Finn de beste eiendomsmeglerne i St.Hanshaugen

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i St.Hanshaugen? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

DNB Eiendom St. Hanshaugen

DNB Eiendom St. Hanshaugen

1

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

DNB Eiendom St. Hanshaugen er en pålitelig og dyktig eiendomsmegler som tilbyr tjenester av høy kvalitet i St. Hanshaugen-området. Med sin ekspertise og inngående kunnskap om markedet, gir de kundene en trygg og profesjonell opplevelse ved kjøp eller salg av eiendom.

Mer informasjon

Boligmarkedet i St.Hanshaugen

St.Hanshaugen, som er en av Oslos mest attraktive bydeler, har et spennende og dynamisk boligmarked. Her finner man en blanding av gamle ærverdige bygårder, sjarmerende trehus og moderne leilighetskomplekser. Bydelen er kjent for sine vakre parker og grønne områder, og tiltrekker seg både barnefamilier og unge profesjonelle.


Eiendomsmegler St.Hanshaugen

Når det kommer til eiendomsmeglere i St.Hanshaugen, er det et bredt utvalg av profesjonelle og erfarne meglere å velge mellom. Disse meglerne har god kjennskap til området og er i stand til å tilby verdifull rådgivning og bistand gjennom hele salgsprosessen. Uansett om du har behov for å selge en leilighet, et rekkehus eller en villa, vil du kunne finne en megler som er riktig for deg.


Om St.Hanshaugen

St.Hanshaugen er en bydel i Oslo som ligger sentralt i byen. Bydelen har rundt 33 000 innbyggere og er kjent for sitt pulserende byliv og vakre grøntområder. St.Hanshaugen park, med sine åpne gressplener og storslåtte utsikt over Oslo, er et populært rekreasjonsområde for både beboere og besøkende.

Boligmarkedet i St.Hanshaugen har vært stabilt de siste årene, med etterspørsel etter både leiligheter og eneboliger. Prisutviklingen har vært positiv, men det er også rom for gode kjøp for de som er på utkikk etter sin drømmebolig i bydelen. St.Hanshaugen har et godt utvalg av skoler, dagligvarebutikker og andre fasiliteter, noe som gjør det til et attraktivt sted å bo for mange.


Hva koster en eiendomsmegler i St.Hanshaugen

Salgsprovisjonen for en eiendomsmegler i St.Hanshaugen ligger vanligvis et sted mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Den endelige provisjonssatsen avhenger av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi, selgers preferanser og den spesifikke meglerens prissetting.

Plasseringen i St.Hanshaugen kan også påvirke hva eiendomsmegleren tar seg betalt. For eksempel, hvis eiendommen ligger i et område med høy etterspørsel og høye boligpriser, kan megleren være mer villig til å gi en lavere provisjonssats. Det er derfor viktig å ta kontakt med flere meglere og sammenligne tilbudene før du tar en beslutning.

Skal du kjøpe bolig i St.Hanshaugen? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem?Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i St.Hanshaugen, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i St.Hanshaugen kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i St.Hanshaugen, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Flere steder i nærheten av St.Hanshaugen

No items found.

Få tilbud fra megler i St.Hanshaugen

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i St.Hanshaugen

Vi finner ingen meglere i dette området.