Sammenlign eiendomsmeglere i Otta

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Otta. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Otta

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Otta

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Otta

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Otta

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Otta

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Otta er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Otta

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Otta

Det siste året har boligmarkedet i Otta vært relativt stabilt. Prisene på boliger har generelt sett vært jevnt stigende, og etterspørselen etter boliger er fortsatt høy. Otta er en attraktiv plass å bo for både familier og enkeltpersoner, med vakker natur og et godt utvalg av fasiliteter og aktiviteter.


Eiendomsmegler Otta

Når det gjelder eiendomsmeglere i Otta, er det flere dyktige og erfarne meglere å velge mellom. Disse meglerne har god lokalkunnskap og kan hjelpe deg med å finne den perfekte eiendommen i Otta-området. Enten du er ute etter en leilighet, en enebolig eller en hytte, kan en eiendomsmegler i Otta bistå deg i hele kjøpsprosessen.


Om Otta

Otta er en by i Gudbrandsdalen i Innlandet fylke. Byen har omtrent 3 500 innbyggere. Otta ligger vakkert til ved elven Otta, omgitt av fjell og naturskjønne områder. Byen har et rikt kulturliv og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og arrangementer for innbyggerne både sommer og vinter. Otta er også et knutepunkt for transport, med gode buss- og togforbindelser til resten av Norge.


Hva koster en eiendomsmegler i Otta

Prisen for en eiendomsmegler i Otta avhenger av flere faktorer, inkludert plasseringen av eiendommen. Salgsprovisjonen varierer vanligvis fra 1,5% til 3,5% av salgssummen. I noen tilfeller kan denne provisjonen være forhandlingsbar. Eiendomsmeglere tar også ofte betalt for andre tjenester som markedsføring og visninger. Det kan være lurt å kontakte flere meglere for å få tilbud og sammenligne priser før du tar et valg.

Hvordan er markedet i Otta?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Otta med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Otta er det 2504 eneboliger, 161 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 157 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Otta er 12514 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt 10 eneboliger, og 1 leiligheter i Otta.

Hvordan er det å bo i Otta?

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Otta, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Otta kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Otta, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Otta

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.