Få tilbud fra megler

Eiendomsmeglere i Lørenskog

Sammenlign eiendomsmeglere og deres kontorer i Lørenskog. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Lørenskog

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Eie Eiendomsmegling

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

Eie Eiendomsmegling

Meglerkontor

Eie Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med stor kunnskap og erfaring innenfor boligmarkedet. Vi tilbyr profesjonell og personlig service, og har et stort nettverk av kjøpere og selgere. Vår mål er å gi våre kunder en enkel og trygg salgs- eller kjøpsprosess, med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Proaktiv Eiendomsmegling

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Proaktiv Eiendomsmegling

Meglerkontor

Proaktiv Eiendomsmegling er en velrenommert kjede av eiendomsmeglere som fokuserer på kvalitet. Kjeden er spesielt sterk i områder med høy befolkningstetthet i landet. På denne nettsiden kan du utforske mer om denne eiendomsmeglerkjeden og sammenligne den med andre meglere i ditt område. Deretter har du muligheten til å motta kostnadsfrie og uforpliktende tilbud fra ulike meglere.Proaktiv Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmeglerkjede som har spesialisert seg i områder med høy befolkningstetthet rundt i landet. Proaktiv tilbyr omfattende meglertjenester for en rekke eiendomstyper, inkludert boliger, kommersielle eiendommer og prosjektsalg. Eiendomsmeglerkjeden har en imponerende stab på omtrent 130 dedikerte medarbeidere og har etableringer i flere byer, deriblant Oslo, Asker, Holmestrand, Lillestrøm, Jessheim, Lørenskog, Trondheim, Heimdal, Moholt, Bergen, Voss, Stavanger og Sandnes.

Aktiv Oslo Nord og Lørenskog

Ola Hegerbergsgate 10, Lørenskog

Ola Hegerbergsgate 10, Lørenskog

Aktiv Oslo Nord og Lørenskog

Meglerkontor

Aktiv Oslo Nord og Lørenskog er et pulserende område med nærhet til både bylivet og naturen. Med gode kommunikasjonsmuligheter og et bredt utvalg av fasiliteter, tilbyr dette området en perfekt balanse mellom urban bekvemmelighet og naturskjønnhet. Dette er et ideelt sted for de som søker en aktiv livsstil og et

EIE Lørenskog

SNØKRYSTALLEN 11, 1470 LØRENSKOG

SNØKRYSTALLEN 11, 1470 LØRENSKOG

EIE Lørenskog

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler på Lørenskog med høy lokal kunnskap, som kjenner Romerike veldig godt. Vi i EIE Lørenskog kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs. Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

Aktiv Drammen

Hauges gate 17, Drammen

Hauges gate 17, Drammen

Aktiv Drammen

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Aktiv Drammen er en velkjent eiendomsmegler i Drammen, spesialisert på salg og kjøp av boliger og næringseiendommer. Med solid kunnskap om markedet og dedikerte meglere, tilbyr de profesjonell og personlig service for å sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

Aktiv Lillestrøm

Torvet 5, Lillestrøm

Torvet 5, Lillestrøm

Aktiv Lillestrøm

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Aktiv Lillestrøm er en ledende eiendomsassistentservice som hjelper bedrifter og privatpersoner med å finne egnede lokaler og eiendommer i Lillestrøm-området. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og profesjonell bistand gjennom hele prosessen, og vår ekspertise og nettverk sikrer en effektiv og vellykket eiendomssøk.

DNB Eiendom Lørenskog

Solheimveien 112, 1473 Lørenskog

Solheimveien 112, 1473 Lørenskog

DNB Eiendom Lørenskog

Meglerkontor

DNB Eiendom Lørenskog er en pålitelig og profesjonell eiendomsmegler som tilbyr tjenester innen salg og kjøp av bolig og næringseiendommer i Lørenskog og omkringliggende områder. Med fokus på kundetilfredshet og ekspertise gir de kundene en trygg og smidig eiendomshandel.

Viser 1 - 12 av 241 eiendommer, siste 12 månedene, sortert etter nyeste først.

Boligsalg i Lørenskog

Boligtype

Velg en eller fler

Prisklasse

Sum og høyere <

0 kr

Størrelse

Størrelse og høyere <

25

Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingen boligsalg

No items found.
Ingen boligsalg i Lørenskog

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Viser 1 - 12 av omtaler, sortert etter nyeste først.

Omtaler fra selgere og kjøpere i Lørenskog

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Lørenskog er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Lørenskog

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Lørenskog

Lørenskog er en kommune i Akershus fylke og er en del av det attraktive boligmarkedet i regionen rundt Oslo. Boligmarkedet i Lørenskog har vært stabilt og ettertraktet de siste årene, med en jevn økning i boligprisene. Dette skyldes blant annet kommunens beliggenhet i umiddelbar nærhet til hovedstaden og gode kommunikasjonsmuligheter.


Eiendomsmegler Lørenskog

Når du skal selge eller kjøpe en bolig i Lørenskog, er det viktig å engasjere en dyktig og erfaren eiendomsmegler som kjenner markedet godt. En god eiendomsmegler i Lørenskog vil kunne gi deg råd og veiledning gjennom hele prosessen, fra verdivurdering og markedsføring av boligen til gjennomføring av nødvendige juridiske dokumenter og kontrakter.


Om Lørenskog

Lørenskog kommune har en befolkning på rundt 38 000 innbyggere. Kommunen har et variert og attraktivt boligtilbud, med alt fra leiligheter og rekkehus til eneboliger i forskjellige prisklasser. Selv om Lørenskog er en del av et urbanisert område, har kommunen også vakre naturområder, skoger og grøntområder som gir gode muligheter for friluftsliv og rekreasjon.


Hva koster en eiendomsmegler i Lørenskog

Salgsprovisjonen for en eiendomsmegler i Lørenskog ligger vanligvis på mellom 1.5% og 3.5% av salgssummen. Den nøyaktige provisjonssatsen kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert boligens verdi, beliggenhet og type eiendom.

Plasseringen av boligen i Lørenskog kan også påvirke hva eiendomsmegleren tar seg betalt. Dersom boligen ligger sentralt og er attraktiv for potensielle kjøpere, kan megleren være mer villig til å redusere salgsprovisjonen. På den annen side, dersom boligen befinner seg i et mindre etterspurt område, kan det være at megleren tar seg betalt en høyere provisjon for å kompensere for det økte arbeidet og potensielt lengre salgstid.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Lørenskog, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Lørenskog kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Lørenskog, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Lørenskog

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1002 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.