Sammenlign eiendomsmeglere i Marseille

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Marseille. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Marseille

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Marseille

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Beste og billigste eiendomsmegler i Marseille

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Marseille. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Marseille og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Marseille basert på positive anmeldelser (2024).
Det virker ikke som at vi har noen aktive meglere i dette området vi kan anbefale.

Boligmarkedet i Marseille

Marseille, den største byen i Sør-Frankrike, har et variert og spennende boligmarked. Med sin fantastiske beliggenhet ved Middelhavet og rike historie tiltrekker Marseille både lokale og utenlandske kjøpere.

Eiendomsmegler Marseille

Å selge eller kjøpe en eiendom i Marseille kan være en kompleks prosess, og det er her en erfaren eiendomsmegler kommer inn i bildet. Eiendomsmeglerne i Marseille er stolte av sitt omfattende nettverk og kunnskap om lokalområdet. De vil veilede deg gjennom hele prosessen, fra verdivurdering til signering av kontrakt.

Om Marseille

Marseille er en livlig og pulserende by med en befolkning på over 800 000 mennesker. Byen er kjent for sin kultur, arkitektur og gastronomi. Boligmarkedet har opplevd en jevn vekst de siste årene, med et bredt spekter av eiendommer som tilbys til salgs.

Marseille har et mangfoldig utvalg av boliger, fra sjarmerende leiligheter i de historiske bydelene til moderne villaer med havutsikt. Ulike nabolag tilbyr ulike fordeler, som nærhet til strender, gode skoler eller kulturelle attraksjoner.

Med den økende interessen for eiendommer i Marseille, er det viktig å ha en pålitelig eiendomsmegler som kan hjelpe deg med å navigere i markedet og sikre at du får den beste avtalen.

Hva koster en eiendomsmegler i Marseille?

Prisene for eiendomsmeglertjenester i Marseille varierer, men salgsprovisjonen ligger vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgsprisen. Den endelige prisen avhenger av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi, beliggenhet og kompleksitet.

I noen tilfeller kan prisen også påvirkes av eiendommens plassering i Marseille. Boliger i populære områder, som sentrum eller nærheten til strender, kan ha høyere salgspriser og dermed en høyere provisjon for eiendomsmegleren.

Det er viktig å huske at prisen på eiendomsmeglerens tjenester skal gjenspeile den ekspertisen og innsatsen de legger ned i salgsprosessen, og det er verdt å investere i en kvalifisert og erfaren megler som kan hjelpe deg med å oppnå dine eiendomsdrømmer i Marseille.

Billigste eiendomsmegler i Marseille

Velger du en eiendomsmegler i Marseille med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Marseille som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Marseille med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Marseille?

I Marseille er det eneboliger, rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Marseille er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Marseille, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Marseille.

Hvordan er det å bo i Marseille?

I Marseille er det innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Marseille? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Marseille, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Marseille, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Marseille kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Marseille, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Marseille

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.