Sammenlign eiendomsmeglere i Koppang

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Koppang. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Koppang

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

Din informasjon er kryptert

Du kontakter nå Åste Christine Gjermunds

Takk! Meldingen din har blitt sendt til Åste Christine Gjermunds

Prøv igjen senere
Avbryt / Lukk boksen

Premium

Verifisert

Åste Christine Gjermunds

Aktiv Elverum

Premium

Verifisert

Mest AKTIV

Anmeldelser

Anmeldelser

Ingen data

Boligsalg

Flest salg

salg

Siste 12 mnd

Ingen data

Salgspris

95.2%

% av original salgspris

Ingen data

Gebyr

Ingen data

+ andre kostnader

Salgstid

Ingen data
dager
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Koppang

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aktiv Elverum

Storgata 15, Elverum

Storgata 15, Elverum

Aktiv Elverum

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Aktiv Elverum er en pålitelig og profesjonell eiendomsassistent som hjelper bedrifter med å finne egnede eiendommer i Elverum-området. Vi tilbyr skreddersydde løsninger, og vår ekspertise og omfattende nettverk gjør at vi kan finne den perfekte eiendommen for våre kunder. Kontakt oss i dag for å få hjelp til å realisere

Se alle boligsalg

Boligsalg i Koppang

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Koppang

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Koppang

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Koppang er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Koppang

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Koppang

Koppang er en idyllisk by beliggende i Østerdalen, i Innlandet fylke. Byen er omgitt av vakker natur, med skogkledde fjell og elver som skaper en fantastisk atmosfære. Boligmarkedet i Koppang har vært stabilt de siste årene, med et jevnt antall boliger som er tilgjengelige på markedet.


Eiendomsmegler Koppang

Som eiendomsmegler i Koppang har jeg lang erfaring med å bistå både selgere og kjøpere i sine eiendomstransaksjoner. Jeg er godt kjent med det lokale markedet og kan derfor tilby profesjonell veiledning og rådgivning til mine kunder. Med et bredt nettverk av kontakter og dyktige samarbeidspartnere, jobber jeg hardt for å sikre at mine kunder oppnår best mulig pris for sin eiendom.


Om Koppang

Koppang er en liten by med omtrent 1000 innbyggere. Byen er kjent for sitt aktive friluftsliv og det vakre landskapet den er omgitt av. Beliggenheten mellom fjell og vann gjør det til et attraktivt sted for naturelskere og friluftsentusiaster. Boligmarkedet i Koppang har hatt en moderat vekst de siste årene, med etterspørsel etter både eneboliger og leiligheter.


Hva koster en eiendomsmegler i Koppang

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Koppang varierer vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av boligens salgspris. En faktor som kan påvirke prisen er beliggenheten til eiendommen. Hvis eiendommen er i et attraktivt område med høy etterspørsel, kan megleren ta seg betalt i øvre del av skalaen. På samme måte kan en mer utfordrende beliggenhet eller et mindre etterspurt område føre til en lavere pris for meglerens tjenester.


Hvordan er markedet i Koppang?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Koppang med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Koppang er det 1543 eneboliger, 79 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 52 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Koppang er 10471 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt 24 eneboliger, og leiligheter i Koppang.

Hvordan er det å bo i Koppang?

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Koppang, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Koppang kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Koppang, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Koppang

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.