Finn de beste eiendomsmeglerne i Byåsen

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Byåsen? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

Thomas Lerstadgrind

eiendomsmegler

Heimdal Eiendomsmegling er en pålitelig eiendomsmegler med stor erfaring og ekspertise. Vårt dedikerte team gir personlig oppmerksomhet til hver klient, og hjelper dem med å selge, kjøpe eller leie eiendommer på en effektiv og profesjonell måte. Vi jobber hardt for å oppnå best mulig resultater og skape gode opplevelser for

Hans Michelsens veg 10 7080 Heimdal

73871500

post@hem.no

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Boligmarkedet i Byåsen

Byåsen er et attraktivt område i Trondheim, med et levende boligmarked. Her finner man et mangfold av boligtyper, alt fra eneboliger og rekkehus til leiligheter. Boligprisene i Byåsen har vært stabile de siste årene, og det er etterspørsel etter boliger i ulike prisklasser.


Eiendomsmegler Byåsen

Når du skal kjøpe eller selge bolig i Byåsen, er det viktig å ha en kompetent og erfaren eiendomsmegler. Eiendomsmeglere i Byåsen er godt kjent med området og tilbyr profesjonell bistand gjennom hele salgsprosessen. De har inngående kunnskap om markedet i Byåsen og kan gi deg råd og veiledning basert på deres erfaring.


Om Byåsen

Byåsen er en bydel i Trondheim, som ligger litt utenfor sentrum. Byåsen har et idyllisk og naturskjønt preg, med flotte turområder og nærhet til marka. Bydelen har en variert befolkning, og her finner man alt fra barnefamilier til eldre par. Boligmarkedet i Byåsen har opplevd en jevn vekst de siste årene, da flere ønsker å bo i roligere omgivelser utenfor bykjernen.


Hva koster en eiendomsmegler i Byåsen

Prisen man betaler for eiendomsmeglerens tjenester vil variere avhengig av flere faktorer, inkludert plasseringen i Byåsen. Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Byåsen ligger vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Enkelte eiendomsmeglere kan også tilby fastprisavtaler eller timesbasert honorar.

I de mest ettertraktede områdene i Byåsen, hvor boligprisene er høyere, kan eiendomsmegleren være mer tilbøyelig til å ta seg bedre betalt. Dette reflekterer den høyere prissjiktet på boligene og arbeidsmengden en eiendomsmegler må legge ned for å få solgt en eiendom i et konkurransedyktig marked.

Skal du kjøpe bolig i Byåsen? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem?Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Byåsen, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Byåsen kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Byåsen, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Flere steder i nærheten av Byåsen

No items found.

Få tilbud fra megler i Byåsen

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Byåsen

Anbefalt

Heimdal Eiendomsmegling
Thomas Lerstadgrind

5 av 5

Ingen omtaler

Anbefalt

Heimdal Eiendomsmegling
Daniel Kvande

av 5

Ingen omtaler

Anbefalt

Heimdal Eiendomsmegling
Even Letnes Wærnes

av 5

Ingen omtaler

Anbefalt

Heimdal Eiendomsmegling
Jens Petter Gresseth

av 5

Ingen omtaler