Sammenlign eiendomsmeglere i Knarvik

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Knarvik. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Knarvik

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Knarvik

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Eiendomsmegler Vest Nordhordland

Kvassnesvegen 23, 5914 Isdalstø

Kvassnesvegen 23, 5914 Isdalstø

Eiendomsmegler Vest Nordhordland

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Se alle boligsalg

Boligsalg i Knarvik

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Knarvik

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Knarvik

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Knarvik

Knarvik er en landsby beliggende i Lindås kommune i Hordaland. Med sin vakre natur og nærhet til fjorder og fjell, er Knarvik et attraktivt sted å bo for mange mennesker. Boligmarkedet i Knarvik har vært stabilt de siste årene, med en jevn økning i boligpriser og etterspørsel etter eiendommer.


Eiendomsmegler Knarvik

Når det gjelder eiendomsmeglere i Knarvik, er det flere dyktige og erfarne meglere tilgjengelig som kan hjelpe deg med å kjøpe eller selge eiendom. Disse meglerne har god kjennskap til Knarvik og det omkringliggende området, og de kan tilby profesjonell rådgivning og hjelp gjennom hele eiendomstransaksjonen.


Om Knarvik

Knarvik har en befolkning på rundt 7 000 innbyggere. Byen har opplevd en betydelig vekst de siste årene, delvis på grunn av sin nærhet til Bergen, som bare ligger en kort kjøretur unna. Boligmarkedet har vært relativt stabilt i Knarvik, med en jevn økning i både boligpriser og etterspørsel etter eiendommer.


Hva koster en eiendomsmegler i Knarvik

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Knarvik ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgsprisen. Den eksakte provisjonen kan variere avhengig av den enkelte megleren og avtalen mellom megler og kunde. Plasseringen av eiendommen kan også påvirke provisjonen, da boligprisene kan variere avhengig av området i Knarvik. Det anbefales å kontakte forskjellige meglere for å sammenligne tilbud og avgjøre hvilken megler som passer best for dine behov.

Hvordan er markedet i Knarvik?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Knarvik med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Knarvik er det 9610 eneboliger, 1304 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 1270 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Knarvik er 24392 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 40799 kr.
I fjor ble det også solgt 125 eneboliger, og 109 leiligheter i Knarvik, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Knarvik.

Hvordan er det å bo i Knarvik?

I Knarvik er det 29986 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Knarvik? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Knarvik, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Knarvik, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Knarvik kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Knarvik, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Knarvik

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.