Finn de beste eiendomsmeglerne i Paris

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Paris? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Boligmarkedet i Paris

Paris er kjent verden over for sitt pulserende boligmarked. Byen tiltrekker seg både nasjonale og internasjonale investorer på grunn av sin eleganse, kultur og historie. Boligmarkedet i Paris kan være utfordrende og konkurransedyktig, spesielt i populære områder som Marais, Saint-Germain-des-Prés og Le Marais.


Eiendomsmegler Paris

En dyktig eiendomsmegler i Paris er avgjørende når det gjelder å få best mulig betingelser og finne drømmeboligen din i byen. Eiendomsmeglere i Paris er eksperter på det lokale markedet og kan hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen, fra søk etter eiendommer til forhandlinger og avslutning. De har omfattende kunnskap om ulike nabolag, priser, regler og formaliteter.


Om Paris

Paris, også kjent som "Byen av lys", er hovedstaden i Frankrike og har en befolkning på over 2 millioner innbyggere. Byen tiltrekker seg millioner av turister hvert år på grunn av sin fantastiske arkitektur, verdensberømte museer, smakfulle mat og en unik atmosfære. Boligmarkedet i Paris har vært relativt stabilt de siste årene, med jevn økning i eiendomsprisene.


Hva koster en eiendomsmegler i Paris

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Paris ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Det er viktig å merke seg at denne provisjonen kan variere avhengig av beliggenheten i Paris. I de mest etterspurte områdene, som for eksempel sentrum eller eksklusive nabolag som Le Marais eller Saint-Germain-des-Prés, kan meglere ta seg betalt i øvre del av spekteret.

Skal du kjøpe bolig i Paris? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem?Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Paris, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Paris kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Paris, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Flere steder i nærheten av Paris

No items found.

Få tilbud fra megler i Paris

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Paris

Vi finner ingen meglere i dette området.