Sammenlign eiendomsmeglere i Oppegård

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Oppegård. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Oppegård

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Oppegård

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Oppegård

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Oppegård

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Oppegård

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Oppegård

Oppegård er en kommune i Akershus med et variert og attraktivt boligmarked. Her finner man alt fra små leiligheter til store eneboliger, og området er spesielt populært blant barnefamilier.


Eiendomsmegler Oppegård

Når du skal kjøpe eller selge en bolig i Oppegård, er det viktig å ha en dyktig og pålitelig eiendomsmegler ved din side. En erfaren eiendomsmegler i Oppegård vil ha god kjennskap til markedet og kunne gi deg råd og veiledning gjennom hele prosessen.


Om Oppegård

Oppegård er en kommune i Akershus med omtrent XX innbyggere. Byen ligger sentralt til, bare XX minutter fra Oslo sentrum, og har en flott natur med mange turmuligheter. Boligmarkedet i Oppegård har opplevd en jevn økning de siste årene, og etterspørselen etter boliger er høy.


Hva koster en eiendomsmegler i Oppegård

Salgsprovisjonen for en eiendomsmegler i Oppegård ligger vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Prisen kan variere avhengig av eiendommens verdi, størrelse og beliggenhet.

I Oppegård kan beliggenheten spille en viktig rolle i hvor mye en eiendomsmegler tar seg betalt. Dersom eiendommen ligger i et attraktivt område med høy etterspørsel, kan megleren ha større frihet til å sette sin egen honorarprosent. På den andre siden kan det være mulig å forhandle en bedre pris dersom eiendommen ligger i et mindre populært område.

Hvordan er markedet i Oppegård?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Oppegård med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Oppegård er det eneboliger, rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Oppegård er 43535 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 62044 kr.
I fjor ble det også solgt 267 eneboliger, og 365 leiligheter i Oppegård, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Oppegård.

Hvordan er det å bo i Oppegård?

I Oppegård er det innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Oppegård? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Oppegård, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Oppegård, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Oppegård kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Oppegård, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Oppegård

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.