Sammenlign eiendomsmeglere i Marbella

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Marbella. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Marbella

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Marbella

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Marbella

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Marbella

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Marbella

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Marbella

Marbella er kjent for sitt luksuriøse boligmarked og er en av de mest ettertraktede destinasjonene i Spania for både kjøp og salg av eiendom. Her finner man et bredt utvalg av eksklusive eiendommer, fra vakre villaer med havutsikt til moderne leiligheter i sentrum. Marbellas boligmarked har vist seg å være stabilt og attraktivt for både nasjonale og internasjonale kjøpere.


Eiendomsmegler Marbella

Hvis du ønsker å kjøpe eller selge eiendom i Marbella, vil en erfaren eiendomsmegler være din beste ressurs. De har omfattende kunnskap om lokalområdet, markedstrender og prisnivåer, og kan veilede deg gjennom hele kjøps- eller salgsprosessen. Med sin ekspertise og profesjonalitet vil en eiendomsmegler i Marbella kunne hjelpe deg med å finne den perfekte eiendommen eller sikre en vellykket salgstransaksjon.


Om Marbella

Marbella, som ligger på Costa del Sol i Andalucía-regionen i Spania, er en pulserende kystby med en blanding av moderne livsstil og tradisjonell spansk sjarm. Byen har en befolkning på rundt 140 000 mennesker, og er kjent for sine vakre strender, luksuriøse marinaer og et rikt kulturelt liv.

De siste årene har boligmarkedet i Marbella opplevd en jevn økning i etterspørselen. Dette skyldes delvis de gunstige klimaforholdene, den vakre naturen i området og tilstedeværelsen av eksklusive fasiliteter som golfbaner, spa og gourmetrestauranter. Prisene på eiendommer har generelt sett vært stabile og har vært på et relativt høyt nivå sammenlignet med andre deler av Spania.


Hva koster en eiendomsmegler i Marbella

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Marbella varierer vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Den eksakte prisen vil imidlertid avhenge av flere faktorer, inkludert type eiendom, beliggenhet, verdi og kompleksitet av transaksjonen.

Plasseringen av eiendommen i Marbella kan også påvirke hva eiendomsmegleren vil ta seg betalt. For eksempel kan luksuriøse eiendommer med havutsikt eller nærhet til eksklusive fasiliteter ha høyere provisjoner sammenlignet med eiendommer i mer avsidesliggende områder.

Hvordan er markedet i Marbella?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Marbella med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Marbella er det eneboliger, rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Marbella er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Marbella, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Marbella.

Hvordan er det å bo i Marbella?

I Marbella er det innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Marbella? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Marbella, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Marbella, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Marbella kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Marbella, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Marbella

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.