Sammenlign eiendomsmeglere i Røros

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Røros. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Røros

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kim Roger Laugsand

Premium

Premium

Kim Roger Laugsand

avdelingsleder og eiendomsmegler

Heimdal Eiendomsmegling
Kim Roger Laugsand er ansatt hos Heimdal Eiendomsmegling som avdelingsleder og eiendomsmegler. Kim Roger Laugsand er også rangert på 86 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Kim Roger Laugsand har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Kim Roger Laugsand er ansatt hos Heimdal Eiendomsmegling som avdelingsleder og eiendomsmegler. Kim Roger Laugsand har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
86. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Stian Konstad

Premium

Premium

Stian Konstad

Eiendomsmegler

EiendomsMegler 1 Røros
Stian Konstad er ansatt hos EiendomsMegler 1 Røros som Eiendomsmegler. Stian Konstad er også rangert på 499 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Stian Konstad har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Stian Konstad er ansatt hos EiendomsMegler 1 Røros som Eiendomsmegler. Stian Konstad har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
499. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Røros

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
EiendomsMegler 1 Røros

Johan Falkbergets vei 4 7374 RØROS

Johan Falkbergets vei 4 7374 RØROS

EiendomsMegler 1 Røros

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Beste og billigste eiendomsmegler i Røros

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Røros. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Røros og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Røros basert på positive anmeldelser (2024).
Kim Roger Laugsand
Kim Roger Laugsand (0 anmeldelser)
Stian Konstad
Stian Konstad (0 anmeldelser)

Boligmarkedet i Røros

Røros, en idyllisk og historisk by i Trøndelag, har et unikt boligmarked som tiltrekker seg både lokalbefolkningen og tilflyttere. Byen er kjent for sin vakre trekantplannering og de karakteristiske trehusene som stammer fra 1700-tallet.

Det siste året har Røros opplevd en økning i etterspørselen etter boliger, noe som har ført til økte priser. Boligmarkedet her er relativt lite, med begrenset utbygging og et begrenset antall boliger som er tilgjengelig for salg til enhver tid.

Dette gjør Røros til et attraktivt marked for de som søker ro, en sjarmerende atmosfære og nærhet til naturen. Byen tiltrekker seg både fastboende og fritidsboligeiere, og tilbyr et variert spekter av eiendommer, inkludert småhus, leiligheter og hytter.


Eiendomsmegler Røros

Når det gjelder eiendomsmeglere i Røros, er det flere anerkjente og erfarne aktører som opererer i området. Disse meglerne har god kjennskap til det lokale markedet og kan hjelpe både selgere og kjøpere med å navigere i prosessen.

Eiendomsmeglerne i Røros tilbyr en rekke tjenester, inkludert verdivurdering, markedsføring, visninger og forhandlinger. De er dedikerte til å sikre at både selgere og kjøpere oppnår gode resultater og en trygg handel.


Om Røros

Røros, med sin rike historie og unike kultur, tiltrekker turister fra hele verden. Byen har en befolkning på rundt 3 500 innbyggere, som nyter godt av et tett samfunn og et mangfoldig utvalg av kulturelle arrangementer og festivaler.

Boligmarkedet i Røros har vært relativt stabilt de siste årene, med moderat prisvekst og et begrenset tilbud. Den historiske verdien og sjarmen til Røros gjør imidlertid at boligmarkedet her holder seg attraktivt for både kjøpere og selgere.


Hva koster en eiendomsmegler i Røros?

Prisene for eiendomsmeglertjenester i Røros varierer, avhengig av flere faktorer. Salgsprovisjonen ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen, og dette kan være forskjellig fra megler til megler.

Plasseringen i Røros kan også påvirke hva eiendomsmegleren vil ta seg betalt. Meglere kan justere prisene sine basert på geografisk beliggenhet, da visse områder kan være mer attraktive og ettertraktet enn andre.

Det er imidlertid viktig å merke seg at kostnadene ved å bruke en erfaren og profesjonell eiendomsmegler ofte oppveies av den ekspertisen de bringer til prosessen, potensielt høyere salgspris og en smidigere transaksjon.

Billigste eiendomsmegler i Røros

Velger du en eiendomsmegler i Røros med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Røros som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Røros med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Røros?

I Røros er det 2221 eneboliger, 402 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 401 tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Røros er 20883 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 38046 kr.
I fjor ble det også solgt 34 eneboliger, og 14 leiligheter i Røros, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Røros.

Hvordan er det å bo i Røros?

I Røros er det 5685 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Røros? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Røros, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Røros, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Røros kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Røros, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Røros

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.