Få tilbud fra megler

Eiendomsmeglere i Ski

Sammenlign eiendomsmeglere og deres kontorer i Ski. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Ski

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Attentus Eiendomsmegling

Torshovgata 8, Oslo

Torshovgata 8, Oslo

Attentus Eiendomsmegling

5.0

Ingen omtaler

5 omtaler

Meglerkontor

Attentus Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise innen salg, kjøp og utleie av eiendommer. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og profesjonell rådgivning for å sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

BoligPartner Eiendomsmegling

BoligPartner Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

BoligPartner Eiendomsmegling er en profesjonell og erfaren eiendomsmegler som tilbyr tjenester innen salg og kjøp av boliger. De har et bredt nettverk og god kjennskap til markedet, og fokuserer på å sikre en smidig og trygg eiendomstransaksjon for sine kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Eie Eiendomsmegling

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

Eie Eiendomsmegling

Meglerkontor

Eie Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med stor kunnskap og erfaring innenfor boligmarkedet. Vi tilbyr profesjonell og personlig service, og har et stort nettverk av kjøpere og selgere. Vår mål er å gi våre kunder en enkel og trygg salgs- eller kjøpsprosess, med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

DNB Eiendom Ski

Jernbaneveien 4, 1401 Ski

Jernbaneveien 4, 1401 Ski

DNB Eiendom Ski

1.0

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

DNB Eiendom Ski - din pålitelige eiendomsmegler i Ski. Vi tilbyr profesjonell hjelp og rådgivning ved kjøp og salg av eiendommer. Med vår lokale ekspertise og dedikerte team, sikrer vi en sømløs og trygg eiendomshandel. Kontakt oss i dag for en effektiv og lønnsom opplevelse.

EIE Ski & Ås

HAUGENVEIEN 5, 1423 SKI

HAUGENVEIEN 5, 1423 SKI

EIE Ski & Ås

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler i Ski med høy lokal kunnskap, som kjenner Follo, Viken og Ås veldig godt. Vi i EIE Ski & Ås kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs. Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

Partners Eiendomsmegling Ski

Torgveien 10, 1400 Ski

Torgveien 10, 1400 Ski

Partners Eiendomsmegling Ski

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling Ski er din pålitelige partner for eiendomshandel i Ski og omegn. Vårt erfarne team jobber hardt for å finne den perfekte eiendommen for deg og hjelper deg gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Vi er dedikerte til å levere profesjonell service og gode resultater for våre kunder.

BoligPartner Ski

Sentrumveien 6A, 1400 Ski

Sentrumveien 6A, 1400 Ski

BoligPartner Ski

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

BoligPartner Ski tilbyr moderne, velbygde boliger av høy kvalitet i et rolig og familievennlig nabolag. Med et stort utvalg av elegante arkitekttegnede hus og leiligheter, er denne boligutviklingen ideell for de som ønsker komfortabelt og moderne boende i skiområdet.

Viser 1 - 12 av 241 eiendommer, siste 12 månedene, sortert etter nyeste først.

Boligsalg i Ski

Boligtype

Velg en eller fler

Prisklasse

Sum og høyere <

0 kr

Størrelse

Størrelse og høyere <

25

Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingen boligsalg

Ingen boligsalg i Ski

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Viser 1 - 12 av omtaler, sortert etter nyeste først.

Omtaler fra selgere og kjøpere i Ski

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Ski er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Ski

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Ski

Boligmarkedet i Ski har vist seg å være stabilt og attraktivt de siste årene. Med en stadig økende befolkning og etterspørsel etter boliger, har det vært en jevn prisvekst i området. Eiendommer i Ski er ettertraktet på grunn av sin beliggenhet nær Oslo og nærhet til vakker natur.


Eiendomsmegler Ski

En erfaren og kvalifisert eiendomsmegler i Ski kan være avgjørende for en vellykket bolighandel. Megleren har god kjennskap til området og kan gi verdifull veiledning gjennom hele prosessen. Fra verdivurdering av eiendommen til markedsføring, visninger og kontraktsforhandlinger, vil en dyktig eiendomsmegler sikre at salget går smidig.


Om Ski

Ski er en by i Akershus fylke, med en befolkning på rundt 30 000 innbyggere. Beliggenheten gjør Ski til et attraktivt sted å bo, med kort avstand til Oslo og gode transportmuligheter. Byen har et variert tilbud av butikker, restauranter og fritidsaktiviteter.

Boligmarkedet i Ski har opplevd en positiv utvikling de siste årene. Prisene har steget jevnt, men er fortsatt mer overkommelige enn i naboområdene nær Oslo. Det er etterspørsel etter både leiligheter og eneboliger, noe som gjør Ski til et allsidig marked for eiendomsmeglere.


Hva koster en eiendomsmegler i Ski

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Ski varierer vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Den nøyaktige prosentsatsen kan avhenge av flere faktorer, inkludert plasseringen av eiendommen i Ski.

I områder med høy etterspørsel og attraktive beliggenheter, kan eiendomsmeglere være villige til å ta seg betalt i øvre enden av spekteret. Dette skyldes den økte konkurransen blant kjøpere og muligheten for raskere salg. På den annen side, i mindre populære områder eller for eiendommer med spesielle utfordringer, kan megleren tilby en lavere prosentsats for å tiltrekke seg kunder.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Ski, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Ski kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Ski, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Ski

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1002 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.