Få tilbud fra megler

Eiendomsmeglere i Ringerike

Sammenlign eiendomsmeglere og deres kontorer i Ringerike. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Ringerike

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Dialog Eiendomsmegling

St. Olavsgate 3, Drammen

St. Olavsgate 3, Drammen

Dialog Eiendomsmegling

Meglerkontor

Dialog Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med ekspertise innen salg og kjøp av boliger. Vi har dedikerte meglere som tilbyr skreddersydde løsninger og personlig oppfølging for å sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Dialog Eiendomsmegling Hønefoss

Storgata 7, 3510 Hønefoss

Storgata 7, 3510 Hønefoss

Dialog Eiendomsmegling Hønefoss

Meglerkontor

Dialog Eiendomsmegling Hønefoss er et anerkjent eiendomsmeglerforetak som tilbyr profesjonell og personlig service til kunder i Hønefoss og omkringliggende områder. Med solid erfaring og bred kunnskap om eiendomsmarkedet, gir de skreddersydde løsninger og hjelper kundene med å oppnå sine boligdrømmer.

Aktiv Hønefoss

Søndre Torv 4, Hønefoss

Søndre Torv 4, Hønefoss

Aktiv Hønefoss

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Aktiv Hønefoss er en eiendoms-assistent som hjelper bedrifter med å finne og administrere passende eiendommer i Hønefoss. Vårt erfarne team gir personlig service og skreddersydd rådgivning for å møte kundens behov. Vi forenkler eiendomsprosessen og sikrer at våre kunder får best mulig resultater.

Viser 1 - 12 av 241 eiendommer, siste 12 månedene, sortert etter nyeste først.

Boligsalg i Ringerike

Boligtype

Velg en eller fler

Prisklasse

Sum og høyere <

0 kr

Størrelse

Størrelse og høyere <

25

Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingen boligsalg

No items found.
Ingen boligsalg i Ringerike

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Viser 1 - 12 av omtaler, sortert etter nyeste først.

Omtaler fra selgere og kjøpere i Ringerike

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Ringerike er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Ringerike

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Ringerike

Ringerike, en vakker kommune i Buskerud, har et variert og spennende boligmarked. Byen tilbyr et mangfold av boliger, fra koselige leiligheter i sentrum til romslige eneboliger i utkanten av byen. Uansett hvilken type bolig du er på jakt etter, så er sjansene gode for at du vil finne noe som passer dine behov her i Ringerike.


Eiendomsmegler Ringerike

Når det kommer til å kjøpe eller selge eiendom i Ringerike, så er en god eiendomsmegler ditt beste våpen. Eiendomsmeglere i Ringerike har god kunnskap om markedet, lokalprisene og de beste områdene å bo i. De vil være din partner gjennom hele kjøps- eller salgsprosessen og sørge for at du får en god avtale.


Om Ringerike

Ringerike kommune ligger i det sentrale Østlandet og har en befolkning på rundt 30 000 innbyggere. Byen byr på vakre naturomgivelser, med Hønefoss som regionsenter og en rekke mindre tettsteder og landsbyer spredt rundt i kommunen. Boligmarkedet har vært stabilt i Ringerike de siste årene, med moderat prisvekst og et jevnt antall boligsalg.


Hva koster en eiendomsmegler i Ringerike

Prisen på en eiendomsmegler i Ringerike vil variere avhengig av flere faktorer, inkludert størrelsen på eiendommen og plasseringen innenfor kommunen. Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Ringerike ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Meglere tar ofte høyere provisjon for boliger i mer attraktive områder med høy etterspørsel, da de kan forvente en raskere og mer lukrativ salgssum.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Ringerike, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Ringerike kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Ringerike, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Ringerike

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1002 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.