Finn de beste eiendomsmeglerne i Måløy

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Måløy? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Boligmarkedet i Måløy

Boligmarkedet i Måløy har vært stabilt de siste årene, med en jevn økning i antall salg og relativt moderat prisvekst. Byen er kjent for sitt vakre naturlandskap og nærhet til sjøen, noe som gjør den attraktiv for både fastboende og ferieboligeiere.


Eiendomsmegler Måløy

Det finnes flere erfarne eiendomsmeglere i Måløy som er dyktige til å håndtere salg og kjøp av eiendommer. De har god kunnskap om det lokale markedet, og kan bistå både selgere og kjøpere med å få en god og trygg handel.


Om Måløy

Måløy er en liten kystby i Vågsøy kommune i Nordfjord i Vestland fylke. Byen har ca. 3 500 innbyggere, og er kjent for sin fiskehavn og fiskeindustri. Måløy har en hyggelig atmosfære med koselige gater, flotte fjorder og vakre fjellandskap.

Boligmarkedet i Måløy har vært relativt stabilt de siste årene. Prisnivået varierer avhengig av beliggenhet, størrelse og stand på boligen. Det er etterspørsel etter både eneboliger, leiligheter og fritidsboliger i området. I tillegg til det vakre naturlandskapet, tiltrekker Måløy seg også kjøpere som ønsker å nyte godt av byens gode infrastruktur og nærhet til service og fasiliteter.


Hva koster en eiendomsmegler i Måløy?

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Måløy varierer vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgsprisen. Prisen kan imidlertid påvirkes av flere faktorer, inkludert boligens verdi, beliggenhet og hvor lang tid det forventes at salgsprosessen vil ta.

I Måløy kan meglerens honorar også påvirkes av plasseringen av eiendommen. Dersom eiendommen ligger i en attraktiv del av byen, med god tilgang til fasiliteter og flott utsikt, kan megleren ta seg betalt i øvre del av skalaen. På den andre siden, hvis eiendommen ligger i en mindre populær del av byen eller har dårligere beliggenhet, kan meglerens honorar være lavere.

Skal du kjøpe bolig i Måløy? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem?Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Måløy, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Måløy kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Måløy, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Flere steder i nærheten av Måløy

No items found.

Få tilbud fra megler i Måløy

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Måløy