Finn de beste eiendomsmeglerne i Fana

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Fana? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
Fana Sparebank Eiendom

Østre Nesttunvegen 3 5221 Nesttun

Fana Sparebank Eiendom

5

av 5

Ingen omtaler

23 anmeldelser

Fana Sparebank Eiendom er en pålitelig eiendomsmegler som tilbyr skreddersydde løsninger for kjøp, salg og leie av boliger og næringslokaler. Med sin lokale ekspertise og personlige tilnærming, gir de profesjonell service og veiledning for å gjøre eiendomshandler enkelt og trygt.

Mer informasjon

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

ASK Eiendomsmegling

Torget 5, 1707 Sarpsborg

ASK Eiendomsmegling

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

ASK Eiendomsmegling har kontorer i Saprsborg, Fredrikstad, Halden, Moss, Kolbotn, Sarpsborg, Bergen og Askim.

Mer informasjon

Boligmarkedet i Fana

Fana er en idyllisk bydel som ligger sørvest i Bergen. Med sin vakre natur, rolige omgivelser og nærhet til sentrum, er Fana et attraktivt område å bo i. Boligmarkedet i Fana har de siste årene opplevd en jevn og stabil vekst, og det er et godt utvalg av ulike typer boliger tilgjengelig for både kjøp og leie.

Eiendomsmegler Fana

Når det kommer til å kjøpe eller selge bolig i Fana, kan det være lurt å engasjere en erfaren eiendomsmegler i området. En dyktig eiendomsmegler med lokalkunnskap og erfaring vil kunne gi deg god veiledning og hjelp gjennom hele prosessen. Med sin kunnskap om prisnivå, markedsutvikling og lokale forhold, kan en eiendomsmegler i Fana hjelpe deg med å få en best mulig pris for boligen din.

Om Fana

Fana er en bydel i Bergen kommune, og har en folketall på rundt 40 000 innbyggere. Området har et variert tilbud av butikker, restauranter, skoler og kulturaktiviteter, og er kjent for sine flotte turmuligheter. Med sin nærhet til både fjord og fjell, er Fana et populært område for friluftsliv og naturopplevelser.


Boligmarkedet i Fana har vært relativt stabilt de siste årene. Prisene på boliger har økt jevnt, men ikke i samme tempo som i sentrale deler av Bergen. Det er et godt utvalg av både leiligheter, eneboliger og rekkehus i ulike prisklasser i området. Fana er spesielt attraktivt for barnefamilier, da det finnes flere skoler og barnehager i nærheten.

Hva koster en eiendomsmegler i Fana

Prisene på eiendomsmeglertjenester kan variere, men en vanlig salgsprovisjon ligger i området mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Det kan imidlertid være variasjoner avhengig av faktorer som boligtype, prisklasse og beliggenhet. I Fana kan beliggenheten være spesielt avgjørende for hva en eiendomsmegler tar seg betalt. Dersom boligen ligger i et attraktivt område nær skoler, butikker og offentlig transport, kan eiendomsmegleren ha større mulighet til å oppnå en høyere salgssum og dermed ta seg betalt mer.

Skal du kjøpe bolig i Fana? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem?Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Fana, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Fana kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Fana, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Flere steder i nærheten av Fana

Få tilbud fra megler i Fana

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Fana

Anbefalt

Anbefalt

Anbefalt

Aktiv Arna
Fredrik Vatle

av 5

Ingen omtaler

Anbefalt

Aktiv Arna
Kim-André Arnesen

av 5

Ingen omtaler