Sammenlign eiendomsmeglere i Grorud

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Grorud. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Grorud

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Grorud

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Grorud

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Grorud

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Grorud

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Grorud er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Grorud

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Grorud

Grorud, en bydel i Oslo, har et variert boligmarked som tiltrekker seg både boligkjøpere og investorer. Med sin sentrale beliggenhet og nærhet til offentlig transport, er Grorud et populært område for de som ønsker å bo i nærheten av hovedstaden.


Eiendomsmegler Grorud

Når du skal selge eller kjøpe eiendom i Grorud, er det viktig å ha en pålitelig og erfaren eiendomsmegler ved din side. Eiendomsmeglere i Grorud er kjent for sin kunnskap om området og deres evne til å få gode tilbud for sine kunder.


Om Grorud

Grorud er hjem for over 10 000 innbyggere og har en rik historie som strekker seg tilbake til middelalderen. Området har en blanding av boligområder, parker, og næringsliv. Boligmarkedet i Grorud har opplevd en jevn økning de siste årene, og det er et optimistisk tegn for både selgere og kjøpere.


Hva koster en eiendomsmegler i Grorud

Når det gjelder prisene for eiendomsmegler i Grorud, ligger salgsprovisjonen vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgsprisen. Hvor mye en megler vil ta seg betalt kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert plasseringen av eiendommen i Grorud.

Hvordan er markedet i Grorud?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Grorud med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Grorud er det eneboliger, rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Grorud er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Grorud.

Hvordan er det å bo i Grorud?

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Grorud, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Grorud kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Grorud, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.