Finn de beste eiendomsmeglerne i Arna

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Arna? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Aktiv Arna

Indre Arna-vegen 172, Indre arna

Aktiv Arna

1

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Aktiv Arna er et veletablert eiendomsfirma som har lang erfaring i å hjelpe kunder med å finne det perfekte hjemmet. Vårt dedikerte team av eiendomsmeglere jobber hardt for å oppfylle kundenes behov og tilbyr profesjonell rådgivning gjennom hele kjøpsprosessen. Ved å fokusere på kundetilfredshet og kvalitetsservice har Aktiv Arna etablert

Mer informasjon

Boligmarkedet i Arna

Arna, som er en bydel i Bergen, har et spennende og variert boligmarked. Her finner man alt fra idylliske eneboliger til moderne leiligheter, og det er noe for enhver smak. Boligprisene i Arna har holdt seg relativt stabile de siste årene, med jevn vekst i verdiene.


Eiendomsmegler Arna

Som i resten av Norge, er det flere dyktige eiendomsmeglere å velge mellom i Arna. Disse meglerne har god lokalkunnskap og erfaring med å selge boliger i området. De kan hjelpe deg med å finne den perfekte boligen, enten du er på jakt etter en enebolig, leilighet eller hytte.


Om Arna

Arna er en bydel i Bergen kommune og ligger idyllisk til mellom fjell og fjord. Bydelen har omtrent 16 000 innbyggere og er et attraktivt sted å bo for mange. Arna byr på vakker natur, gode turmuligheter og et trivelig bomiljø.


Hva koster en eiendomsmegler i Arna

Når du skal selge bolig i Arna, kan det være lurt å ta kontakt med en eiendomsmegler for å få profesjonell hjelp. Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Arna ligger vanligvis på mellom 1.5% og 3.5% av salgssummen. Det kan være noen variasjoner avhengig av plasseringen innen Arna og kompleksiteten i salgsprosessen.

Skal du kjøpe bolig i Arna? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem?Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Arna, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Arna kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Arna, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Flere steder i nærheten av Arna

Få tilbud fra megler i Arna

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Arna

Anbefalt

Anbefalt

Anbefalt

Aktiv Arna
Fredrik Vatle

av 5

Ingen omtaler

Anbefalt

Aktiv Arna
Kim-André Arnesen

av 5

Ingen omtaler