Finn de beste eiendomsmeglerne i Torshov

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Torshov? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Eie Eiendomsmegling

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

Eie Eiendomsmegling

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Eie Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med stor kunnskap og erfaring innenfor boligmarkedet. Vi tilbyr profesjonell og personlig service, og har et stort nettverk av kjøpere og selgere. Vår mål er å gi våre kunder en enkel og trygg salgs- eller kjøpsprosess, med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Mer informasjon

DNB Eiendom Torshov

DNB Eiendom Torshov

1

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

DNB Eiendom Torshov er en pålitelig eiendomsmegler som tilbyr omfattende tjenester innen kjøp og salg av bolig på Torshov. Med et dedikert team av erfarne meglere og god lokalkunnskap, sørger de for en trygg og effektiv eiendomshandel. Kundeorientering og profesjonalitet står sentralt i deres arbeid, og de strekker seg langt

Mer informasjon

Boligmarkedet i Torshov

Torshov, som ligger i bydel Sagene i Oslo, er et attraktivt område for boligkjøpere. Denne delen av byen har opplevd en betydelig økning i popularitet de siste årene, takket være sin sentrale beliggenhet og nærhet til både naturområder og sentrum.

Det er et bredt spekter av boliger tilgjengelig i Torshov, fra leiligheter til eneboliger. Mange av eiendommene har blitt renovert og oppgradert, og det er også mange nye boligprosjekter under utvikling.

Boligmarkedet i Torshov er generelt sett ganske konkurransedyktig, med etterspørselen etter boliger som overgår tilbudet. Dette har resultert i stigende priser og kortere salgstider for selgere.

Eiendomsmegler Torshov

Når det gjelder å kjøpe eller selge eiendom i Torshov, er det viktig å ha riktig eiendomsmegler ved din side. En dyktig eiendomsmegler med lokalkunnskap kan bidra til å få den beste prisen for din eiendom eller finne drømmeboligen til riktig pris.

Eiendomsmeglerne i Torshov er erfarne og har god kjennskap til området. De kan gi deg råd og veiledning gjennom hele prosessen, fra verdivurdering og markedsføring til kontraktsinngåelse og overtagelse.

Det er mange eiendomsmeglere å velge mellom i Torshov, så det kan være lurt å gjøre litt research før du tar et valg. Sørg for å finne en megler som har god kunnskap om Torshov og som har et godt omdømme.

Om Torshov

Torshov er en bydel i Oslo med omtrent 17 500 innbyggere. Den har en livlig atmosfære og er kjent for sine vakre omgivelser og grønne parker. Bydelen har også et godt utvalg av butikker, kafeer og restauranter, samt gode offentlige transportforbindelser.

Boligmarkedet i Torshov har vært stabilt de siste årene, med jevn økning i priser. Området tiltrekker seg både unge par, familier og eldre som ønsker å bo i et attraktivt og trygt nabolag. Det er også populært blant studenter, da det er flere utdanningsinstitusjoner i nærheten.

Med sin sentrale beliggenhet og nærhet til alt Oslo har å tilby, er Torshov et ideelt sted å bo for de som ønsker en blanding av byliv og naturopplevelser.

Hva koster en eiendomsmegler i Torshov

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Torshov ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Den faktiske kostnaden vil avhenge av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi og beliggenhet.

Beliggenheten i Torshov kan påvirke hva eiendomsmegleren vil ta seg betalt. Dersom eiendommen ligger i et ettertraktet område med høy etterspørsel, kan eiendomsmegleren argumentere for å ta en høyere provisjon på grunn av det økte salgspotensialet.

Det er imidlertid viktig å huske på at provisjonen også kan være gjenstand for forhandling. Det kan være lurt å sammenligne tilbud fra flere eiendomsmeglere og forhandle om provisjonen før du tar et endelig valg.

Flere steder i nærheten av Torshov

No items found.

Få tilbud fra megler i Torshov

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Torshov

Vi finner ingen meglere i dette området.