konserter og teateroppsetninger. Kolbotn er kjent for sitt naturskjønne landskap med flere turmuligheter, samtidig som det er godt tilknyttet Oslo med gode kollektivforbindelser.


Hva koster en eiendomsmegler i Kolbotn

I Kolbotn ligger salgsprovisjonen for eiendomsmeglere vanligvis på rundt 1,5% til 3,5% av salgssummen. Prisen kan variere avhengig av flere faktorer, blant annet type eiendom, beliggenhet og markedsforhold. Plasseringen i Kolbotn kan også påvirke hva en eiendomsmegler vil ta seg betalt. For eksempel kan en sentrumsnær eiendom ha høyere priser enn en eiendom i utkanten av byen.

Hvordan er markedet i Kolbotn?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Kolbotn med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Kolbotn er det eneboliger, rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Kolbotn er 43535 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 62044 kr.
I fjor ble det også solgt 267 eneboliger, og 365 leiligheter i Kolbotn.

Hvordan er det å bo i Kolbotn?

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Kolbotn, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Kolbotn kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Kolbotn, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Kolbotn

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.