Finn de beste eiendomsmeglerne i Røa

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Røa? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Eie Eiendomsmegling

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

Eie Eiendomsmegling

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Eie Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med stor kunnskap og erfaring innenfor boligmarkedet. Vi tilbyr profesjonell og personlig service, og har et stort nettverk av kjøpere og selgere. Vår mål er å gi våre kunder en enkel og trygg salgs- eller kjøpsprosess, med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Mer informasjon

DNB Eiendom Røa

DNB Eiendom Røa

1

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

DNB Eiendom Røa er en erfaren og pålitelig eiendomsmegler som betjener Røa-området. Med en sterk lokal tilstedeværelse og omfattende kunnskap om markedet, tilbyr de skreddersydde løsninger for både kjøp og salg av eiendom. Kundene kan stole på deres profesjonalitet og dedikerte service for en stressfri eiendomstransaksjon.

Mer informasjon

Boligmarkedet i Røa

Røa er en attraktiv bydel i Oslo, kjent for sin rolige og familievennlige atmosfære. Boligmarkedet i Røa har vært stabilt og ettertraktet de siste årene, med et jevnt antall boligsalg og en økende interesse for å bosette seg her.

Bydelen har et variert utvalg av boliger, fra leiligheter i moderne bygårder til romslige eneboliger med hage. Røa er også kjent for sine grønne områder og nærhet til marka, noe som gjør det til et attraktivt bosted for naturelskere og barnefamilier.

Prisene på boliger i Røa varierer avhengig av størrelse, beliggenhet og standard. Men generelt sett ligger prisnivået noe høyere enn gjennomsnittet i Oslo.


Eiendomsmegler Røa

Når du skal kjøpe eller selge bolig i Røa, er det viktig å finne en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som kjenner området godt. En lokal megler vil ha inngående kunnskap om det lokale boligmarkedet og kunne gi deg råd basert på deres erfaring og ekspertise.

Eiendomsmeglerne i Røa kan hjelpe deg med alle aspekter av bolighandelen, fra verdivurdering og markedsføring til visninger, forhandling og kontraktsinngåelse. De vil sørge for at du får en trygg og effektiv salgsprosess, og vil jobbe hardt for å oppnå best mulig resultat for deg som kunde.


Om Røa

Røa er en bydel i vestlige deler av Oslo, med omtrent 12 500 innbyggere. Bydelen har vokst og utviklet seg de siste årene, og har blitt et populært sted å bosette seg for familier som ønsker en mer rolig og naturskjønn omgivelse.

Røa har et godt utvalg av fasiliteter og tjenester, inkludert flere barnehager, skoler, idrettsanlegg og butikker. Det er også gode transportforbindelser til resten av byen, med både buss og T-bane tilgjengelig.

Boligmarkedet i Røa har vært stabilt og prisene har holdt seg relativt høye de siste årene. Etterspørselen etter boliger i området har vært jevn, og det er forventet at dette vil fortsette i tiden fremover.


Hva koster en eiendomsmegler i Røa

Prisen for eiendomsmeglertjenester i Røa varierer ut i fra en rekke faktorer, inkludert eiendommens verdi, beliggenhet og type. Salgsprovisjonen som eiendomsmegleren tar seg betalt ligger vanligvis på 1,5% til 3,5% av salgssummen.

I tillegg til salgsprovisjonen kan det være andre kostnader knyttet til boligsalget, som tilstandsrapport, markedsføring og eventuelle juridiske tjenester. Disse kostnadene kan variere fra megler til megler.

Plasseringen i Røa kan også påvirke hva eiendomsmegleren tar seg betalt. Dersom boligen ligger i et mer ettertraktet område med høyere prisnivå, kan megleren ta seg en høyere provisjon. Det er derfor viktig å diskutere prisen og betingelsene med eiendomsmegleren før du inngår en avtale.

Skal du kjøpe bolig i Røa? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem?Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Røa, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Røa kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Røa, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Flere steder i nærheten av Røa

No items found.

Få tilbud fra megler i Røa

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Røa

Vi finner ingen meglere i dette området.