Finn de beste eiendomsmeglerne i Svolvær

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Svolvær? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Proaktiv Eiendomsmegling

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Proaktiv Eiendomsmegling

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Proaktiv Eiendomsmegling er en velrenommert kjede av eiendomsmeglere som fokuserer på kvalitet. Kjeden er spesielt sterk i områder med høy befolkningstetthet i landet. På denne nettsiden kan du utforske mer om denne eiendomsmeglerkjeden og sammenligne den med andre meglere i ditt område. Deretter har du muligheten til å motta kostnadsfrie og uforpliktende tilbud fra ulike meglere.Proaktiv Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmeglerkjede som har spesialisert seg i områder med høy befolkningstetthet rundt i landet. Proaktiv tilbyr omfattende meglertjenester for en rekke eiendomstyper, inkludert boliger, kommersielle eiendommer og prosjektsalg. Eiendomsmeglerkjeden har en imponerende stab på omtrent 130 dedikerte medarbeidere og har etableringer i flere byer, deriblant Oslo, Asker, Holmestrand, Lillestrøm, Jessheim, Lørenskog, Trondheim, Heimdal, Moholt, Bergen, Voss, Stavanger og Sandnes.

Mer informasjon

Boligmarkedet i Svolvær

Svolvær er en vakker by i Lofoten og er en populær destinasjon for både turister og fastboende. Boligmarkedet i Svolvær har vært stabilt de siste årene, med et jevnt antall nybygg og brukte boliger til salgs. Her finner man alt fra små hytter med fantastisk havutsikt til moderne leiligheter og tradisjonelle trehus.


Eiendomsmegler Svolvær

Når det kommer til eiendomsmeglere i Svolvær, finnes det flere dyktige og erfarne aktører å velge mellom. Disse meglerne har god kjennskap til det lokale boligmarkedet og kan hjelpe både kjøpere og selgere med å oppnå best mulig resultat. De tar seg av alt fra verdivurdering og markedsføring til visninger og budrunde.


Om Svolvær

Svolvær er hovedstaden i Lofoten og har en befolkning på rundt 5 000 innbyggere. Byen er kjent for sin vakre natur, med majestetiske fjell, blått hav og idylliske fiskevær. Svolvær tilbyr et rikt utvalg av aktiviteter og attraksjoner, som fisketurer, kajakkpadling, vandring og kulturelle arrangementer.

De siste årene har Svolvær opplevd en økning i turisme, noe som også har påvirket boligmarkedet. Etterspørselen etter fritidsboliger og investeringseiendommer har økt, og det kan være en god tid å selge dersom du eier en bolig i Svolvær.


Hva koster en eiendomsmegler i Svolvær

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Svolvær ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Det faktiske beløpet kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi, beliggenhet og type eiendom.

Plasseringen i Svolvær kan også påvirke hva en eiendomsmegler vil ta seg betalt. Dersom boligen din har en fantastisk utsikt over fjell og hav, eller ligger sentralt til med gangavstand til sentrum, kan dette være med på å justere salgsprovisjonen oppover.

Flere steder i nærheten av Svolvær

No items found.

Få tilbud fra megler i Svolvær

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Svolvær

Vi finner ingen meglere i dette området.