Finn de beste eiendomsmeglerne i Alna

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Alna? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Boligmarkedet i Alna

Alna er en bydel i Oslo som ligger øst for sentrum. Boligmarkedet i Alna har vært stabilt i de siste årene, med et jevnt økende antall boliger til salgs. Bydelen har en blanding av både eldre og nyere boliger, noe som gjør det attraktivt for ulike målgrupper. Alna er kjent for sitt mangfoldige nærmiljø og gode kollektivtilbud, som gjør at mange ønsker å bosette seg her.


Eiendomsmegler Alna

Når du skal selge eller kjøpe bolig i Alna, kan det være lurt å benytte deg av en erfaren eiendomsmegler som kjenner området godt. En dyktig eiendomsmegler i Alna vil kunne gi deg verdifull rådgivning og hjelp til å finne den perfekte boligen for deg eller finne riktig kjøper til din eiendom.


Om Alna

Alna er en bydel i Oslo, og er hjem til over 49 000 innbyggere. Bydelen har varierte boligområder, fra småhusområder til høyblokker. Alna har gjennomgått en del utvikling de siste årene, med flere nye boligprosjekter og oppgraderinger av offentlige områder. Boligmarkedet har vært relativt stabilt, med økende interesse fra både lokale og utenlandske kjøpere.


Hva koster en eiendomsmegler i Alna

Prisen for en eiendomsmegler i Alna varierer avhengig av flere faktorer, inkludert plassering, størrelse og verdi av eiendommen som skal selges. Vanligvis ligger salgsprovisjonen på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Det er viktig å merke seg at prisen kan være høyere for eiendommer i mer attraktive områder av Alna, da eiendomsmeglere ofte tar høyere betalt for å selge boliger som er lettere å selge og gir større fortjeneste.

Flere steder i nærheten av Alna

Få tilbud fra megler i Alna

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Alna

Anbefalt

Estate Meglerne
Rune Pedersen

av 5

Ingen omtaler

Anbefalt

Estate Meglerne
Glenn R. Larsen

av 5

Ingen omtaler