Finn de beste eiendomsmeglerne i Spania

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Spania? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Sydeneiendom

Carretera General 20, Arguineguin

Sydeneiendom

1

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Sydeneiendom Gran Canaria spesialiserer seg på boligsalg og utleie på Gran Canaria.

Mer informasjon

Cardenas Gran Canaria

La Lajilla, 2 35120 Arguineguín

Cardenas Gran Canaria

1

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Cárdenas Eiendomsmegler, etablert i 1980 i Arguineguín, er tuftet på å hjelpe mennesker. Grunnleggerne Rolande og Antonio startet med å løse tinglysningsutfordringer for utenlandske eiere av eiendommer. Den suksessen skapte tillit og førte til fokus på service og hjelp, ikke bare salg.

Mer informasjon

Canarihus

Calle Tamaran 2 lokal 84-85-86 35120 Arguineguin, Gran Canaria SPANIA

Canarihus

Canarihus er et erfarent og dedikert team som spesialiserer seg på utleie og salg av boliger på sørsiden av Gran Canaria. Med våre egne lokaler i Ancorasenteret i Arguineguin og som stolte medlemmer av den Canariske eiendomsmeglerforeningen ACEGI, er vi klare til å hjelpe deg med dine boligbehov, enten det er snakk om salg, kjøp eller leie.

Mer informasjon

Costa Blanca Eiendom

Poeta Campos Vasallo, 24 03004 – Alicante (Spain)

Costa Blanca Eiendom

Vi er et Norsk-Spansk eiendomsselskap som selger boliger langs hele den spanske middelhavskysten og på Balearene, men med hovedfokus på Costa Blanca.

Mer informasjon

Esentya Estate SL

Ukjent

Esentya Estate SL

1

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Esentya er et eiendomsmegler firma som driver utfra Costa Blanca. Her er det fire ansastte, Runar Wilhelmsen, Jon Fernando Neeraas, Christina Dahl og Alan Guzman. Christina er den som håndterer kundekontakt og forespørsler.

Mer informasjon

Dinbolig.com

Mirador de los Altos 205, Calle Londres 8, Entrada por Calle Panticosa, 03189 Orihuela Costa Alicante España

Dinbolig.com

Mona Nielsen vil være din kontaktperson hos Dinbolig.com. Dinbolig.com har hovedfokus på Alicante området.

Mer informasjon

Spanialiv Eurobolig

Postboks 986 8001 Bodø

Spanialiv Eurobolig

1

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Spanialiv har hovedfokus på Spania, Tyrkia, Costa Blanca Nord, Costa Blanca Syd, Costa Calida og Costa Del Sol.

Mer informasjon

MEDIMAR EIENDOM

Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja

MEDIMAR EIENDOM

Selskapet er tilknyttet internasjonale advokater med 40 års erfaring innenfor eiendomsrett, skatt, ansvarsrett m.m. som sikrer en ryddig og trygg prosess. Hovedfokus på Alicante.

Mer informasjon

Soleada Eiendom

Ukjent

Soleada Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Et Norsk selskap som har spissfokus på Costa Blanca området i Spania. To norske ansatte, Roar Haug og Hans Kristian Haug.

Mer informasjon

Costa Blanca Bolig

Avenida De Las Naciones 50, Ciudad Quesada

Costa Blanca Bolig

1

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Costa Blanca Bolig, din norske eiendomsmegler i Ciudad Quesada, tilbyr et stort utvalg eiendommer, både bruktboliger, nybygg, luksuseiendommer og eiendommer for investering, slik som hotell, næringsbygg og boligkomplekser.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Remax Gran Canaria

Avenida Los Canarios 2 Edificio Rio Canario Locales 6-8, 35129 Patalavaca, Las Palmas

Remax Gran Canaria

Remax er et anerkjent eiendomsmeglerfirma som leverer profesjonelle tjenester med strålende resultater. Med sin ekspertise og dedikerte team av meglere, sikrer Remax en enestående opplevelse for kjøpere og selgere.

Mer informasjon

Boligmarkedet i Spania

Boligmarkedet i Spania har hatt en positiv utvikling de siste årene. Etter den økonomiske krisen i 2008 har markedet gradvis bedret seg, og det har igjen blitt et attraktivt sted for både nasjonale og internasjonale kjøpere. Spania tilbyr et bredt utvalg av eiendommer, enten det er leiligheter, villaer, rekkehus eller tomter.


Eiendomsmegler Spania

Som eiendomsmegler i Spania har man en viktig rolle i å bistå både selgere og kjøpere med å håndtere eiendomsprosesser. En erfaren eiendomsmegler i Spania er godt kjent med markedet og kan gi verdifull rådgivning til kundene. De har god kunnskap om områdene, prisnivået, juridiske forhold og andre faktorer som er avgjørende for en vellykket eiendomstransaksjon.


Om Spania

Spania er et land med en rik kultur og en behagelig livsstil. Landet tiltrekker seg hvert år et betydelig antall turister og har en stor internasjonal befolkning. Med sine vakre strender, historiske byer, varierte landskap og gunstige klima, er det ikke rart at Spania er et populært reisemål for mange.

Spania har en befolkning på over 47 millioner mennesker. De største byene inkluderer Madrid, Barcelona, Valencia og Sevilla. Boligmarkedet i Spania varierer mellom byene, og prisnivået kan være forskjellig avhengig av plassering. I sentrale områder eller populære turiststeder kan prisene være høyere, mens mer fjerntliggende områder kan tilby mer rimelige alternativer.


Hva koster en eiendomsmegler i Spania

Salgsprovisjonen for en eiendomsmegler i Spania ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgsprisen. Den faktiske prosentsatsen kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi, kompleksiteten ved salgsprosessen og beliggenheten i Spania.

I populære byer som Madrid eller Barcelona, hvor boligmarkedet er høyere, kan meglerne ta seg bedre betalt. På den annen side, i mindre kjente områder eller små landsbyer, kan megleravgiften være lavere. Det er viktig å merke seg at den totale kostnaden for en eiendomsmegler vil inkludere merverdiavgift (MVA) i tillegg til provisjonen.

Skal du kjøpe bolig i Spania? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem?Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Spania, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Spania kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Spania, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Flere steder i nærheten av Spania

No items found.

Få tilbud fra megler i Spania

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Spania

Vi finner ingen meglere i dette området.