Sammenlign eiendomsmeglere i Nøtterøy

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Nøtterøy. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Nøtterøy

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Nøtterøy

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Nøtterøy

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Nøtterøy

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Nøtterøy

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Nøtterøy

Nøtterøy er en idyllisk og attraktiv øybeliggende kommune utenfor Tønsberg i Vestfold. Boligmarkedet i Nøtterøy har vært stabilt og har opplevd jevn vekst de siste årene. Med sin vakre natur, nærhet til sjøen og gode infrastruktur, tiltrekker Nøtterøy seg både lokale og tilreisende kjøpere.


Eiendomsmegler Nøtterøy

Nøtterøy har et bredt spekter av eiendomsmeglere som opererer i området. Disse meglerne er erfarne og godt kjent med markedet i Nøtterøy. De tilbyr en rekke tjenester, inkludert salg og kjøp av eiendommer, utleie, verdivurdering og juridisk rådgivning. Eiendomsmeglerne i Nøtterøy er dedikerte til å hjelpe kundene sine med å oppnå en vellykket eiendomshandel.


Om Nøtterøy

Nøtterøy er en attraktiv kommune som tiltrekker seg både lokale og tilreisende innbyggere. Med sin naturskjønne beliggenhet og nærhet til sjøen, byr Nøtterøy på flotte turmuligheter og rekreasjonsaktiviteter. Kommunen har omtrent 25 000 innbyggere, og boligmarkedet har opplevd en jevn økning de siste årene.


Hva koster en eiendomsmegler i Nøtterøy

Prisen for en eiendomsmegler i Nøtterøy varierer avhengig av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi og lokasjon. Vanligvis ligger salgsprovisjonen på mellom 1.5% til 3.5% av eiendommens salgspris. Meglerens honorar kan også påvirkes av plasseringen i Nøtterøy. Dersom eiendommen befinner seg i et ettertraktet område med høy etterspørsel, kan megleren ta seg bedre betalt.

Hvordan er markedet i Nøtterøy?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Nøtterøy med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Nøtterøy er det eneboliger, rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Nøtterøy er 39534 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 47907 kr.
I fjor ble det også solgt 209 eneboliger, og 66 leiligheter i Nøtterøy, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Nøtterøy.

Hvordan er det å bo i Nøtterøy?

I Nøtterøy er det innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Nøtterøy? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Nøtterøy, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Nøtterøy, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Nøtterøy kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Nøtterøy, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Nøtterøy

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.